PCGuru elõfizetõ kerestetik!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E helyeket én is ismerem, de amit írtam: a fej modellezése sorozat kellet volna...
Na mindegy majd máshonnan...
Na mindegy majd máshonnan...
Gondoltam én is, de azért hátha...
Innen leginkább az emberfej modellezése kellett volna, de ha nem, hát nem ...
Mi az e-mail címe Layoshnak?
Innen leginkább az emberfej modellezése kellett volna, de ha nem, hát nem ...
Mi az e-mail címe Layoshnak?
Egyet értek veled!!!!
Asus A7N8X-E deLuxe, AMD AthlonXP 2600+, CoolerMaster X-Dream, 512MB DDR400 Samsung, ATi Radeon 9800XT 256MB/256 DDR, 160GB SATA +40GB PATA Maxtor.
enmeg nemveszek egy ujsagot sem minden itt van neten, minek azokert fizetni...
amugy a render.hu n van egy 200 oldalas max4 kezikonyv magyarul
amugy a render.hu n van egy 200 oldalas max4 kezikonyv magyarul
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Én meg a Gs-rõl szálltam le és ültem a PCG-re! Azért nem veszem a GS-t, mert elment RP :(((!
2001-05-ös számtól veszem a Gujut!
2001-05-ös számtól veszem a Gujut!
Asus A7N8X-E deLuxe, AMD AthlonXP 2600+, CoolerMaster X-Dream, 512MB DDR400 Samsung, ATi Radeon 9800XT 256MB/256 DDR, 160GB SATA +40GB PATA Maxtor.
Szerintem keress rá, mert könyv formájában is lehet kapni 3DStudio max-ot és többet érsz vele mint a scannelt guru lapokkal.
Pl. nézd meg ezt (ez elég jó lehet, legalábbis ebben a sorozatban a Flashes elég jó).
Pl. nézd meg ezt (ez elég jó lehet, legalábbis ebben a sorozatban a Flashes elég jó).
Én meg 1iket se.
Régebben vettem a Gurut, de folyamatosan elkorcsosult.
legutolsó szám amit megvettem asszem a 2000/1-es
Régebben vettem a Gurut, de folyamatosan elkorcsosult.
legutolsó szám amit megvettem asszem a 2000/1-es
Én meg leálltam a PC-Gururól, és a GS-t veszem. Annyira okádék a dizájn, hogy nem bírom olvasni.
Én csak a GURUT és a GS-t veszem
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én vagyok a kivétel! Én rendszeres elõfizetõje vagyok! De még a GameStar-nak, a Pc World-nek és a PC Format-nak is! bi-bi-biii
:)
:)
Hát én tuti nem fogom egyenként beszkennelgetni. Írj Layoshnak õ biztos segít, ha gondod van!
mellesleg a max tutor letoltheto pdf formajaban...asszem az aurum oldalan is kint van, ha nincs irj emailt layosh -nak...bar o asszem most a philosnal tevekenykedik

Nem hiszem, hogy vki megfogja neked csinálni ezt... :D
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
írj ide :
szakszdragagagyiszarpeceguru@kocsogszerkakiksohanemvalaszolnak.hu
asszem ez a jó címük ;)
szakszdragagagyiszarpeceguru@kocsogszerkakiksohanemvalaszolnak.hu
asszem ez a jó címük ;)
biztos, hogy ezt az általánosban kellene? próbáltad már a PCG szerkesztõséget meg a fórum felhasználós részében a 3dmax-os arcokat?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Hello,...
Egy óriási szivességet kérnék PCGuru elõfizetõ/rendszeresen vásárló egyéntõl...
Az újságban található eddig megjelent összes 3DMax rovatot /scannelve/ elküldené nekem e-mailben...
Vagy ha nincs scannere,stb... a CD mellékleten található 3DMax Rovat fájljait elküldhetné...
Cím : [email protected]
Elöre is köszi...:)
Egy óriási szivességet kérnék PCGuru elõfizetõ/rendszeresen vásárló egyéntõl...
Az újságban található eddig megjelent összes 3DMax rovatot /scannelve/ elküldené nekem e-mailben...
Vagy ha nincs scannere,stb... a CD mellékleten található 3DMax Rovat fájljait elküldhetné...
Cím : [email protected]
Elöre is köszi...:)