25
PCGuru előfizető kerestetik!!!
-
#25 E helyeket én is ismerem, de amit írtam: a fej modellezése sorozat kellet volna...
Na mindegy majd máshonnan... -
#24 www.3dcafe.com nezz itten korbe van sok ingyenes tutor... -
#23 Gondoltam én is, de azért hátha...
Innen leginkább az emberfej modellezése kellett volna, de ha nem, hát nem ...
Mi az e-mail címe Layoshnak? -
Kömike #22 Egyet értek veled!!!! -
#21 Pontosan ezért szoktam le róla én is... -
#20 én csak a PCG-t veszem mert az a király -
#19 enmeg nemveszek egy ujsagot sem minden itt van neten, minek azokert fizetni...
amugy a render.hu n van egy 200 oldalas max4 kezikonyv magyarul -
Kömike #18 Én meg a Gs-ről szálltam le és ültem a PCG-re! Azért nem veszem a GS-t, mert elment RP :(((!
2001-05-ös számtól veszem a Gujut! -
#17 konyvbe nem a maxot kapod...csak a lelki froccsot:) -
#16 Szerintem keress rá, mert könyv formájában is lehet kapni 3DStudio max-ot és többet érsz vele mint a scannelt guru lapokkal.
Pl. nézd meg ezt (ez elég jó lehet, legalábbis ebben a sorozatban a Flashes elég jó). -
#15 Én meg 1iket se.
Régebben vettem a Gurut, de folyamatosan elkorcsosult.
legutolsó szám amit megvettem asszem a 2000/1-es -
harcu #14 Én meg leálltam a PC-Gururól, és a GS-t veszem. Annyira okádék a dizájn, hogy nem bírom olvasni. -
#13 Én általában csak az egyiket. -
#12 Én csak a GURUT és a GS-t veszem -
Lantee #11 Én vagyok a kivétel! Én rendszeres előfizetője vagyok! De még a GameStar-nak, a Pc World-nek és a PC Format-nak is! bi-bi-biii
:) -
#10 Jobban megy, mint eddig bármikor! -
#9 Hát én tuti nem fogom egyenként beszkennelgetni. Írj Layoshnak ő biztos segít, ha gondod van! -
#7 mellesleg a max tutor letoltheto pdf formajaban...asszem az aurum oldalan is kint van, ha nincs irj emailt layosh -nak...bar o asszem most a philosnal tevekenykedik -
#5 Nem hiszem, hogy vki megfogja neked csinálni ezt... :D -
#3 írj ide :
szakszdragagagyiszarpeceguru@kocsogszerkakiksohanemvalaszolnak.hu
asszem ez a jó címük ;) -
#2 biztos, hogy ezt az általánosban kellene? próbáltad már a PCG szerkesztőséget meg a fórum felhasználós részében a 3dmax-os arcokat? -
#1 Hello,...
Egy óriási szivességet kérnék PCGuru előfizető/rendszeresen vásárló egyéntől...
Az újságban található eddig megjelent összes 3DMax rovatot /scannelve/ elküldené nekem e-mailben...
Vagy ha nincs scannere,stb... a CD mellékleten található 3DMax Rovat fájljait elküldhetné...
Cím : [email protected]
Elöre is köszi...:)