Zenegéphez software!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazad van.. nem is figyeltem.. de legalább újra felhozzuk a témát.😊
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
nem régi egy kicsit az alap topic hozzászólás?
jól csináljátok meg a softwer-t mert eléggé meg lehet cseszni a gépet ha nincs jól megcsinálva.Én voltam egy helyen ahol ugyan igy volt beépitve egy gép win98-al és szép graf.-felület 4-gombal amivel kiválasztod a számokat (le fel jobra balra) ennyi és mégis megcsináltam azt hogy pénz nélkül azt a számot játsza amelyiket akarom és ahányszor én akarom csak az elsöt 50-est kellett bedobni. Nem tom hogy Xp-s gépen ment volna a játék de proba szerencse. Sok sikert.
én is éppen most írok egyet... eddig úgy állok, hogy asszem, nem lehetetlen.😄...
egyedül azt nem értem, hogy minek bele videó támogatás.. ki az, aki egy kocsmai zenegépben videót akar nézni?! 😊 (a karaokee az más, ez nem az)
egyedül azt nem értem, hogy minek bele videó támogatás.. ki az, aki egy kocsmai zenegépben videót akar nézni?! 😊 (a karaokee az más, ez nem az)
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
hehe ismerõs téma.
Lehet, hogy közös az ismerõsünk, bár õ nem mondta, hogy új sw-t akar... 😊
Lehet, hogy közös az ismerõsünk, bár õ nem mondta, hogy új sw-t akar... 😊
Nikásze peeri menó
mp3-akat akar lejáccani???
grafikus felületen???
vagy monitor (LCD) nem is lenne csak gombok és egy kijelzõ???
milyen oprencert akar?
grafikus felületen???
vagy monitor (LCD) nem is lenne csak gombok és egy kijelzõ???
milyen oprencert akar?
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Zenegépeket kocsmába,csak aminek a belsejében számítógép van!!!
lac
lac
Egyik haveromek zenegepeket csinalna es kellene hozza egy jo software,vagy egy programozo aki megirja a gepekhez a szofit!!!
Windows alapu a rendszer!!!
lac
Windows alapu a rendszer!!!
lac