8
Probalta-e mar vki a cimben emlitett 2 cumot egymassal?!
  • Gerry
    #8
    Jaja, hasznos dolog, minden újabb ASUS alaplapon rajta van... Én először a jó öreg A7V-men találkoztam vele...
  • Retry
    #5
    Odonke: akkor jon be, ha bootolaskor (amikor szamolja a mem-et) nyomsz egy ESC-et, nekem is 2 vincsi van bent, az egyik ata 100-as vezerlorol a masik siman.
  • Anee
    #3
    Nem kezeli. A maxx amit tud az egy 1300-as Duron vagy 1400-es 200FSB-s TB.
  • Gerry
    #2
    Én sem tudok biztosat, csak hallottam, hogy a legújabb BIOS-szal már elvileg lehet bele XP-t rakni, ám nekem is volt olyan alaplapom (most A7V266-E RAID-del nyomom), és a 133MHz-t se nekem, se a haveromnak nem vitte, annak ellenére, hogy beállítható volt 133-nál nagyobb érték is. Én egy AXIA sorozatú Thunderbirddel próbálkoztam, ami gyárilag unlock-os, nem kellett grafitozni meg miegymás, de csak 12*100-on ment, 9*133-mon, ami a hivatalos órajele, csak az új alaplapban ment, de azóta már lecseréltem egy XP 1800+osra...
  • Retry
    #1
    Az lenne az en nagy problemam hogy az A7V hivatalosan nem tamogatja az XP-t, de tudja a 133Mhz-t, es 12.5x-s szorzot is, tehat ha mashogy nem, manualisan be lehetne allitani a megfelelo frekvenciakat az XP-hez csak ugye potyara nem akarok venni egyet es alaplapot sincs most kedvem cserelni. Aki tudna nekem ebben vmi biztosat (es foleg biztatot :)) annak megkoszonnem!