24
  • bolic
    Hey, te nem vagy az? Az volt osztálytársaim vagy? 8-) A nicked ismerős... ;) Fura...
  • CAD
    Emeld a feszultseget picit, csak mondjuk amd + tulhajtas, nem egy jo 5let...

En szamos AMD tulajdonostol halottam problemakat stabilitassal, tovabba a melegedes elleni vedelem hianyaban, es persze egy masik fontos dologban, hogy az amd-t keptelenseg eladni, raadasul RD ram sem rakhato ala... szoval szopas, aki dolgozik is a geppel, nem hinnem hogy amd-be fektet... vagy fektet, de utoljara, es jol megbanja.
  • Seaweed
    Vegyel csak P4-S alaplapot megerdemled :D
  • CybearBoy
    Órajelben le van maradva, de összteljesítményben nem, és ez a lényeg szerintem.
  • Bekomman
    Kár, hogy az AMD le van maradva még egy kicsit az órajelben, és ez nem valószínű hogy csökkenni fog.
  • Pheel
    Egyértelmű volt...
  • CybearBoy
    Ooooppsz, elírtam valamit: nem részbordás, hanem rézbordás természetesen. (Titan TTC-CU5TB)
  • Pheel
    Ez így, ebben a formában helyes meglátás. A válasz: nagy valószínűséggel igen.
  • CybearBoy
    Tehát akkor ha van egy minőségi hűtőm (nagy részbordás, jó ventivel), akkor egy Tbred 2200+ kevésbé fog melegedni, mint pl a mostani 1.33-as Tbirdöm???
  • Pheel
    Naja. Nitrogénnel a 2.2-es P4 is megy majdnem 5GHz-et :)
  • PyRex
    Ahhoz kepest, hogy nem tunningolhato, vannak mar 2,53GHz-en is futo darabok is :)

PyRex
  • Seaweed
    Nah ezt ugy allitod mintha mar kiprobaltad volna!
    LOL!