24
-
#24 Hey, te nem vagy az? Az volt osztálytársaim vagy? 8-) A nicked ismerős... ;) Fura...
-
#18 Emeld a feszultseget picit, csak mondjuk amd + tulhajtas, nem egy jo 5let...
En szamos AMD tulajdonostol halottam problemakat stabilitassal, tovabba a melegedes elleni vedelem hianyaban, es persze egy masik fontos dologban, hogy az amd-t keptelenseg eladni, raadasul RD ram sem rakhato ala... szoval szopas, aki dolgozik is a geppel, nem hinnem hogy amd-be fektet... vagy fektet, de utoljara, es jol megbanja. -
#16 Vegyel csak P4-S alaplapot megerdemled :D -
#11 Órajelben le van maradva, de összteljesítményben nem, és ez a lényeg szerintem. -
Bekomman #10 Kár, hogy az AMD le van maradva még egy kicsit az órajelben, és ez nem valószínű hogy csökkenni fog. -
#9 Egyértelmű volt... -
#8 Ooooppsz, elírtam valamit: nem részbordás, hanem rézbordás természetesen. (Titan TTC-CU5TB) -
#7 Ez így, ebben a formában helyes meglátás. A válasz: nagy valószínűséggel igen. -
#6 Tehát akkor ha van egy minőségi hűtőm (nagy részbordás, jó ventivel), akkor egy Tbred 2200+ kevésbé fog melegedni, mint pl a mostani 1.33-as Tbirdöm??? -
#5 Naja. Nitrogénnel a 2.2-es P4 is megy majdnem 5GHz-et :) -
#3 Ahhoz kepest, hogy nem tunningolhato, vannak mar 2,53GHz-en is futo darabok is :)
PyRex -
#2 Nah ezt ugy allitod mintha mar kiprobaltad volna!
LOL!