177
Nagyon meleg van!
-
#177 Rohadt meleg van. De télen majd sírva olvassuk vissza ezeket az üzeneteket. -
#176 Ma 30 fok volt árnyékban..
Még most is 25 van:) -
#175 Ja meleg van. De már kezdem megszokni. Meg itt bent a hűvös szobában, jól elviselhető. -
#174 jah g*ci meleg van. -
#173 ne is mond, valóban még elviselhető.
itt is szinte egész nap süt a nap, esti órákban már nem annyira.
és hiába nyitom ki az ablakot ajtót, ugye nyár, vannak akik minden nap berugnak, hajnalba orditozva jönek haza atókat kukákat rugdosva, ki tud arra aludni:|
ma pl hajlani 4kor hárman leültek a sarokra, egyik valami idióta arab zenét játszot a mobilján és vagy 1 órán át obégattak rá. -
#172 Megkínoztam kicsit a kutyámat a napokban (Fehér felföldi..), 3-4 km séta 30 fok, tűző nap. Igen ám, de szívós fajta, majdnem ő húzott haza... -
#171 nappal keményebb volt, most kimondottan kellemes így negyed kettő magasságában. nyáron panelban elviselhetetlenek a nappalok azon a részen ahova egész nap süt a napocska :| éjjel se jobb, a fal ugye nappal jól felmelegszik, hiába van kint 25 fok, itt bent rohadok még mindíg totál kinyitott ablakok mellett. most még tűrhető, mert nincs nappal 40 fok, "csak" 30-35 -
#170 nálam 24, de ablakba van mérő, sztem 26 van itt is. bár mintha hült volna egy kicsit, megyek is aludni :D csak bejött so kszuyog:( bye -
#169 Ehh, ne is "mondd" 27.2 van jelenleg a szobában... :P -
#168 nyár első éjjelén má meg lehet főőni:( -
Gabosh #167 nincs -
#166 még szerencse hogy tél van. -
#165 uppp -
Jimbo86 #164 Hogy én hogy utálom a dögmeleget...
Ilyenkor fincsik a vizsgák úgy istenigazából -
KIRU LALI #163 Tudjátok mit? Nézzük a jó oldalát! A lányokon egyre kevesebb a ruha, és egyre többet mutatnak meg. Ez egy kis pozitívum, ennek örüljetek.
GILZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ! :) -
#162 hát mostanában igen meleg van az biztos ':P -
#161 utálom a kánikulát. -
#160 megérkezett a nyár, a meleg, már dőlnek a rekordok. Ideje beszereznem a szúnyogok elen a hálót, felhozni pincéből ventit, ahhh. -
#159 ma is.................majnem maghótamnembaj hétfön strand -
#158 Meleg van!!!! -
#157 én fociztam..........odaolvattam a betonhoz -
#156 itt sülök meg a gép előtt -
#155 ma se votl azért semmi, a köcsiba megolvadta szó erint:D:D -
#154 Nem, hétvégén, 35 fok. -
#153 k*rva jo -
obe #152 pénteken lesz(állítólag) a leggatyaolvasztóbb nap, idei nyarunk folyamán:(( -
#151 :D -
#150 a békák már kiságrulnak amelegtől?:) -
#149 -
#148 OMG
-
#147 Most nálunk is! -
#146 Az jó! -
#145 nálunk nincs eső de be van borulva és jó hűvös van
-
#144 Nálunk most nagy zuhi van de nincs villám semmi! -
#143 szüntessük be a langyosokat -
#142 ma tök jo kellemes(borult) idö volt -
#141 :D Lassan én us befogom! -
#140 én nem tudom van-e itt mert én becsuktam minden ablakot.... -
#139 Nálunk meg olyan szél van. -
#138 most nincs olyan meleg szal ez most rulzzz..