13
Michael Schumacher Racing World Kart 2002
  • karikusz
    Nem rossz game csak kicsi...egy este alatt végignyomtam mindent aranyra...szerintem ha lenne benne multi az sokat dobott volna...mi is nyomtuk volna rendesen...de így..((
  • misi9
    Mitől van az, hogyha elkezdek menni akármelyik pályán, 5 másodperc után kékhalállal újraindul a a játék???
  • Ron Ragm
    cím...?
  • AMD rula
    Cool a game, csak nincs multi!!!!!! :(((((((((((((((((((((((((((((((((
  • Anee
    csak már ültem gokartba így én is igazolhatom hogy kicsit arcade
  • dev!l
    jo de azt is vedd figyelembe hogy ezek gokartok..............
  • Anee
    hát ja 100-as skálán nállam megkapna úgy 81%-ot...bár ilyesztő lenne a GP4 76 vagy hasonló százaléka mellett
  • dev!l
    nekem sajna nincs kormanyom de nekem igy is bejon :)))))) szerintem azert kiraly lett nem ugy ment par ilyen jatek amit csinalnak ilyen nagy versenyzok nevevel....... azt egy hulladek . 5-s skalan 4-s szerintem :)
  • Anee
    Én leszedtem.Én is ferrari fan vagyok:-)
    De a fizikával szerintem vannak bajod, emellett felbaszta az agyamat az hogyha még a dzsodzsi is telepítve van, akkor csak azt látja...emellett szerintem elég jó játék, talán túl erős MI-vel, és egy anisotropic filter sem árt neki, de nekem kormánnyal teccik, csak kár hogy az FFB-je szinte semmi.A belső nézet viszont cool:-)
  • dev!l
    nemtudom ti le e toltottetek . de szerintem nem rossz en a rippet kaptam le es nem rossz nekem bejon ..... kulonben is schumacher fan vagyok :D nektek bejon a game? vagy esetleg csinalhatnak vmi versenyt koridokbol? az most nem jut eszembe hogy van e benne multi de ha lenne akkor kiraly lenne nyomatni vele neten, nem?!