magátol ujraindul
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gombelemet multiméterrel szépen megmérheted, hogy elég kraft van-e benne.
dmp fájlokat egy debiggerrel, pl ezzel: Microsoft Debugging Tools for Windows tudod megnézni.(ms oldalról letölthetõ, freeware)
És bizony elég sok infót tartalmaz a *.dmp fájl a hiba okáról.
dmp fájlokat egy debiggerrel, pl ezzel: Microsoft Debugging Tools for Windows tudod megnézni.(ms oldalról letölthetõ, freeware)
És bizony elég sok infót tartalmaz a *.dmp fájl a hiba okáról.
Csak halkan, mert ez illegális...
Asszem rájöttem mi abaj,de erõsítsetek meg benne:
LEfuttattam egy bott idejû memtestet és 14000 hibát talált.Ez okozhatja az újraindulást?És ezt lehet javítani vagy kuka és vegyek másikat?
LEfuttattam egy bott idejû memtestet és 14000 hibát talált.Ez okozhatja az újraindulást?És ezt lehet javítani vagy kuka és vegyek másikat?
ok ekõször megpróbálok egy tápot cserélni,mert sokan aztmondják az a leggyakoribb újraindulási probléma.nekem többféle mérete van a fájloknak,van 90kb és 96 is
járhatóbb út, ha a hardvereidet megpróbálod cserélgetni, úgymint memória, vga, sõt alaplap(nincs lemerülve az a pici gombelem?), táp. ezek miatt meg tud borulni a rendszer, nem is akárhogyan, hiszen tudod.
a minidump-ban nehezen találsz olyan infót, amit tudnál is hasznosítani, egyébként a fájlok mérete mindig ugyanakkora, akármi miatt is áll le (96kb).
a minidump-ban nehezen találsz olyan infót, amit tudnál is hasznosítani, egyébként a fájlok mérete mindig ugyanakkora, akármi miatt is áll le (96kb).
próbáltam de milyen progival tudom kiolvasni?megnéztem és mindegyik újraindításnál generált dmp fájlt és ugyan az amérete,tehát gondolom ugyan az okozta a problémát
A Mini080506-01.dmp-ból ki kell olvasni a tartalmat egy debugger segítségével.
abból megtudod, hogy melyik fájl okozta a kék_kaszást.
Így könnyebb megtudni mi okoz gondot.
abból megtudod, hogy melyik fájl okozta a kék_kaszást.
Így könnyebb megtudni mi okoz gondot.
Csak halkan, mert ez illegális...
Nekem is ilyen problémám van,csak kcsit bonyolultabb:
Néha újraindul a gép,elég sûrün.Van amikor csak sajátgép indításakor,van amikor firefox indításokor,tehát teljesen változó helyzetekbe.Hibanaplóban ez áll:
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A mûvelet a következõ volt: 0x1000007f (0x00000008, 0x80042000, 0x00000000, 0x00000000). A memóriakép mentve a következõ fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini080506-01.dmp.
És mégegy probléma,ami szerintem összefüggésben van az újraindulással:Ha sokáig nincs bekapcsolva a gépem,és elindítom,akkor a biosban kikapcsolódik az usb billentyûzet,a boot listát összekeveri,és így kb 15 indítás után indul el rendesen awindows.Van amikor a bootolásnál az eszközöket nem érzékeli,és lefagy.Utána ezen túlvagyok,de a bootnál kiírja,hogy nem jó a bootlista,ezért az alapértelmezettet használja 10 másodperc múlva.Ez után is lefagy.Utána kezdi elõrõl,és ha néhe ezeken túlvagyok,akkor a windows betöltésénél fagy le.Aztán egyszer csak elindul és utána egész nap nincs ilyen,csak a fent említett újraindítás.Légyszi segítsen valaki.Elõre is köszi
Néha újraindul a gép,elég sûrün.Van amikor csak sajátgép indításakor,van amikor firefox indításokor,tehát teljesen változó helyzetekbe.Hibanaplóban ez áll:
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A mûvelet a következõ volt: 0x1000007f (0x00000008, 0x80042000, 0x00000000, 0x00000000). A memóriakép mentve a következõ fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini080506-01.dmp.
És mégegy probléma,ami szerintem összefüggésben van az újraindulással:Ha sokáig nincs bekapcsolva a gépem,és elindítom,akkor a biosban kikapcsolódik az usb billentyûzet,a boot listát összekeveri,és így kb 15 indítás után indul el rendesen awindows.Van amikor a bootolásnál az eszközöket nem érzékeli,és lefagy.Utána ezen túlvagyok,de a bootnál kiírja,hogy nem jó a bootlista,ezért az alapértelmezettet használja 10 másodperc múlva.Ez után is lefagy.Utána kezdi elõrõl,és ha néhe ezeken túlvagyok,akkor a windows betöltésénél fagy le.Aztán egyszer csak elindul és utána egész nap nincs ilyen,csak a fent említett újraindítás.Légyszi segítsen valaki.Elõre is köszi
Nézd meg, hogy minden driver alá van-e írva. Ha kikapcsolod az autómatikus újraindítást, és kék halál lesz, akkor driver baja van a gépnek (gondolom én). Ha ez nem oldja meg a problémád, ellenõrizd a memórát (memóriákat) , hogy helyesen illeszkednek-e, esetleg bírják-e az iramot.
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
Táp probléma esetleg lehet...
Nikásze peeri menó
nincs sajnos nem ez a baj erre én is gondoltam
Nincs húzva a procid?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
mitöl van az hogy a gép 2-3 óra mûködés után magátol reset-el ??? nagyon idegesítõ hogy minden letöltést megszakít és mindent ujra kell inditani.
Win ME oprendszer
futó progik : win commander , morpheus 1.9 , internet explorer.
mindig ezeknél fordul elõ
Win ME oprendszer
futó progik : win commander , morpheus 1.9 , internet explorer.
mindig ezeknél fordul elõ