16
a gép magátol ujraindul !!!
-
#16 ok, vettem.
(debugger nélkül értettem :-\) -
zsotee #15 A gombelemet multiméterrel szépen megmérheted, hogy elég kraft van-e benne.
dmp fájlokat egy debiggerrel, pl ezzel: Microsoft Debugging Tools for Windows tudod megnézni.(ms oldalról letölthető, freeware)
És bizony elég sok infót tartalmaz a *.dmp fájl a hiba okáról. -
#14 Asszem rájöttem mi abaj,de erősítsetek meg benne:
LEfuttattam egy bott idejű memtestet és 14000 hibát talált.Ez okozhatja az újraindulást?És ezt lehet javítani vagy kuka és vegyek másikat? -
#13 és hogyan tudom megnézni hogy a gombelem le van e merülve?:) -
#12 ok ekőször megpróbálok egy tápot cserélni,mert sokan aztmondják az a leggyakoribb újraindulási probléma.nekem többféle mérete van a fájloknak,van 90kb és 96 is -
#11 járhatóbb út, ha a hardvereidet megpróbálod cserélgetni, úgymint memória, vga, sőt alaplap(nincs lemerülve az a pici gombelem?), táp. ezek miatt meg tud borulni a rendszer, nem is akárhogyan, hiszen tudod.
a minidump-ban nehezen találsz olyan infót, amit tudnál is hasznosítani, egyébként a fájlok mérete mindig ugyanakkora, akármi miatt is áll le (96kb). -
#10 próbáltam de milyen progival tudom kiolvasni?megnéztem és mindegyik újraindításnál generált dmp fájlt és ugyan az amérete,tehát gondolom ugyan az okozta a problémát -
zsotee #9 A Mini080506-01.dmp-ból ki kell olvasni a tartalmat egy debugger segítségével.
abból megtudod, hogy melyik fájl okozta a kék_kaszást.
Így könnyebb megtudni mi okoz gondot. -
#8 Nekem is ilyen problémám van,csak kcsit bonyolultabb:
Néha újraindul a gép,elég sűrün.Van amikor csak sajátgép indításakor,van amikor firefox indításokor,tehát teljesen változó helyzetekbe.Hibanaplóban ez áll:
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x1000007f (0x00000008, 0x80042000, 0x00000000, 0x00000000). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini080506-01.dmp.
És mégegy probléma,ami szerintem összefüggésben van az újraindulással:Ha sokáig nincs bekapcsolva a gépem,és elindítom,akkor a biosban kikapcsolódik az usb billentyűzet,a boot listát összekeveri,és így kb 15 indítás után indul el rendesen awindows.Van amikor a bootolásnál az eszközöket nem érzékeli,és lefagy.Utána ezen túlvagyok,de a bootnál kiírja,hogy nem jó a bootlista,ezért az alapértelmezettet használja 10 másodperc múlva.Ez után is lefagy.Utána kezdi előről,és ha néhe ezeken túlvagyok,akkor a windows betöltésénél fagy le.Aztán egyszer csak elindul és utána egész nap nincs ilyen,csak a fent említett újraindítás.Légyszi segítsen valaki.Előre is köszi -
#7 Nézd meg, hogy minden driver alá van-e írva. Ha kikapcsolod az autómatikus újraindítást, és kék halál lesz, akkor driver baja van a gépnek (gondolom én). Ha ez nem oldja meg a problémád, ellenőrizd a memórát (memóriákat) , hogy helyesen illeszkednek-e, esetleg bírják-e az iramot. -
#5 Esetleg alaposan porold ki -
DEx- #4 Táp probléma esetleg lehet... -
Fat-R #3 nincs sajnos nem ez a baj erre én is gondoltam -
#2 Nincs húzva a procid? -
Fat-R #1 mitöl van az hogy a gép 2-3 óra működés után magátol reset-el ??? nagyon idegesítő hogy minden letöltést megszakít és mindent ujra kell inditani.
Win ME oprendszer
futó progik : win commander , morpheus 1.9 , internet explorer.
mindig ezeknél fordul elő