Budos proli musorok a TV-ben
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja a filmek meg a mûsorvezetõk tényleg szarok de a sorozatokat szeretem a voyager meg a millennium a legjobb
viasat3-mon meg jok a sorozatok (rem rendes csalad, simpson csalad) de a filmek kegyetlen szarok 😞( es a musorvezetok is eleg hurkak 😞(
Nem érted, nem arról van szó, hogy nekem mi a véleményem, vagy neked, vagy másoknak.
Az a gond, ahogy minden alkalommal bedobsz ide egy kis megjegyzést és persze senki nem reagál rá, mert (majdnem)mindenki tiszteletben tartja a moderálási alapelveket.
Az a gond, ahogy minden alkalommal bedobsz ide egy kis megjegyzést és persze senki nem reagál rá, mert (majdnem)mindenki tiszteletben tartja a moderálási alapelveket.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ez nem mindenkire igaz 😊
Én pl úgy rühellem a Barátokköztet, hogy kb 5 percet láttam az egyik részbõl. Annyi is bõven elég volt belõle 😊
Én pl úgy rühellem a Barátokköztet, hogy kb 5 percet láttam az egyik részbõl. Annyi is bõven elég volt belõle 😊
HBO ruls
meg VIASAT 3 ruls
semmi reklám csak filmek
meg VIASAT 3 ruls
semmi reklám csak filmek
Másoknak meg az úgynevezett közszolgálatival van bajuk.
Képzeld el a következõ hozzászólást:
"Köcsög m1!
A múltkor a vb sörsátorban naná, hogy a ... ...jelöltjét szólaltatták meg!
De ne politizáljunk, hagyjuk!"
Tehát téma lezárva és én megmondtam, hogy lezárva.
Szerintem ez így nem gömbölyû.
Képzeld el a következõ hozzászólást:
"Köcsög m1!
A múltkor a vb sörsátorban naná, hogy a ... ...jelöltjét szólaltatták meg!
De ne politizáljunk, hagyjuk!"
Tehát téma lezárva és én megmondtam, hogy lezárva.
Szerintem ez így nem gömbölyû.
mindenki nagyban utálja, mégis ismeri részletesen... hmmhmm.. nem egyszerûbb kikapcsolni-átkapcsolni, és nem idegeskedni rajta?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
szentetek mit kell feltétlenül megnéznem ha hazamegyek nyaralni ?
Esmeraldát , vadangyalt ? barátok köztöt ? 😊
Esmeraldát , vadangyalt ? barátok köztöt ? 😊
Ugyanúgy kapcsolódik a prolisághoz és a TVkhez, mivel egyeseknek ez a céljuk...el is érték.
De ezért is írtam oda, h. hagyjuk a témát, mert meg van húzva a határ.
De ezért is írtam oda, h. hagyjuk a témát, mert meg van húzva a határ.
utalom azoakt a primko szar brazil szineszeket akik olyan pofakat vagnak hogy lefodrulok a szekrol! mindegyik magaban beszel es mindegyik vagy kurva gazdag vagy tok szegeny altalanos nincs! szineszek moslekok rosszabbak mint a baratok kozti kiwi bajszos danika es tarsaik... ahh ilyenkor van uthetnekem
Semmi gond, csak Coine hajlamos átvinni az értelmet és pikkpakk máris politizálgat.
Most miért?ez itt az Általános eszmecsere vagy mi😊))
Éljen a SPORT1 meg a National Geographic...na meg a Spectrum!!!
Már megint az általánosítás és persze megint a kereskedelmi tv-k.
A szappanoperák gagyik, aláírom, de Coine: hogy jön ide már megint a manipulálás?
A szappanoperák gagyik, aláírom, de Coine: hogy jön ide már megint a manipulálás?
Jaja,akkor én is klubbtag vagyok!😊))
üdv. a klubban 😊
utáljuk együtt az összes kereskedelmi tv-t
összes sorozat, idióta reggeli mûsörök, fõzõcske meg a többi köcsögség, kapcsoltam 280Ft/percért....stb stb....és ezt nézik sajna nagyon sokan....manipulálásolról már ne is beszéljünk...
utáljuk együtt az összes kereskedelmi tv-t
összes sorozat, idióta reggeli mûsörök, fõzõcske meg a többi köcsögség, kapcsoltam 280Ft/percért....stb stb....és ezt nézik sajna nagyon sokan....manipulálásolról már ne is beszéljünk...
← ElőzőOldal 2 / 2