9
Meghalt az 1333-as TB-m!!!
-
#9 sarokcsiszoloval :) ,magarol a procimagrol alkohollal lejon. -
Obi #8 A procitakarításról jut eszembe, ti hogyan tudjátok rendesen és egyszerűen eltakarítani a felesleges ezüstpasztát? -
Obi #7 A procit a cég beszállítója hozta. Csak minőségi cuccokat hoz biztos helyről, vagyis ez a lehetőség törölve. Az alaplapban egy hónapig gond nélkül ment, pedig hivatalosan a KT7E csak 200MHz FSB-t támogat. -
Borg #5 AMD, halál?
Jé ilyen is van?.. hm.. -
vrob98 #4 Ha bekented a procidat ezustos pasztaval atom modon, akkor mosd le.
Esetleg probald meg masik lapban. -
Obi #3 Semmi Acorp nincs a cuccok közt. -
Rive #2 Acorp? -
Obi #1 Sziasztok!
Röviden leírnám a problémámat. Adott egy konfig:KT7E, 384MB SDRAM, Siluro GF2MX400, 15 és 10GB HDD, CD-ROM, 300W táp. Először egy 750-es Duront használtam egészen a múlt hónapig, mikor lecseréltem egy TB 1333-asra. A problémák ott kezdődtek, hogy a régi venti kevés a TB-hez, mert sokalltam a 64 fokot ezért vettem egy Titán D5TB ventit, ami miatt a midi házat is cserélni kellett. A cuccot elsőre változatlan ventivel átraktam egy nagyobb házba és ki akartam próbálni. Na itt se kép se hang. Kártyák ki, majd be, tápcsatik le, majd fel, de semmi. Ekkor visszatettem a 750-es procit még mindig a régi ventit használva és minden OK. Ezután a ventit is cseréltem az újra és úgy is OK. Az az érdekes, hogy a TB-n sem égésnyomok, sem lesarkazás jelei nem láthatók, ellenben mégsem megy. Ja NO tuning!!!