Baldur\'s Gate 2 problémák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én szívesen küldök neked egy példányt. de most meg lehet venni az egész bg1+tosc-t 4 rugóért bármelyik media markt-ban.
de ha már ennyire szereted a bg-ket, akkor ki kellene próbálnod az icewind dale-eket, meg a planescape torment-et is! nagyon jók!
de ha már ennyire szereted a bg-ket, akkor ki kellene próbálnod az icewind dale-eket, meg a planescape torment-et is! nagyon jók!
Baldur's Gate 1: 5CD (megvan)
Baldur's Gate 2: 5CD (megvan)
Baldur's Gate 2: Throne of Bhaal (megvan)
csak a BG1 küldetéslemeze nincs
Ha vaalki megosztaná velem, hálám üldözné örökké - cserébe játékokat tudok ajánlani...!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Baldur's Gate 2: 5CD (megvan)
Baldur's Gate 2: Throne of Bhaal (megvan)
csak a BG1 küldetéslemeze nincs
Ha vaalki megosztaná velem, hálám üldözné örökké - cserébe játékokat tudok ajánlani...!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Remélem
.
.szerinted ha telefloodolod az összes BG topicot vele, akkor hamarabb választ kapsz?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nekem is van egy problémám. Tegnap megvettem EREDETIBEN a Baldur's Gate 2: Throne of Bhaalt. Mióta felinstalláltam azóta azt írja ki, hogy rakjam be az eredeti disket, pedig fullba felinstalláltam SoA-t is meg a ToB-t is. A SoA is teljesen eredeti Collector's Edition + Windows 98 alatt játszom. Kipróbáltám már mindegyik disket, de egyikkel sem mûködik. Még akkor is ezt írja ki, ha semmi sincs benne
. Kérlek segísetek!
. Kérlek segísetek!#3
Hát megpróbálom, de fogalmam sincs, hogy hol keressem azt a kapcsolót, persze ha egyáltalán van ilyen, de azért köszi és természetesen kipróbálom.
Nem ismerem az Xp-t, viszont ha jol tudom van egy olyan opciója valahol, hogy kompatibilitas.
Na azt kapcsold oda, mintha Win 98 lenne, es probald ki igy. Ez csak egy tipp volt!
Na azt kapcsold oda, mintha Win 98 lenne, es probald ki igy. Ez csak egy tipp volt!
Hali mindenkinek!
Azért nyitottam ezt a forumot, mert Windows XP alatt az Istennek nem akar elindulni a program. Amikor Tutorial-t indítok akkor sem, és ha rendes játékot, akkor sem. Pontosabban elindul, de egy rövid idõ után kilép a játékból. Letöltöttem hozzá egy patch-et, de ez sem segített a dolgon. Mitévõ legyek? Ha valaki tud segíteni, akkor az írja le ide, hogy hogyan lehet ezt megcsinálni.
Köszi
Zs.
Azért nyitottam ezt a forumot, mert Windows XP alatt az Istennek nem akar elindulni a program. Amikor Tutorial-t indítok akkor sem, és ha rendes játékot, akkor sem. Pontosabban elindul, de egy rövid idõ után kilép a játékból. Letöltöttem hozzá egy patch-et, de ez sem segített a dolgon. Mitévõ legyek? Ha valaki tud segíteni, akkor az írja le ide, hogy hogyan lehet ezt megcsinálni.
Köszi
Zs.