103
Zanzarah - The Hidden Portal elkészült!
-
garadas20 #103 Egy második részt én szívesen látnék, írtam rá egy forgatókönyvet, hogy ha megtudnám csinálni, vagy más aki ért hozzá megcsinálná, akkor egy jó élvezhető játékot kapnánk. -
AdamBast #102 a zanzarah-nak egy része van csak.
elkezdtek egy kiegészítőt de nem fejezték be:
http://en.wikipedia.org/wiki/Zanzarah#Add-on -
syberia2 #101 ez az első rész, nem? -
#100 Nem volt a Zanzarah-nak egy első része is? -
syberia2 #99 Win7-en megy? -
#98 http://support.microsoft.com/kb/315266/hu -
#97 Tessék, mit kapok cserébe?? :D -
annamária84 #96 Segítsetek!!! Nagyon kellene nekem a Syberia 1-2. magyarosítása. -
blackgamer #95 http://www.zanzarah.hu/
jó játék (volt)? -
Charmed #94 Sziasztok!
Valaki nem tudná hozzám eljuttatni a játékot mert se megvásárolni, se leszedni nem lehet már?
Előre is köszi. -
evil 007 #93 melyik oldalról lehet leszedni ezt a játékot???
-
#92 sziasztok!!
Örülök a magyarositásnak..teccik a játék nagyon!!!DE!!!
bizonyos alkalmakkor amikor harcra kerül a sor,bemutatja az épp aktuális ellenfelet..klikkelek ho a csata kezdödjön...olyanszinten beálla progi ho restartolni kell,mert még a feladatkezelőt sem engedi megnyitni...zene szól továbbra is,de holt sötét a képernyö...valaki találkozott evvel az anomáliával???xp van fenn..a konfig amugy nem gagyi..szoval lövésem sincs mi lehet a bug,stb...patch van hozzá??ami nem a német verzioho van??köszi:)))) -
#91 énis most töltöm a torrentspyról, nagyszerű game! -
Nikau #90 Végre megtaláltam honnan lehet letölteni, csak néhány év keresésbe telt, de megérte! ;)
www.torrentspy.com -
#89 Honnan lehet leszedni ezt a game-t. Régebben láttam róla videót, amikor a csaj fut egy erdőben, meg egy városkában, nagyon tetszett.. -
#88 Megoldottam, megoldottam -
#87 Help, help -
#86 Sziasztok! Felélesztettem ezt a fórumot, egyetlen okból kifolyólag:
Zanzarah help kéne! Ha még él valaki, aki játszott ezzel a játékkal és tudna is segíte az plz heeelp:)
/Ugra-bugra gondjaim vannak a levegőt fújó micsodáknál:)/
-
Orgi #84 Áááá thx ezt a zenés cuccost, mert eléggé tetszik! Ja és a játék is, pedig csak unalmamban kezdtem el:) -
Yurij #83 Szevasztok!!lenne egy kérdésem hol lehet leszedni valami patch-et a gamé-hoz mert állandoan kilép a windows-ba. -
#78 Szedd ki magad! ;) -
#77 A zenéhez halandók is hozzáférhetnének? :) -
#76 Kétszer vittem végig a gámát, másodjára jobb volt...
Nem mondom, hogy az év játéka, mert volt pár nagy dobás idén, de mindenképpen dobogós. Kibányásztam belőle a zenét (amiért az official oldal fórumáról ki is b***tak :))), egyszerűen gyönyörű! Hüpp... ;) -
#72 SZIASZTOK!!!
Tud valaki ehhez a gamehez MUSIC es/vagy VIDEO Addon-t? Ha igen leci irja meg emilben, vagy ide... Nagyon KOSZIKE!!!
E-mail: [email protected] -
#68 Hello!
Leci irjon valaki egy mukodo ISO letoltohelyet.
Koszi! -
balty #62 Szeritem nagyon jó a játék. Rég volt, hogy valami így lekötött!
Amúgy a Metal és az Energy is hatékony Light ellen! -
Deajka #61 Na, most mi van ? Mégis jó a játék ? -
balty #57 Tényleg félreértettem. De így ok! -
balty #55 A PSI kártya nem tudja valaki mire jó?
Winnie milyen sziklát kell eltávolítani, hogy visszamenj Londonba? Londonba az adott Runát alkalmazva, szerintem már a játék kezdetén visszamehetsz. -
TneX #42 Üdv!
Nem rossz játék,csak 1 kicsit leakadtam az elején,ahol 1 gomb van,előtte 1 kiscsaj kék színű repülő bizbasszal.Namsot a gömben lakozó bizbazt nem bírom lenymoni.Most looser vagyok,vagy jöjjek vissza később,esetleg rosszul választottam az elején,hogy a kék bizbaszt választottam?Vagy van valami jó taktika ebben a harcban?Mert qrvára tetszik,ahogy a lények harcolnak,de itt aztán meg vagyok lőve...egyszer-kétszer sikerült már levinnem szinteteljesen az életét,de az utolsó pillanatban állandóan +öli a lényem:(( -
reszcsi #39 HA jól látom ti is egy fantasy-pokemon játéknak látjátok. EGyébként hihetetlen hangulatos, szép zene, iszonyújó grafika, de ez a pokémon rész ... egy olyan állat point&clik játék lehetett volna hogy arról kódulunk :-))) De így az ember kicsit gyönyörködik benne aztán ... mentségemre szóljon már többször nekifutottam, de még egyszer sem sikerül végignéznem egy pokemont. -
#36 Milyen nick ez? Hülye vagy bazmeg? Ez volt a kedvenc mesém :D -
#35 Még a mocsába sem tudok bemenni egy kővet vagy bokrot sem sikerult eltávolítamon...csak az egyik városba tudok bemenni TRIALIN már majd az egész terepet bebarangoltam de semmi hogl találok olyan card okat????????A mocsarat /swamp/ is egy növény zárja el.
-
M.A.D. #33 Nem megy ez.Egyszerre 5 gaméval nyomulok...közben..meg a "káros" dolgok...ehh... -
M.A.D. #32 kábé 10 százaléka -
#29 Hogy lehet megszerezni a fairy card of nature fairy card of rocks ..stb cuccokat
már level 30 as második generácios lényeim is vannak de mnem tudok továbbmenni a szikláknál köveknél.
VKI segítsen plz
kösz
-
M.A.D. #27 igen....:) -
M.A.D. #25 Nem kell. Úgy izgalmasabb. (mint a szex)
Ja...a forgó izékkel én is találkoztam.
Hát Lassan level20-nál járok....de nem ez a lényeg, hanem az, h van HANGULATA! -
M.A.D. #21 mondjuk lehet többfelé menni....de ha az adott pill. rossz irányba mész, akkor találkozol pl. egy level35-ös ellen-el.
Elég gáz. -
Xanyi #19 kukó
Én is (Xandikával együtt) azzal szenvedtünk egy helyen, aztán csak kiderült, hogy másfelé kell menni!
Egyáltalán el lehet valahogy?
Mondjuk akkor engem is érdekelne, hogy hogyan!
Xanyi