101
Nevetséges amit müvelnek !!
  • mateos
    ez igaz.
  • mateos
    sztem Mein Kamfban nincs :)
  • mateos
    lol
  • Hustler_hu
    ROTFL :)))
  • Hangianix
    Ja, pont most olvasom a Tamas batya kunyhojat. Nem igaz, ezek mar ide is beettek magukat... :D
  • Laalee
    de biztos hogy a könyvben is van 1 néger... :D
  • mateos
    őket se birom..SŐT !!!
    de ök nem fekák...ők csak őket akarják/probálják utánozni !!
  • mateos
    pontosabban reaaszista :)
    antiszemita nem vagyok :)
    fajgyülölö sem :)
    maradjunk a lightos rassistánál :)
  • I.C.ram
    nekem csak a viselkedesukkel van bajom
  • I.C.ram
    es szerinte gangszta zolee es a kartell nem ilyen bazz??? dopeman legujabb szama hogy megyunk lopni es ettol leszunk jo fejek! legszivesebb szarra rugnam a haja valagat....
  • Hustler_hu
    pontosabban ... nem antiszemita ... hanem fajgyulolo :)
  • Hustler_hu
    kisse antiszemita vagy :) dehat embere valogatja ...
  • mateos
    ők kezdték a füvet , a füvöl jött a koko , a kokoból jött a heroin.....
  • mateos
    hány fekát ismresz ? találkoztál már velük ? jártál velük suliba ? 1ütt voltatok tornaórán ? milyen a szaguk ? milyen szinüek ? milyen természetük van ? hogy öltözködnek ? milyen zenét halgatnak ?

ha ezek tudod akkor olyan ember vagy aki már tud egyesmást a négerekről.ha nem tucc rá értelmes választ adni akkor ne ird azt , h Szerintem most olyan dolgokrol beszeltek amirol meg csak gozotok sincs mert NEKEM/NEKÜNK(ipszilon) nagyon is sok "gözünk" van !!
  • ipszilon
    na ja: multikultúrális összecsapás! az van!!!:-) hu! ma is utaztam a metrón!!!! émg most fel van fordulva a gyomrom (nem a feketék miatt)
  • ipszilon
    na ja, az igaz!de nem csak a fekák drogoznak...
  • mateos
    nekem aztán van tapasztalotom ilyen téren.De mindenkinek van van tapasztalata aki ilyen helyen lakik mint mi ,ez az amit haverom ugy mondaná h multikúltúra :)
  • ipszilon
    nem csak a pár "felfutatott divat emberről" van szó. ismersz feketéket?
  • mateos
    apropó Houston.Milett belőle ? egy drogos picsa :)
  • ipszilon
    Efreet, én sem voltam két évvel ezelőtt az, sőt látatlanban védtem őket (nem csak a négerekról van szó, mert tőlük annyira nem kapok gyomorgörcsöt). de azért egy kis tapasztalat szerintem kell, ahhoz, hogy azt mondhasd: "én nem vagyok rasszista!"
  • mateos
    ez olyan mintahogy itt Brüsszelben melyik országoknak vannak legjobb verdáik ?
    -mégszép,h feka afrika országoknakotthon nyomorognak de nekik aztán nagyon kellenek Smercik meg 750es BMW-k...ezek a feketék...még nem nőttek fel.!!!!
  • ipszilon
    hmmm...Whitney Houston sem volt rossz, de őóta egyetlen egy jó fekete számot nem hallottam
  • ipszilon
    megint csak egyetértünk!
  • mateos

Itt nyugateurópában nemlehet egy fekát megbuktatni mert már asszondják tanárról h rasszistaááá...

zenéte visszatérve meg csak annyit h van 1 feka zenész akit teljes szivemből tisztelek ő Louis Armstrong !!

De a többi nyálas b*zi tünjön má el a képernyőmről...
  • ipszilon
    bár én még a feketéket többre tartom, mint a sanyikat! őket sehogysem birom!!
    a fekáknak csak a zenéjük nem tetszik, meg, hogy állandóan a nyomorról és a gettóról énekelnek (ha ezt lehet annak nevezni), közben a legnagyobb sztárjaiknak (Puff Daddy, vagy mi az új neve) a legmenőbb villája és kocsiai vannak! a rajonói meg nyorognak! meg hát mit lehet ebben a zenében élvezni?
  • mateos
    ennek örölülök :)
  • ipszilon
    KIVETELESEN egyetértünk:-)
  • vizes
    Sajnos a rádiókban csak a legújabb divatnak megfelelő zenét hallhatod.
    Ezt határozzák meg a kiadók, mert ebben van a legnagyobb és leggyorsabban kereshető pénz.
    Ha nem tartozol a divatmajmok közé, kénytelen vagy beszerezni magadnak.
    Pl. én imádom a jazz zenét és azt még annyit sem nyomnak a rádiók mint rockot.
    Megveszem hát a cd-t, vagy eljárok a Jazzgardenbe...
  • Lteebee
    Jól beszéltél.
  • Coine
    szard már le, én meg azért dühönghetnék folyton, mert nincs rock/metál a médiában, mert nincsen.
    régen dühöngtem, most is dühöngök csak már nem, olyan szinten, mert be tudom szerezni azt ami nekem kell és nem kell a médiákra hagyatkoznom :P
  • mateos
    megin' néger Rap m1 MTV n
    Beszarás !!
  • mateos
    bocs 2 P
  • Lteebee
    2 p-vel, nem két r-rel.

Hiába no!
    A meleg, meg az alkohol...
  • mateos
    én már 2 éve nem nézek MTV-t mert tom h ha bekapcsolom nem számithatok komoly müsorra.
    MTV ben szeerplő "müvészek" 75-80%-a néger !! és itt nem arról van szó h négerek hanem arról amit játszanak !!
  • DEx-
    Na szóval, én is épp tegnap mondtam, hogy a német zenetv-ken mennyi néger, meg ki tudjamégmilyen szinesbőrű van. Nekem igazából nincs különösebb bajom velük, de azért nem gondoltam volna, hogy a 2. világháború után 50 évvel ennyi néger van németországban, és pláne mind olyan jól beszél németül, mintha kajakra őslakosok lennének...
    Minden műsorvezetőnek van néger csaj párja, kész azért teljesen...
  • mateos
    naja !!
  • mateos
    me mitcsinálsz ha nem 2 R el irom ?? szolsz néger testvéreidnek és levadászol ?,
    szánalmas fehér magyar rapper vagy..Életedben nemláttál még feketét(kivéve talál a Mamutban vagy a Westendben) és igy azt hiszed hogy ők milyen funkyk....Sajnállak !!!
    Most őszintén , hány fekával találkoztál ?(kérlek az igazságot mond)
    naugye , h 0 a szám !!

Eminem nem feka ? Nemond!! most ujat mondtál nekem :)
    Én a stilusa miatt irtam oda ahova való !!
  • Coine
    jaja, meg utánna a jazz és abból ugye a rock....stb stb :))
  • Laalee
    a negerektol szarmazik a blues is az meg igencsak zene...
  • verti.go
    A feka hiphop-arcok elég sűrűn előhozakodnak azzal, hogy őket CSAK és KIZÁRÓLAG a pénz érdekli, sz'al ezt is bebuktad.
    Nem mintha én rajonganék a zenéjükért, de szvsz Lagzi Lajcsi, a Duplakávé és társai akkor már sokkal folyósabb szarok...