101
Nevetséges amit müvelnek !!
-
#60 ez igaz. -
#59 sztem Mein Kamfban nincs :) -
#58 lol -
#57 ROTFL :))) -
#56 Ja, pont most olvasom a Tamas batya kunyhojat. Nem igaz, ezek mar ide is beettek magukat... :D -
#55 de biztos hogy a könyvben is van 1 néger... :D -
#53 őket se birom..SŐT !!!
de ök nem fekák...ők csak őket akarják/probálják utánozni !! -
#52 pontosabban reaaszista :)
antiszemita nem vagyok :)
fajgyülölö sem :)
maradjunk a lightos rassistánál :) -
#51 nekem csak a viselkedesukkel van bajom -
#50 es szerinte gangszta zolee es a kartell nem ilyen bazz??? dopeman legujabb szama hogy megyunk lopni es ettol leszunk jo fejek! legszivesebb szarra rugnam a haja valagat.... -
#49 pontosabban ... nem antiszemita ... hanem fajgyulolo :) -
#48 kisse antiszemita vagy :) dehat embere valogatja ... -
#47 ők kezdték a füvet , a füvöl jött a koko , a kokoból jött a heroin..... -
#46 hány fekát ismresz ? találkoztál már velük ? jártál velük suliba ? 1ütt voltatok tornaórán ? milyen a szaguk ? milyen szinüek ? milyen természetük van ? hogy öltözködnek ? milyen zenét halgatnak ?
ha ezek tudod akkor olyan ember vagy aki már tud egyesmást a négerekről.ha nem tucc rá értelmes választ adni akkor ne ird azt , h Szerintem most olyan dolgokrol beszeltek amirol meg csak gozotok sincs mert NEKEM/NEKÜNK(ipszilon) nagyon is sok "gözünk" van !! -
#45 na ja: multikultúrális összecsapás! az van!!!:-) hu! ma is utaztam a metrón!!!! émg most fel van fordulva a gyomrom (nem a feketék miatt) -
#44 na ja, az igaz!de nem csak a fekák drogoznak... -
#43 nekem aztán van tapasztalotom ilyen téren.De mindenkinek van van tapasztalata aki ilyen helyen lakik mint mi ,ez az amit haverom ugy mondaná h multikúltúra :) -
#42 nem csak a pár "felfutatott divat emberről" van szó. ismersz feketéket? -
#41 apropó Houston.Milett belőle ? egy drogos picsa :) -
#40 Efreet, én sem voltam két évvel ezelőtt az, sőt látatlanban védtem őket (nem csak a négerekról van szó, mert tőlük annyira nem kapok gyomorgörcsöt). de azért egy kis tapasztalat szerintem kell, ahhoz, hogy azt mondhasd: "én nem vagyok rasszista!" -
#39 ez olyan mintahogy itt Brüsszelben melyik országoknak vannak legjobb verdáik ?
-mégszép,h feka afrika országoknakotthon nyomorognak de nekik aztán nagyon kellenek Smercik meg 750es BMW-k...ezek a feketék...még nem nőttek fel.!!!! -
#38 hmmm...Whitney Houston sem volt rossz, de őóta egyetlen egy jó fekete számot nem hallottam -
#37 megint csak egyetértünk! -
Itt nyugateurópában nemlehet egy fekát megbuktatni mert már asszondják tanárról h rasszistaááá...
zenéte visszatérve meg csak annyit h van 1 feka zenész akit teljes szivemből tisztelek ő Louis Armstrong !!
De a többi nyálas b*zi tünjön má el a képernyőmről... -
#35 bár én még a feketéket többre tartom, mint a sanyikat! őket sehogysem birom!!
a fekáknak csak a zenéjük nem tetszik, meg, hogy állandóan a nyomorról és a gettóról énekelnek (ha ezt lehet annak nevezni), közben a legnagyobb sztárjaiknak (Puff Daddy, vagy mi az új neve) a legmenőbb villája és kocsiai vannak! a rajonói meg nyorognak! meg hát mit lehet ebben a zenében élvezni? -
#34 ennek örölülök :) -
#33 KIVETELESEN egyetértünk:-) -
#32 Sajnos a rádiókban csak a legújabb divatnak megfelelő zenét hallhatod.
Ezt határozzák meg a kiadók, mert ebben van a legnagyobb és leggyorsabban kereshető pénz.
Ha nem tartozol a divatmajmok közé, kénytelen vagy beszerezni magadnak.
Pl. én imádom a jazz zenét és azt még annyit sem nyomnak a rádiók mint rockot.
Megveszem hát a cd-t, vagy eljárok a Jazzgardenbe... -
#31 Jól beszéltél. -
#30 szard már le, én meg azért dühönghetnék folyton, mert nincs rock/metál a médiában, mert nincsen.
régen dühöngtem, most is dühöngök csak már nem, olyan szinten, mert be tudom szerezni azt ami nekem kell és nem kell a médiákra hagyatkoznom :P -
#29 megin' néger Rap m1 MTV n
Beszarás !! -
#28 bocs 2 P -
#27 2 p-vel, nem két r-rel.
Hiába no!
A meleg, meg az alkohol... -
#26 én már 2 éve nem nézek MTV-t mert tom h ha bekapcsolom nem számithatok komoly müsorra.
MTV ben szeerplő "müvészek" 75-80%-a néger !! és itt nem arról van szó h négerek hanem arról amit játszanak !! -
DEx- #25 Na szóval, én is épp tegnap mondtam, hogy a német zenetv-ken mennyi néger, meg ki tudjamégmilyen szinesbőrű van. Nekem igazából nincs különösebb bajom velük, de azért nem gondoltam volna, hogy a 2. világháború után 50 évvel ennyi néger van németországban, és pláne mind olyan jól beszél németül, mintha kajakra őslakosok lennének...
Minden műsorvezetőnek van néger csaj párja, kész azért teljesen... -
#24 naja !! -
#23 me mitcsinálsz ha nem 2 R el irom ?? szolsz néger testvéreidnek és levadászol ?,
szánalmas fehér magyar rapper vagy..Életedben nemláttál még feketét(kivéve talál a Mamutban vagy a Westendben) és igy azt hiszed hogy ők milyen funkyk....Sajnállak !!!
Most őszintén , hány fekával találkoztál ?(kérlek az igazságot mond)
naugye , h 0 a szám !!
Eminem nem feka ? Nemond!! most ujat mondtál nekem :)
Én a stilusa miatt irtam oda ahova való !! -
#22 jaja, meg utánna a jazz és abból ugye a rock....stb stb :)) -
#21 a negerektol szarmazik a blues is az meg igencsak zene... -
#19 A feka hiphop-arcok elég sűrűn előhozakodnak azzal, hogy őket CSAK és KIZÁRÓLAG a pénz érdekli, sz'al ezt is bebuktad.
Nem mintha én rajonganék a zenéjükért, de szvsz Lagzi Lajcsi, a Duplakávé és társai akkor már sokkal folyósabb szarok...