6
Gagyi vagy jó?
  • Atus01
    És mégis mit kéne kímélni benne? A mechanikát? Mindkettőben ugyanaz van.
  • Hanzo
    Köszi az infókat!
  • _RudY_
    Kb. 7 hónapja van ilyen cumóm. Veszettül halk, az elérési ideje lehetne fickósabb is, de a botrányos túlzás. Főleg zenés, illetve koncert DVD-ket nézek, majdnem napi gyakorisággal. Írtam vele párszáz lemezt, törlés, újraírás szintén majdnem mindennapos. Nyugodtan, halkan, megbízhatóan dolgozik. Írásnál, CD, DVD olvasásnál hozza a gyári értékeket, alaposan nyúztam sé teszteltem. Manapság (ilyen ütemű fejlesztések mellett) nem igazán érdemes hosszú távra tervezni ezeket a kütyüket, szerintem 1-1,5 év után érdemes modernebbre, gyorsabbra cserélni. Persze mindenki más szempontok alapján dönt, de én 1 év (bah, jó lenne 1 hónap ;) múlva már inkább DVD írót szeretnék nyüstölni
  • Dikkma
    Na meg nem íróval kell filmet nézned.. kíméli.
  • Anee
    Olvastam rólla egy tesztet abban felhozták hogy veszettül hangos, s nevetségesen lassú az elérési ideje ennek a drive-nak.Nem akarlak lebeszélni a combóról, mert nekem is ilyen van..csak TOSHIBA..
    A Ricoh combókat jobbnak mondják, azokat még lehet is kapni..
    Amúgy ha árba megnézed, 24X LG 14, 16DVD 11...és azért csak gyorsabb
  • Hanzo
    Sziasztok!

Eléggé lement ennek a cuccnak az ára (17200+áfa)és mivel nekem csak 1 4x-es írom van és DVD-m sincs ,nem tűnik rossz vételnek.
    Ha az ember utánaszámol olcsóbb ez a megoldás mintha külön venné meg a kettőt.Na de van is olyan jó így egyben mint külön a CDRW meg a DVD?Vagy talán a teljesítmény rovására megy az egyesítés?
    Ha valakinek van erről tapasztalata kérem ossza meg.