1359
Autókról
  • Mike
    Nem

de olvastam az indexes totalcaron vmi mazda rx7-es guru-ról, aki felújít ilyen kocsikat
  • Goodwill
    zaporozecs oridzsinál
  • CSOCSO
    az rx7 es.... a mazda sport auto ugye???
    van abből 5 éves is?? vagy hasonlo? mert ez az auto ha jol tudtam olyan Toyota Supra mk4 körüli auto de ugy max mk2-3 körüli..vagy az rx7 benis vannak iylen "ugyan aza név de ujabba autó" dolog?
  • mateos
    jó nyarat !!!
    aztán Szeptemberben találkozunk
  • FREAK
    de ha jól tudom, Mike öcsém nem autószerelő :)
  • FREAK
    naja
  • Lteebee
    Hacsak nem vagy autószerelő.
  • Mike
    vazz, igaz

na akkor erről ennyit
  • FREAK
    ami biztos: öreg sporkocsit nem szabad venni

mivel hajtásra valók, szét is hajtják őket negyedannyi idő alatt, mint egy átlag autót
  • Mike
    az király
    lehet hogy mégsem veszek
    ha csak kidobott pénz
  • FREAK
    asszem két éve mindegyik szervízben rohad
  • Mike
    és miket mond róla?
  • Jano
    Hát akkor egész nap gyorsulnék.
    Tesómnak van csak kocsija. De odaadja, mer rendes. :)
  • FREAK
    van abból jó régi, egy ismerősömnek van 3.......
  • Mike
    Mondjuk az RX7 afféle örömautókázásra kellene, tehát nem a napi munkábajárásra.
  • Mike
    Hát már olyan régi a modell. Másrészről meg már nem gyártják.

(bár iagzság szerint nem tudom, 90-es katalógusban van, RX7, hogy volt-e 85-ben nem tudom, utána kéne nézni a neten)
  • Mike
    Pillanatra asszittem Subarud van :)

pl. lehetne Subaru Imprezad.
  • Jano
    A Subarunak van egy frankó összkerekes bringája. Elég érdekes megoldás.

Amúgy nincs kocsim. Majd lesz.
  • FREAK
    ezt a beteg topikot........... még csak elmenne, ha nem mindenki a keresztapja kocsijával villogna......
  • Sephi
    Peugeot 407 full :)
  • tomcs
    aaa sokaig nem is fogsz latni.. hazakoltozom nyarra aztan 2 honap kimarad.. najo, aze neha visszanezek.. hogy is birnam ki az uj logoid nelkul :)))
    persze csak innenonnan tesomektol, havertol, stb
  • mateos
    csáááááá !!! :)
    rég találkoztunk :)

mizujs veled ?
  • tomcs
    2002-es wv passat gps-terkep kivetelevel minden benne van igaz apame de ezzel (is) szoktam jarkalni na meg 2001-es polo classic ezzel azert tobbet
  • CSOCSO
    jesszus az r7x esből van 15 éves???
  • Hangianix
    Hat a baleset ota nincs. Egyebkent rohogni fogsz, egy haver eszkabalt egy olyat. Kb. 5 percenkent esett le a lanc es olyan volt mintha hegymenetben mentel volna. :D
  • Efreet
    Mike: sofőr is van, ráadásul hívni se kell, jön magától :o)
  • Efreet
    slejm, azért az "összkerékmeghajtás"t a bringánál megnézném... van róla kép? :))
  • Efreet
    nekem ilyen szép van:
  • cenobite
    Most még nincs, de ha lesz, akkor Saab és egy Zaporozsec! Komolyan!
  • Frank99
    Renaul Megane Alise 1.4 95 LE
    servo, ABS, 4 lufi, el. ablak, klíma
  • CSOCSO
    nevelőfateromnak egyszerre volt audija vmi kisbusz no meg egy honda cbr 900 rr ami késöbb ráfizetéssel 325 ös bömösre cserélt.. majd eladott mindent és most sötétitett golfocskája van... anyámnak audi a4...
  • TheZsenyka
    Na, nekem meg semmi extra nincsen, csak légkondi meg abs :)
  • mateos
    FATHERNAK OPEL OMEGA + OPEL VEKTRA + FIAT TEMPRA+MOST VESZ VMI UJJAT (EBBŐL OPEL VEKTRA SZOLGÁLATI)
  • _RudY_
    VW LT 35 2.5 SDi és egy 1973-as VW Transporter 21.
    mikike kötelezőhöz azt a biztosítót válaszd, amelyik a legközelebb van hozzád és viszonylag alacsony árakkal dolgoznak. Neked úgysem fog soha fizetni, csak annak akinek kárt okozol. Az a lényeg, hogy aki téged összetör az legyen korrekt biztosítónál, de hát ez csak a szerencsén múlik, sok beleszólásod nincs.
  • KeKKSZike
    Apunak Seat Ibizája van... Nagyon szereti! :D
  • greco
    Nekem egy Seatom van.Azon belül is egy Cordoba.
  • KeKKSZike
    Sajna nincs kocsim!
  • PetruZ
    1996 -os 1.4/16V Renault Megane Berline, majd' fullextrás (légkondi és ABS nincs benne). Ja, és saját... :)
  • Waterhorse
    Na jó azért nekem is ott van apám kocsija, egy 318-as BMW, de nem olyan szakadt mint amilyeneket látni az úton, ennek nagyon zsír külseje van, igaz most van egy kis biztosíték betegsége, de megoldható. Majd ha sikerül róla képeket szerválni akkor megmutatom milyen. Lehet, hogy beletelik fél évbe de elöbb utóbb itt lesznek a képek.
  • mateos
    én inkább 1 bmw 5 ös vennék mint hozzátartozóm , de nagybátyámnak egy s mercije meg megy mazda mx 5 öse van , szal nemtudjam melyiket csórjam el tőle :)