Milyen kocsid van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Nekem is, de a mûszerfal és a középkonzol szörnyen ronda....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Törölt felhasználó
Elõfordul ezeknél az új márkáknál
bocsbocs, nagyion szarul tuttam, vki nagyon rosszul intormált :/

-the invisible-

Törölt felhasználó
Az Infiniti a Nissan márkája, de egy Infiniti FX az jöhetne, csak kicsit nagy darab az Pöstiába 😊 Nomeg 16-17 millió, annyiért meg 1 éves 911 es Porchet vennék.
hát ha nem akarsz kommerszet, akkor pl... Bugatti? vagy a toyota infinity? hm?hm? 😄

-the invisible-

Törölt felhasználó
Kicsit kommersz darabok ahelyett, de ennek is megvan az elõnye... Aztán majd meglássuk...
ahelyett 320d simán..
gecc nekem lesz eccer saját keresetem 😄

-the invisible-

Törölt felhasználó
Aham. Azt úgy néz ki eladom. A szívem szakad meg...
CybearBoy
A 406 Coupé helyett??

KeKKSZike
LADA! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Törölt felhasználó
Egyre én is benevezek tavasszal Már az új verzióra.
De lehet, hogy ez lesz belõle 320d

Nagyon bejön az új S40!
Kori
Volvo S40

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

[HUN]PAStheLoD
én busszal járok .. akkor indul amikor akar és rövidtávra hamar meg is érkezik ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Dikkma
Bocs tényleg. Azt láttam h 2x be van linkelve, de azt nem vettem észre hogy az infók csak abban voltak benne.
jah, ha megnézed a #-okat, #469-#480-ig ki lett szedve

-the invisible-

Hellhammer
kicsit összeszólalkoztam egy taggal 😊 de amit az autómról írtam az még tegnap volt a kép elõtt vagy 3-4 hsz-el...

nemtom mi volt benne, de amúgy ja, moderálnak röndesen

-the invisible-

hehhhe nem 😊) majd inkább egy scagliattit veszek vagy egy z4-est 😄DD
a piros autók amúgyse jönnek be annyira 😊) amúgy fainul néz ki 😉

-the invisible-

Hellhammer
Most nézem csak hogy eltünt pár hsz-em. Ennyire szigorúan moderálnak, hogy nem fért el az autómról pár infó itt a topicban?

Hellhammer
Az enyém nem kell? Ez 10 alatt van 100-on alapból (és ezen sokat lehet javítani egy kis piszkálással) és abszolút nem nõi autó 😊

egy rövid ideig volt kölcsönbe egy 1.4-es micra nálunk, abba nagyon beleszerettem viszont.. az úgy volt 80-on, hogy észre sem vettem... ha lesz saját kocsim olyat szeretnék és NEM érdekel, hogy nõi autó 😄D

-the invisible-

na jó majd lemérem egyszer a 0->100-at... kíváncsi vagyok hogy nekem nincsen idõérzékem vagy a kocsi nem 1.2-es hanem 1.4-es 😄D

-the invisible-

traXion
Szép!

Hellhammer
Aha. Köszi 😊
Szóval az autóm képe:

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

BaLeeX
Lejtõn lefelé az M1-esen?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

[Walaki]D`Lair
Még fél óra és elértem volna akár a 140-et is!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Én meg 1.1-es ÓCCITTAAAA mentem 130-al!!!!! Frankón!!!! EM3 bevezetõ szakaszán kifelé!!!!

Jano
Pedig mind2 adat reális.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

és a 13.2-t is túl soknak találom...

-the invisible-

ne mondd már hogy 160 a max sebessége? én a mi 1.2-esünkbõl kihozok 150-et...

-the invisible-

CybearBoy
Ezt találtam. De megkeresheted neki az RX-8-as árát.

HuAn82
Mind1!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tufa16
Nem RX 7-est kérdezdte???

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Sadun Tryst
jee! akkor még sokkal olcsóbb, mint aminek gondoltam! 😊
thx!

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

CybearBoy
RX-8-as alapára 7,5 milla újonan.

Sadun Tryst
ott a mosoly az arc végén, szal csak álmodik a nyomor! 😊
úgyhogy vagy 406-ost szeretnék én is, mint ami ösöknek van, vagy pedig valami kisebb de annál fürgébb autót...
a képhez meg annyit, hogy nincs normális digitális kameránk (csak egy 2 éves szar, azzal meg nagyon rossz képeket lehet csinálni, meg nincs is benne elem ), így nehéz norm képet csinálni...

tényleg, 1 Mazda RX-7 mennyi lehet? nekem sajna elképzelésem sincs, de úgy 10m saccolom...

Törölt felhasználó
Nem úgy értem, hogy saját, hogy a tiéd, hanem úgy, hogy nem a ti kocsitokról készült a kép. 1-2 év múlva saját 407-esed lesz? Ejha!
Sadun Tryst
még csak most leszek 18 vazze! 2 és fél hónapja van jogsim! a saját autó még 1 vagy 2 évre odébb van... akkor majd 1 Peugeot 407 vagy 1 Opel Omega vagy Astra jöhetne! 😊

Törölt felhasználó
Ezért kár volt beszúrni egy kilóméteres képet, szerintem ha azt mondod, hogy egy fekete 206-os van, mindenki el tudja képzelni 😊) Azért mondom, mert már írtam a dícséretet, hogy jól néz ki, erre nem saját... 😊
Sadun Tryst
ja, és a képet, csak szedtem valahonnan, a mi kocsink fekete...

Sadun Tryst
Peugeot 206 1.4
1360 cm3
75 lóerö
max sebesség 160km/h
13,2 alatt van 100-on
fogyasztás: 6,6 - 5,3 - 8,9

A kocsi nem az enyém (szülöké), de addig én használom, míg el nem adjuk, mer már van új, Peugeot 406... 😊

I.C.ram
Megaszánalom vagy... Tisztára mint egy nyóckeri cigány. Gyõzike befigyel a 600-as fél millás hangrendszerében, mi?!
Jano
MÉT?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[Walaki]D`Lair
LOÁL...ezen a majmon mindíg befekszek az asztal alá a röhögéstõl...😄DDDDDDDDDDDDD

Kandurex

Heeeeccsssáááát!!!

így kell azt 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Törölt felhasználó
HuAn82
headshot

Gery1980
Bár már ott tartanánk😄

Blasta
Vajon bannolták is?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"