311
Massive Multiplayer Online Games forum
-
TneX #85 SW:Galaxies-nek nem lesz a nyáron valami nyílt bétája,ahova mindenki jelentkezhet?Vagy lesz egyátalán ilyen? -
#84 Ez mi? Kipróbálom, már nagyon hiányzik valami jó kis MMORPG ingyenes? -
rusland #83 ez ingyenes eggyaltalan? -
rusland #82 timber help mi majd hogy mi kell meg ilyesmi -
rusland #81 na toltom a klienst es mar registraltattam magam -
rusland #80 timber majd segits tudod kezdo vagyok -
#79 jo lenne ha a karikat is reszetelnek ^.^
mar tul sok tapos barom volt ^.^ -
#78 Én:)
Az újraindulás új karit is jelent? S leállt? Jó tudni, akkor azért nem működött:) -
#77 Korea es koztunk 7 ora van amennyire en tudom ^.^
szoval elvileg 11tol megy. -
#76 Már megy is az angol honlap ...
A játék csak koreai idő szerint 18:00tól. Addig is le lehet tölteni a klienst. -
#74 /me lamer ^.^
a cim helyesen:
Mert ugye kell a http:// is -
#73 elvileg ma delutan ujraindul a Ragnarok Online. En tuti megyek jatszani vele ... ki tart velem?
Elvileg meg ingyenes ... szoval toltsetek a klienst, hogy holnap mar keszen alljunk a jatekra ^.^ -
#72 most mar igen ... de ez a game megy 97 ota koreaban es 99 eleje ota USAban ... ekkoriban azert meg nem volt annyi MMORPG. En 99 aug-ban kezdtem es kb. 1/2 eve hagytam abba. Es hidd el ... azota se talaltam olyan jatekot ami annyira eltalalt lenne mint a DA. Technologia ide vagy oda. Persze manapsag mar en se egy P1-90 / VGA gepre optimalizalt jatekkal szeretnek jatszani.
Amugy manapsag arra gondoltam, hogy kellene egy MMORPG-t fejleszteni. Fel is fogom keresni a haverjaim ez ugyben ^.^ -
#70 klikk ide
Ez egy nagyon poenos kis 'verseny'. Van egy screenshot es kell hozza irni egy tortenetet (vagy csak kepalairast? .. en nem nagyon ertettem ^.^) .... a nyertes kap egy tok jo kis polot aszonnyak ^.^
Szoval fantaziara fel!
Ja es jelentkezzetek a Beta-ra!!!! -
#69 DA 60 USD fel evre ... ezert 5 karaktert kapsz ... amennyire en tudom DAoC is ugyanennyi.
De mint az mar elhangzott .. egy MMORPGnel nem a grafika a fontos. Sot ... sok csinibini gamma van mostanaban ami teljesen zero.
Szep jatekot konnyu csinalni a mai HW cuccokkal ... de jot ... -
#68 Nem:) -
#66 És Jabbának? :P -
#65 Felcsaptál manga funnak? -
#64 Affrancba! Nem lehet rohamosztagosnak lenni:)
(most olvasgatom át az oldalt:)) -
#63 ha lesz ingyenes béta megnézem -
#61 És nem jobb 25%al a játék? -
#59 80 rugó két teljes évre volt! :)
Amúgy olyan havi 2500 HUF körül van egy előfizetés, ami szvsz mai világban nem vészes...
Ráadásul ezek a játékok még meg is érik az árukat, mert ugye mondjatok még olyan játékok, amivel két évig lehet egyhuzamban játszani, úgy, hogy a megúnás legkisebb jele sem merül fel. Erre csak egy MMO RPG lehet képes ;D -
rusland #58 na engem is erdekelnek ezek az MMPORG vagy mi a rakok...:)
timber ha a DA kerult 80000-be akkor az SWG havi 10ezerbe fog?
nemtom en timber kiprobiznam veled azt az ingyenes cuucot mert a jovoben nemakarok kidobni penzt ugy hogy nemteccik ez az egesz
-
#57 Na meg még erre fogok előfizetni, mert a kedvenc Fantasy világom! -
#56 Pontosan, hogy nem az a játék, ami grafikával hódít, hanem játékmenetre fekteti a hangsúlyt.
Én is Fantasy beállítottságú vagyok, de ugyanakkor számomra a legfontosabb, hogy jót játszak és hosszútávon lekössön a game. Ergo olyan lehetőségeket nyújtson az adott játék, ami nem merül ki a ''szörny lehent, loot+XP felkap'' játékmenetben. Ezért tüzetesen szétnézve a piacon magasan az SWG nyújtja (fogja) a legtöbbet. Mondhatni mindent, amit csak egy játékos kívánhat. Ezért aztán vettem egy mély lélegzetet és azt mondtam, hogy sci-fi világ ide vagy oda, én ezzel fogok játszani. És szvsz nem is fogom megbánni, mert az a töménytelen lehetőség, amit a játék nyújt nagyon hosszú időre le fog kötni...
Plusz jelenlegi állás szerint ezzel fog a legtöbb Magyar játszani, ami nem egy elhanyagolható szempont.
Akit komolyabban érdekel a gém (és nemcsak képeket akar nézegetni), annak nagyon javaslom az alábbi oldal tüzetesebb átolvasását:
-
#55 Én azért még bizalodom. : ) -
#54 Azok akik folyamatosan látogatják az SWG fórumot természetesen nincsenek benne a mindenkiben. Ők előbb utánaolvasnak a dolgoknak... -
#53 Már megint a manga mánia -
#52 Ja es juli 5-tol ujra indulnak az angol Ragnarok Online szerverek. Nekem bejott a jatek.
Manga alapu grafika. Es elegge poenos MMORPG. Raadasul meg 'beta' szoval ingyenes. Jatszunk majd? Lehetne osszedobni egy magyar csapatocskat ^.^ -
#51 A DAban viszonylag jol meg voltak oldva a kasztok.
Na de felre a trefaval ... ismeritek a Lineage 2-t?
En jatszottam az 1-el es nem volt rossz. Bar kicsit tul sok volt a henten.
De itt a 2nel erdemes a videokat leszedni. Unreal engine-re epitett MMORPG ... hmm hmm hmm ... asszem legyen mar 2003 spring ^.^ -
#50 Nem fognak tudni egyensulyt teremteni a kasztok kozott. Ezert jobb, ha nincs igazan behatarolva. -
#49 Én is nagyon várom az SWG-t de azért nem kell elhinni mindent amit a fejlesztők ígérgetnek mert csalódás lehet a vége. -
#47 A gondos átnézés alatt nem a screenshotok bámulását értem, hanem a cikkek és FAQ-ok olvasgatását. Szerintem ez az a játék, amelyikben tényleg a társaságon és nem henten és PvP-n lesz a hangsúly. -
#46 Látom mindenki azt hiszi, hogy az SWG-t csak a grafikája fogja eladni. Azoknak ajánlom a következő oldalt, gondos átnézésre: SWG magyar fan site -
#45 hmmm hmmm hmmm ... ez se lesz rossz .. talan ^.^ -
#44 meg ezt is ajanlani tudom ^.^ -
#43 par URLt kozze tehetsz ^.^ hatha masnak is kell ^.^ -
#42 Realms of Torment
ehez mit szoltok? -
#40 - Nincs többé ostoba szörny-hentelés, ha nem akarod, mert nem csak azzal lehet fejlődni. << BEZONY! Legyen hent de ne csak az!
- Nagy szabadságot nyújtó skill lapú fejlődési rendszer, nincsenek többé behatárolt kasztok! << nem nem .. legyenek! de legyenek .. hmm balanced.
- Nincs olyan, hogy a jobb (és g*cibb :) karakterek bekempelik a jobb helyeket maguknak! << azaz eleg hentelesi helyet a jatekosoknak.
- Kiegyensúlyozott PvP rendszer, melynek következtében nem kell majd attól félni, hogy az embert valami baromállat minden következmény nélkül lehenteli a saját szórakozására! << pontosan ^.^
- Nagyon bonyolult kereskedelmi és tárgy előállítási rendszer, mely óriási szabadságot kínál a játékosoknak. << nem feltetlenul. Lehet egyszeru is.
- Az úr kiegészítő nyújtotta lehetőségek is elég egyedülállóak! << que? ^.^
- És a legfincsibb, a játékosok által irányított városok. Ennek keretében már tervezgetjük a magyar várost Boo Da`peast-et :)) << pontosan .. player controlled politics~! -
#38 fizetos ... a ket ev amit jatszottam az kb. 80e fulinomba volt ^.^ felevre volt 60 dolcsi ... ami kb. 20e fulin.