311
Massive Multiplayer Online Games forum
-
#228 http://eng.pristontale.com
Final Fantasy szeru jatek ... egyelore ingyenes open beta ... ha minden igaz hamarosan magyar d/l mirror is lesz. -
#226 Az egy dolog, hogy DAoC-al nem megy, ettöl még SWG-vel mehet. -
#222 Senkinek se fogadta el. Kiprobaltuk meg a safenet-es meoldast is. Ugy jatszunk, hogy az fizeti akinek van dombornyomasos, a tobbiek meg utalnak neki. ;-)) De azert tedd fel a kerdest a DAoC forumban, lehet, hogy tevedek. -
#221 Én úgy tudtam, hogy az OTP-s webkártya egy dombornyomásossal egyenértékű, csak fizikailag nem jelenik meg. Rendesen 16 jegyű, mint azok. Az AO is egyből elfogadta. De lehet hogy igazatok van, és csak mákom volt az AO-val. Azért kíváncsi vagyok, hogy aki DaoC-ozik, az mindenki domb.nyom.-ú kártyával játszik, vagy van olyan, akinek esetleg elfogadta a webkártyát.
Érdekes lenne még megnézni a többi MMORPG-t is. -
#220 regeltem de nem fogadja el a jelszavam :( -
Error #219 A SW:Galaxies mikor jön??? -
#218 http://shadowbane.ubisoft.com/home/beta.shtml
ismet fogadnak beta applikaciot! -
#217 Dark Age of Camelot-ban csak rendes kártyával tudtam fizetni! -
#216 Nem mindenhol fogadjak el. DAoC-nel pl. nem lehet webkartyarol fizetni. Tehat attol fugg, mi az igenye annak, akinek utalsz. DAoC-nal dombornyomasos kartya kell. -
#215 Nekem eddig semmi baj nem volt vele.
Milyen baj? -
#213 A legegyszerűbb OTP-s elektronikus számlacsomagot igényelni, ahhoz jár egy Mastercard/Visa Classic tipusu webkártya (fizikailag nem létező virtuális kártya, 16 számjegyű kóddal), amit elfogadnak külföldön is (én ilyet használok az Anarchy Online-hoz). Bővebben az OTP honlapján. -
#212 Hát nekem sem ártana :/ -
#211 mostmar holnap de akkor meg holnaputan ^.^
ha esetleg valakinek kell kartya akkor szerintem a haverom aki nekem is intezi segit nektek is. -
#210 csinaltam neki egy uj topicot! -
#209 Hat a 10 dolcsit megeri!
Jol nez ki, igaz nem sokan vannak meg benne, de azert lehet talalkozni emberekkel :-)
Folyamatosan bövitik! Sok jo tervük van allitolag...
Amit meg elfelejtettem azoknak akik jatszanak vele:
A varoson kivül ne bantsatok a Sentinel Trainee-ket!
Azok nem ellensegek, hanem rendörök! -
#208 érdemes perkálni érte? -
#206 timber ez most csak vicc volt ugye? :-)))
a *-gal -
#205 ja ha megjelölsz egy masik jatekost es utana enter es beirod hogy \introduce akkor bemutatkozol neki es ezutan ö mar latni fogja a neved! -
#204 en kicsengettem a 10 dolcsit, de megis csak a free accounttal tudok jatszani nem a fizetett accounttal...
Eddig nem sokan vannak a jatekban. Kb. 100-150 aktiv allitolag, de minden nap többen lesznek. A chaten mar egy jo kis community jött össze.
Legyen itt egy kis összefoglalo arrol amit eddig kitalaltam, vagy elmondtak:
Elöször is ha megerkezel: E gomb az equip ablakot nyitja, ami mutatja mit hordasz eppen.
Az i gomb az inventory.
B vel veszed elö a fegyvered.
a shift+nyilak az a futas. (a shift feletti ami beragasztja a siftet az az autorun)
Azok a vilagito tablak a boltök es szallodak.
Szalloda azert kell, hogy ha uj varosba ersz mindig kell egy szobat berelni es akkor mindig abban a varosban eledsz ujra, ha meghaltal, vagy ha kileptel a jatekbol.
a szallodat es a boltokat ugy hasznalod, hogy a tabla es a fal köze mesz. akkor megjelenik a jobb felsö sarokban levö panelen egy "shop" vagy "tavern" nevü gomb. Ha arra kattintasz, akkor hasznalhatod ertelemszerüen.
enter nyomasa utan lehet irni, chatelni. say az mindenki hallja a közelben. tell azt az hallja akit eppen megjelöltel kattintassal. shout azt mindenki hallja a jatekban. party, azt csak a party tagok halljak az egesz jatekban.
\list socials kiad egy listat amivel különbözö dolgokat müvelhetsz. Pl hányhatsz! pisilhetsz, de nem moralis csipömozdulatokkal is jelezheted nöi tarsaidnak, mikepp velekedsz roluk :-) ( \vomit= hanyni)
ha valami fegyvert vettel e+i es kettös klick a cuccra, hogy felhuzzad magadra.
harcolni ugy tudsz, ha kimesz, b gombot nyomod (fegyver)aztan a jobb oldalon a vekony panelban kivalasztod azt az icont ami mellett egy masik vekony panelben egy 1 megjelenik bekarikazva. Miutan megjelölted a szörnyet utana jobb gombbal kattintasz az 1-re es a kari automatikusan odaszalad a szörnyhöz es egyet ver ra.
Ha megölted, akkor utana kettö balkattintas a testere es akkor leszeded a böret, husat etc. epp mi van rajta hasznalhato. kattintas utan ez megjelenik egy ablakban. kettös kattintassal a cuccra felveszed az inventoryba es utana ezeket eladhatod az üzletekben.
most kb ennyi jutott eszembe -
#203 semmilyen formaban nem fogadja el
nem lehet amiatt mert a jelszo helyett nekem mindig ***********-t ir???
(amugy a honlapnal siman belepek vele... szoval nem bad az a password ...) -
#200 igen sajna nekem is ez a bajom.
free accountra mentel, vagy a lifetime-ot vetted?
Nekem lifetime-om van de nem enged be. azt igertek ma megcsinaljak, de meg mindig szar....
remelem hamarosan beenged -
#199 nekem nem akar beloginolni a MO ...
a honlapon elfogadja a user/pass-t
a jatekban nem >.< -
#198 ja a hivatalos chat meg irc.stratics.dhp.com #mimesis-online -
#197 http://62.233.144.17/phpBB2/
ez kell hogy legyen :-) -
#196 es a mimesis forum az melyik? ^.^ -
#195 az update eltart vagy 3/4 orat :-)
a szerver meg most down...de aztan kiraly! en mar jatszok vele!
Kicsit komplikalt, de ha belejössz, nagyon jo! -
#194 Timber.
Ne haragudj, felirtam a mimesis forumra a cimet!
Remelem nem privat FTP! Nagyon tetszik mindenkinek! :-) -
#192 Hmm...megse megy! CSak egy 1k-s valamit szed le... -
#191 Ja ok, megy. En FTP-vel probaltam :-) -
#190 ez mar müködik?
csak vakami SFV.exe van itt es valami Listerror-t ir mindig -
#189 Megbézted a gammát? -
#188 Ez kimaradt < Angels of Darkness > -
#187 Má' vagyok... :) -
#186 MIMESIS MAGYAR MIRROR:
ftp://timber:[email protected]/mimesisonline.egybe/mimesisonline_v1.0.exe -
#185 Azert kerdeztem. Jo kis lama guild az. :D -
#184 Há' látod ;) -
#183 Milyen klanba leptel be? :D -
#182 Dark Age of Camelot -
#181 ez milyen jatek screenshotja?
A mimesist megneztem! Most 10 dolcsiert egesz eletre lehet venni accountot, de csak julius 31-ig! en azthiszem kifizetem latatlanba! Annyira nem lehet rossz....meg eltart egy nehany orat mig lejön a kliens...
Egyebkent letölteni mindig a download acceleratorral kell :-) megtalalhato a download.com-on
az 7 vonalat szimulal egyszerre es igy a 0.1kb-s letöltes felmegy a modemed maximumaig vagy amennyit a szerver bir :-) -
#180 Hamár MMO RPG, akkor itt a mai termés :)
Az első RvR-es szárnypróbálgatások:
De nem igazán jött be :D