PROJEKTOR !!!!!
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bármit iktatsz közbe, mindenképpen ront a képminõségen
ez van, fizikai korlátokat nem lehet áthágni
ez van, fizikai korlátokat nem lehet áthágni
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy ha a projektort számítógépre kötöm, akkor VGA kábellel, S-Videóval, vagy RCA-val a legjobb a minõség. VGA-val kipróbáltam, de amint beiktatok egy hosszabbítót, szellemképes lesz a kép. Nekem min. 6 méterre kell lennie a projektornak a géptõl. Remélem tud valaki segíteni. Elõre is köszi!!!
Peat voltam...
Peat voltam...
ES NEM RONTJA a szemed mint a monitor!
Ja ja, jol beszelsz ember! 😊
SOF2-öt probáltuk ki projektoron.........uhhh..zsír volt nagyon, de szokatlan is 1ben.... 😊
Nem nagyon volt olyan, amit nem láttál rajta....
ha ugy alakul az áruk, azonnal lövök magamnak 1et....<#eljen>#eljen> <#worship>#worship>
Nem nagyon volt olyan, amit nem láttál rajta....
ha ugy alakul az áruk, azonnal lövök magamnak 1et....<#eljen>#eljen> <#worship>#worship>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ne hulyeskedj! Fantasztikus lehet masfel/ket meter atmerobe nyomni a HALO-t. 😊
Ja, HALO 3-at XBOX 360-on. 😊))))))))
Ja, HALO 3-at XBOX 360-on. 😊))))))))
Én nem igazán értek hozzá, de szerintem inkább filmek nézésére használd, leginkább sztem arra való. Ha nem vagy valami céges fejes, és nem prezentációk kivetítésére akarod használni. Amúgy is ki akarna akkora képet bámulni játék közben? Nekem még a 72 centis tv is zavaró ha játékról van szó, arra inkább a max 21"-os monitor.
Jó látni, hogy mennyit csökkent ezeknek is az ára, 2-3 éve még 500 volt a legolcsóbb projektor. Még 2-3 év és már nekem is lesz😊)
Jó látni, hogy mennyit csökkent ezeknek is az ára, 2-3 éve még 500 volt a legolcsóbb projektor. Még 2-3 év és már nekem is lesz😊)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Szerintetek az "olcso" projector-ok mennyire jok? Itt most arra gondolok hogy alternativa lehetne a TV es monitor helyett otthon. Persze a lampaido miatt inkabb filmek nezesere es FOLEG jatekra gondolok. En ugy terveztem hogy elosszor a PC-t hazsnalnam rajta szigoruan jatekra kesobb meg mar az XBOX 360-at. Fingom nincs a temaban csak erdekelne a velemenyetek foleg akinek mar van otthon. Itt szigoruan a legolcsobb kategoria lenne a lenyeg azt talan valahogy meg osszekaparja maganak az ember. Irjatok ma' 😊.
A DEPO.HU-rol itt van 1-2 termek iranyadonak:
Hitachi CP-S210WT
SVGA LCD projektor - 1200 Lumen, nagylátószögû optika
* Jellemzõk: Felbontás: SVGA - 800 x 600 pixel
* Lencse: F1.6~1.8 (f=16.8~20.2mm), 1,2 x manuális zoom
* Lámpa élettartam: 4000 óra ( whisper mód )
* Fényerõ: 1200 ANSI Lumen, Normal Mód
* 960 ANSI Lumen, Whisper Mód
* Kontraszt arány: 300:1
* Nagylátószögû optika: 1,5m-es kép 1,8m-rõl
* Keystone Korrekció ( trapéztorzítás kiküszöbölése )
* Beépített 1W-os hangszóró
* PIN kódos védelem
* Alacsony zajszint: 31dB/27dB (Whisper Mód)
* Motion Adaptív Progressive Scan - a vibráló vonalak és a gyors mozgásnál jelentkezõ elkenõdések kiküszöbölésére
* Méretek: 332 x 92 x 254mm (WxHxD)
* Súly: 2.9kg
Forgalmazó Szállítás Nettó ár Bruttó ár
Adria Audio-Video 1 nap 159.920 199.900
Canon LV-S3
* Ismertetõ: A Canon LV-S3 hordozható minivetítõje magas színvonalat és teljesítményt biztosít elérhetõ áron. Tökéletes utazó termékbemutatókhoz. Látványos az otthoni filmvetítésnél. Ráadásul könnyû, rendkívül helytakarékos, és használata is igen egyszerû. Bárhol beüzemelheti és bármilyen körülmények között remek elõadásban gyönyörködhet. Mindezt sokrétû funkciók teszik teljessé, nem is beszélve a multimédiás eszközök egész sorához történõ egyszerû csatlakoztathatóságról.
* Tulajdonságok: Vetítõ technológia: Poliszilikon TFT / LCD
* Felbontás: SVGA ( 800 x 600 )
* Fényforrás: 150 Watt ( UHP lámpa )
* Fényerõ: 1200 Lumen
* Kontrasztarány: 300:1
* Vetítési távolságtartomány: 1,3 - 6,5 méter között
* HDTV: 1080i / 1035i / 720p kompatibilis
* Színrendszerek: NTSC, PAL, SECAM, NTSC4.43, PAL-M, PAL-Ns
* Vízszintes sorfelbontás: 500 sor
* Beépített hangszóró: 4 x 3 cm, 1 W, Mono
* Alkalmazott eljárások: Progresszív letapogatás, AMMS, 10 bites digitális gammakorrekció
Rendezés:
A DEPO.HU-rol itt van 1-2 termek iranyadonak:
Hitachi CP-S210WT
SVGA LCD projektor - 1200 Lumen, nagylátószögû optika
* Jellemzõk: Felbontás: SVGA - 800 x 600 pixel
* Lencse: F1.6~1.8 (f=16.8~20.2mm), 1,2 x manuális zoom
* Lámpa élettartam: 4000 óra ( whisper mód )
* Fényerõ: 1200 ANSI Lumen, Normal Mód
* 960 ANSI Lumen, Whisper Mód
* Kontraszt arány: 300:1
* Nagylátószögû optika: 1,5m-es kép 1,8m-rõl
* Keystone Korrekció ( trapéztorzítás kiküszöbölése )
* Beépített 1W-os hangszóró
* PIN kódos védelem
* Alacsony zajszint: 31dB/27dB (Whisper Mód)
* Motion Adaptív Progressive Scan - a vibráló vonalak és a gyors mozgásnál jelentkezõ elkenõdések kiküszöbölésére
* Méretek: 332 x 92 x 254mm (WxHxD)
* Súly: 2.9kg
Canon LV-S3
* Ismertetõ: A Canon LV-S3 hordozható minivetítõje magas színvonalat és teljesítményt biztosít elérhetõ áron. Tökéletes utazó termékbemutatókhoz. Látványos az otthoni filmvetítésnél. Ráadásul könnyû, rendkívül helytakarékos, és használata is igen egyszerû. Bárhol beüzemelheti és bármilyen körülmények között remek elõadásban gyönyörködhet. Mindezt sokrétû funkciók teszik teljessé, nem is beszélve a multimédiás eszközök egész sorához történõ egyszerû csatlakoztathatóságról.
* Tulajdonságok: Vetítõ technológia: Poliszilikon TFT / LCD
* Felbontás: SVGA ( 800 x 600 )
* Fényforrás: 150 Watt ( UHP lámpa )
* Fényerõ: 1200 Lumen
* Kontrasztarány: 300:1
* Vetítési távolságtartomány: 1,3 - 6,5 méter között
* HDTV: 1080i / 1035i / 720p kompatibilis
* Színrendszerek: NTSC, PAL, SECAM, NTSC4.43, PAL-M, PAL-Ns
* Vízszintes sorfelbontás: 500 sor
* Beépített hangszóró: 4 x 3 cm, 1 W, Mono
* Alkalmazott eljárások: Progresszív letapogatás, AMMS, 10 bites digitális gammakorrekció
Rendezés:
adatok?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Most kinéztem magamnak egyet: PANASONIC PT-LM1E
Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
UP!
A kérdésem az lenne, hogy milyen projektort érdemes venni, otthoni használatra?
DVD-zéshez kéne, és 5-6 méterre lenne a vászontól.
Mennyi pénzt érdemes erre kiadni?
A kérdésem az lenne, hogy milyen projektort érdemes venni, otthoni használatra?
DVD-zéshez kéne, és 5-6 méterre lenne a vászontól.
Mennyi pénzt érdemes erre kiadni?
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
szia, ajánlom a dvd.index.hu külön (nem indexes) fórumát, ott van jó zsíros, kövér projektoros topik.
www.armed-assault.hu
NA !?!?!?!
Nincs itt senki, aki napi rendszeresseggel projektor vasarlassal utne el az idejet es a penzet????
Eh....
Nincs itt senki, aki napi rendszeresseggel projektor vasarlassal utne el az idejet es a penzet????
Eh....
← ElőzőOldal 2 / 2