73
Ki miből fizeti az internet előfizetését?
-
Totya000 #33 miből?
dühből! -
#32 Politikus vagyok és 200 millió a vagyonom
ehhe hazudtam
de sajnos nincs a véremben
-
#30 Szóval asszondod hogy full nagy baromság ez a hirdetéses dolog... kár
Ugy tünik inkább maradok a modemeknél. -
#29 ma nem is tudom mikor csatlakoztam elöször netre :D 7-8 eve kb :D akkoriban penge volt a 28.8 as modem :D -
#28 többekközt a matávkábel és a tvnet is jóval régebben van... :o) -
#26 petee ezek már lefutott dolgok, azok a cégek se full hülyék. A hazai próbálkozások is csak azért indultak, hogy összegyűjtsenek egy komoly adatbázist és azt eladják különböző cégeknek.
Amúgy 5. éve lógok a neten, saját fizuból. Emléxik még valaki arra, hogy anno 14-es modemmel az amerikai BBS-ek hivogatása milyen telefonszámlákat eredményezett? -
#25 Olyan valaki nincs aki az internetről kapja a lóvét? Tudjátok, reklámcsík, reklámemail, stb. És ebből fedezi az előfizut? -
Fat-R #24 mielőtt a upc bevezette az első kábeles internetet (2 évvel ezelőtt) csak modem meg ISDN volt az is olyan drága hogy csak minden 100-adik számítógép tulajnak volt internete. mióta van kábel azóta jött minden féle adsl meg mikrohullám és társaik ráadásul kurva olcsó a matávhoz képest szoval az a lényeg hogy ha valakinek van internete az ma már egyáltalán nem meglepő ma már szerintem minden 10. tulajnak van internete. -
Fat-R #23 nekem a fater fizeti
havi 10 rongy azt van chello -
atee #22 fizetesbeol:(
bar nemtudom mi lesz ezekutan.. -
#21 mégis miből ? pénzből
-
#20 Az otthonit fizumból nyomom (ISDN...), a bentit (szintén ISDN) a cég fizeti. -
TheZsenyka #19 Nálam a cég szintén katonatiszt effektust szenved el. Arghhh... De ha nem lenne, akkor fizetném az ADSL-t vagy a TV-Net-tet -
#18 Az Isten fizeti meg.
Ja, nem gumiszoba. :(
Melóhelyen van kábel. Vastag kábel. :) -
#17 szüleim fizetik a havi 8ezre s internet szmlát -
#16 reggel-delig faternal vagyok ott ceg fizeti az isdn-t ,du. meg otthon en.Szaros modem :((( -
TneX #15 Én vagyok a gumiszoba moderátor,és ezért nagyon sokat fizetnek nekem. -
#14 Fizetésből -
#13 Fizuból -
#12 ceg fizet 1000-el:)))) -
#11 en lopni jarok az asszony harisnyajaban a fejemen:) -
#8 2 éve lassan a fizetésemből fedezem .Amúgy már lassan nem tudnék nélküle élni .Újságokat már régen lemondtam , tévét heti max. 4 órát nézek , rádiót csak online hallgatok ... szóval annyira az életem részévé vált , hogy szó szerint nem tudnék már létezni nélküle vagy egész egyszerűen unatkoznék .Hát lehet , hogy ez már betegség , de kit érdekel !? -
#5 Ha valakit érdekel, csak azér kérdezem mert én ugy gondolom hogy ma még Magyarországon még nem valami kellemes a szélessávú internet ára, sőt még az analóg modemért se! Igy kiváncsivá tett hogy egyre több embernek mért van mégis gyors internetkapcsolata? Erre keresném a választ. -
#3 Vagy esetleg hirdetéseket olvas emailbe és ebből fedezi... stb -
#2 Cég fizeti a kábelnetet. -
#1 Kiváncsi vagyok hogy ki miből fizeti az internetét, pl. apuci fizeti vagy megdolgozik érte, ingyen kapta stb. stb. Várom a hozzászólásokat!