Módosít Hammer ütemtervén az AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt azert tudom 😊
de tenyleg mindenki igy hivja, es nem arrol beszelnek hogy az uj athlon pro 64 (talan) ami hammer magra epul hanem arrol hogy a hammer "bolti" neve lesz az athlon pro 64 (ugye az??)....
de tenyleg mindenki igy hivja, es nem arrol beszelnek hogy az uj athlon pro 64 (talan) ami hammer magra epul hanem arrol hogy a hammer "bolti" neve lesz az athlon pro 64 (ugye az??)....
a Hammer a mag neve.
te is P4nek hívod nowthwoodot is, a pestoniát is annak fogod, ahogya a wilmatte-tet is annak hívtad)
te is P4nek hívod nowthwoodot is, a pestoniát is annak fogod, ahogya a wilmatte-tet is annak hívtad)
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
ja, ez a nev mar kurva jol rogzult, kis cebites kepek a kis cicababakkal akik fogtak a "felfujhato-gumimatrac-kalapacsokat"....
de tovabbra is azt mondom ha lehet nem kene lekesni a karacsonyi orjongest... rengeteg ember van akik kepesek 1 rakat penzt kifizetni azert hogy a fa alatt ott legyen es ne masfel honappal kesobb.. vagy inkabb vesznek akar 1 gyengebet is csak...
de tovabbra is azt mondom ha lehet nem kene lekesni a karacsonyi orjongest... rengeteg ember van akik kepesek 1 rakat penzt kifizetni azert hogy a fa alatt ott legyen es ne masfel honappal kesobb.. vagy inkabb vesznek akar 1 gyengebet is csak...
Ez így igaz, valószínûleg csak pár tízezer Athlon-Hammert szórnak ki eszméletlen magas áron. De ne feledd az akció reklám/presztízs értékét! Jövõre nekem is célom egy új konfig, és ha megfizethetõ lesz, akkor egyértelmûen a Hammer. (Hogy mi a francért kell új nevet adni egy prockónak, amikor már boldog-boldogtalan Hammer-nek hívja...)
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Késik....
hat fene tuggya.. ezzel le7 lemaradnak a karacsonyi oruletrol mert ahoz hogy az ajandekmizeriat megfogjak elotte 2-3 hettel kinn kell lennie hogy a kesz pc gayrtok tudjak tesztelni meg minden es a boltokba is eljussanak a hammer-es gepek. mondjuk aki 1 picit is ert hozza az nem karacsonyra vesz gepet hanem joval elotte vagy joval utana de akik 1 picit vagy annal akar jobban is ertenek hozza azok kisebbsegben vannak szal amd-nek sietnie is kene.
a memoriavezerlovel meg telleg jo ha kezdenek valamit
a memoriavezerlovel meg telleg jo ha kezdenek valamit