Gef4 vagy ATi?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
ezt már te döntöd el. késõbb olcsóbb lesz, de lesz helyette fejlettebb.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

értem. mégegy uccsó kérdés:

árban is megéri?
Efreet
ha játékra inkább használod a gépet, és nem kellenek az r8500 plusz dolgai (dvdgyorsítás, 2d teljesítmény, stb...) akkor igen.

Ok, csak kicsit lámázom:)

Kicsit parázom, mert múlt évben kicsit átvertek videókártyában. K.urvadrágán rámsózták, mondták, hogy ez a legtutibb kártya stb. Aztán 2 hónap múlva már akadtak rajta a cuccok. Szal mostmár fût fát megkérdezek.

efreet: Akkor 4200as gef4-et ajánlassz 1600 mhz adm athlon xp mellé?
Efreet
hadd ne én nézegessem már át a TE árlistáidat... legyél kicsit önálló.

rendes gf4 alatt mit értessz? gfti4200-at? azt mostanság mennyiér adják, mer ezen az árlistán spec nem látok olyat(4400 van tv kimenettel, 59600+áfa).
Efreet
vagy egy rendes gf4et vegyél, vagy valamelyik szebb r8500at... a lentiek alapján döntsd el, mire van inkább szükséged.

Akkor mit vegyek? Mennyiér? --> hû de lámer vagyok:PP
Hi!

Mennyiért tudtok ge4ti4200-est?
Árban megéri a ge3ti200 26900ér? És kb meddig nem avul el?

Üdv:

Yeti
prohardver.hu

van jokis teszt giga R8500 vs geforc4ek..

Amugy alapból (még minden driver nyügje ellenére is) veri a ti4200at, mindenben.
A ti4400at már csak kevés tesztben, ez meg betudható a drivereknek, a ti4600at meg csak anisoban, meg képminöségben, de ezekben messze jobb..

ja és bocs, nekem (most) 35nettos R8500LELE van, és felflasheltem a BIOSát, simán megy a retail 275 FELETT!
Szal hülye érv a tuningal jönni geforcok javára, mert nem egyértelmû.
direwolf
GF4 Ti4200 64 megával ~brutto 46e
ATI Radeon 8500LE szintén ennyi

csakhogy a Ti4200 lazán elmegy egy Ti4600 sebességén, és ott azér már leveri a 8500LE-t, de még a nem LE-st is, ami ~70e ...

There\'s no replacement for displacement

Efreet
a catalyst driverek jók... de azért van ahol azok is betévesztenek. meg a program-oldali kezelés nem mindenhol default, és ezért lassabb tud lenni... ha rendesen meg van írva az adott progi, akkor az r8500 gyorsabb.

Ati R8500 at vehetsz nyugodtan.Van mar normalis driver, ezt mis sem mutatja jobban, hogy kb 10%ot raver (bizonyos esetekben) a Gef3ra.Az elejen hol ment nekik, hol nem, de most, hogy lecseretek az egesz driveriro "alakulatot" es vannak stabil, normalis driverek nyugodtan veheted azt.

A Gef 4 irrealisan draga meg (ha a TI4600ra gondolsz), nincs olyan program aminek ekkora teljesitmeny kellene.Bar pengezesnek ne rossz az a 2048*1538 57.7 frame/sec a WF demoban(test forras - Vogel).

Evil
ha jatekra kell akkor gef4 ,ott legalabb tudnak normalis drivert csinalni.Ati val meg sok a szopas es a kavaras a driverekkel.

ui:ezzel nem a kartyat akartam szapulni ,az jo csakhat a support is sokat nyom a latba!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Efreet
ha a 2d-s képminõséget, meg az egyéb feature-ket fontosabbnak tartod, akkor r8500, vagy várd ki az új ati kártyát.
ha a kompatibilis, sokkal inkább gond nélküli driverellátás és játék-teljesítmény kell, akkor gf3-gf4...

Melyik GEF4-es kártyát érdemes venni szerintetek? Vagy ATI-t inkább?