Delta Force :Task Force Dagger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahogy elnéztem a beírásokat, ti könnyedén boldogultok a játékkal, nekem pont jó ez a játék, a kis tnt2 m64-hez, de hogy lõvök ki 3 samet, 2 rpg-vel???
mit felejtettem el a df3 óta...
vmi infót thx! :o)
1 küldetésnél én is találkoztam ezzel! De amúgy tényleg nem sok IQ van benne!😊)
Mind1 nekem tetszett!😊)))))))))))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem azt vártam, hogy majd taktikai megbeszélést csinál az ellenség és egymást fedezve támad de azért ha már lelövöm a mellette állót azért vegye már észre!😊)) Vagy bedobok egy gránátot, ugyan nem hal meg de legalább nézzen oda!😊))))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem is ezért szeretem a játékot ... inkább a hent miatt , ha A.I. kell , akkor inkább majd a UT2003-at futtasd . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Én bírom a D.F. sorozatot de azért szerényen megkérdezem valaki találkozott A.I.-vel?? 😊
A film is állat volt!😊)
Thx
A következõ része a D.F.-ban mindössze az ellenség bõrszíne fog csak változni . 😊
Itt egy kis info , érdemes megnézni !
GAMESTAR ONLINE
DF: Black Hawk Down Movie
<2002-06-29 @ 18:12>2002-06-29 @ 18:12> (kommentek: 0)
A Tiscali Games-rõl lerántható az elsõ ANIMÁCIÓ , a nemrégiben elõkerült Delta Force: Black Hawk Down címü játékról. Ez egy taktikai akciójáték lesz, a tapasztalt Novalogic gondozásában. A videó lejátszásához DivX codec-et is telepítened kell!
Elöbb a Single!
Többi dologban 100% igazad van!😊))
De mivel Delta Force rajongó vagyok ezért nekem JÓ!😊
UI: Valahol hallottam, hogy lesz Delta Force : Black Hawk Down! Kósza info ez? Vagy tudtok valami többet?
Miért "száksz" , mi nem tetszik rajta ?
A megoldás: F11-el ments el majd F12-vel töltsd vissza! 😊)) Megint tele leszel!😊)))))))))
25 küldetés után 315 Kill és még mindig nincs vége...
Nekem azért bejön a Delta Force sorozat de ne várjon senki világmegváltást! Egy tuti dolog van benne amit imádok az a sniper!😊)) Többek között azért is mert nem 200KM-ig pontlövõ!😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
cd key use 72YL-R4SB-GKG6-3WKS-HQ27.

Na jó... Az UT után elég nehéz véleményt mondani!😊))
Url: n/a
Group: FairLight
Released: Tuesday June 25th, 2002
Size: xx/36
Firstlook Reviews: n/a
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
Kerestem a fórumkeresõben de nem találtam...
Ezért ha már létezik akkor Del!😊))
Ma láttam az NForce oldalon, hogy megjelent!😊))
Egy Web oldal a játékról.