59
Delta Force :Task Force Dagger
-
#59 ba... meg, esküszöm elolvastam, igaz csak úgy átfuttában... de azért tényleg thx... :o) -
#58 thx :o) -
#57 Olvass vissza bazzer!56 hozzászolás közöt kurva nehéz megtalállni!na segítek #30 és #31es hozzászólás:> -
#56 szóval nem segít nekem senki...
ezek szerint befejeztem a játékot..
na jó éjt! :o) -
#55 lövök, na mindegy... :o) -
#54 Üdv!
ahogy elnéztem a beírásokat, ti könnyedén boldogultok a játékkal, nekem pont jó ez a játék, a kis tnt2 m64-hez, de hogy lővök ki 3 samet, 2 rpg-vel???
mit felejtettem el a df3 óta...
vmi infót thx! :o) -
#51 JA!
1 küldetésnél én is találkoztam ezzel! De amúgy tényleg nem sok IQ van benne!:))
Mind1 nekem tetszett!:)))))))))))) -
#49 Az UT meg én nem szeretem!:((( Max 1-2 órát sz@rakodok de aztán hagyom pihenni...
Nem azt vártam, hogy majd taktikai megbeszélést csinál az ellenség és egymást fedezve támad de azért ha már lelövöm a mellette állót azért vegye már észre!:))) Vagy bedobok egy gránátot, ugyan nem hal meg de legalább nézzen oda!:))))) -
#48 Mármint arra gondolsz , hogy némi gépi intelligenciával ? :)
Nem is ezért szeretem a játékot ... inkább a hent miatt , ha A.I. kell , akkor inkább majd a UT2003-at futtasd . :) -
#47 Na... Végigvittem...:))))
Én bírom a D.F. sorozatot de azért szerényen megkérdezem valaki találkozott A.I.-vel?? :) -
Cobra11 #46 publikus helyet nem tudsz? -
TneX #45 Hát izé,ok akkor ez a játék neked való:)))) -
#44 Király!:))))
A film is állat volt!:))
Thx -
#43 Titok ... privát ftp . -
#42 Ez engem egyáltalán nem zavar .A R.S.-t is egyedül nyomtam és nekem az IGI szerű játékok jönnek amúgy is be .Az előző résszel is jót henteletem és ahogy írtad , akiknek ez tetszik :))) ...
A következő része a D.F.-ban mindössze az ellenség bőrszíne fog csak változni . :) -
#41 Crem !
Itt egy kis info , érdemes megnézni !
GAMESTAR ONLINE
DF: Black Hawk Down Movie
[2002-06-29 @ 18:12] (kommentek: 0)
A Tiscali Games-rõl lerántható az elsõ ANIMÁCIÓ , a nemrégiben elõkerült Delta Force: Black Hawk Down címü játékról. Ez egy taktikai akciójáték lesz, a tapasztalt Novalogic gondozásában. A videó lejátszásához DivX codec-et is telepítened kell! -
#40 Még nem!:)
Elöbb a Single! -
#39 15-20 küldetésnél már van olyan amikor 3-4-5 emberrel henteled az ellent!:)))
Többi dologban 100% igazad van!:)))
De mivel Delta Force rajongó vagyok ezért nekem JÓ!:)
UI: Valahol hallottam, hogy lesz Delta Force : Black Hawk Down! Kósza info ez? Vagy tudtok valami többet? -
TneX #38 s betűt lehagytam, 1 pasas -
TneX #37 Hát lehet hogy inkább az OpF:Resistance előtt kelelt tvolna megnéznem,de elégé illuzióromboló volt számomra az,ahogy az első mission kezdődik...1 pasa a rádióba full unott hangon előadja,hogy nyirj ki mindenkit,meg keres dokumentumokat is ha találasz.Aztán landolsz,1 valami bázis mellett,és mehetsz tök egyedül 1 egész arab terrorista szervezet ellen...hát kösz,de ezt én kihagyom.Ennél a 3.-nak is jobban tetszett.Ott legalább megvot a látszatja,hogy te vagy a delta force-t szolgálod de itt?!?Na nehogymá 1 egyszemélyes hadsereg legyen a delta force..Annyi jó benne hogy arabokat lehet benne irtani,ha ebben leled örömed:)))) -
Cobra11 #35 Honnan töltötted le? -
#34 Ne mondj ilyet róla ... éppen most töltöttem le , akkor meg se nézzem ?!
Miért "száksz" , mi nem tetszik rajta ? -
TneX #33 Hát nem tudom,de szerintem nagyon száksz lett ez a játék.Sokkal rossabb mint az előző rész,pedig az is csak szódával elmegy kategóriát foglalta el nálam,de ez... -
#31 Ja!:))) Ezt én is tapasztaltam! Szerintem valami qrva nagy BUG!
A megoldás: F11-el ments el majd F12-vel töltsd vissza! :))) Megint tele leszel!:)))))))))) -
#29 -
#28 Ez nálam a BEST Sniper! Hasonló mint a Gepard M1A1 csak az jobb és MAGYAR! :))) -
#27 -
#26 HuH!
25 küldetés után 315 Kill és még mindig nincs vége...
Nekem azért bejön a Delta Force sorozat de ne várjon senki világmegváltást! Egy tuti dolog van benne amit imádok az a sniper!:))) Többek között azért is mert nem 200KM-ig pontlövő!:)))) -
#24 Mánemazé... de #7 botrányos.. :) -
TneX #23 van olyan jó mint a 3?Mert ha igen,akkor már szedem is:))) -
#20 irto ronda jatek :((( totalis visszafejlodes a Delta Force 3 ota... total csod ez a jatek a texturak olyanok mintha raszartak volna a mintakat... -
Zozo76 #17 A talaj meg mindig VoxelSpace(R) ? -
#16 szal most toltom remelem nem lesz olyan jo mint az utolso ketto mert jaj... -
#13 :) -
#12 Kérdezd meg Dreet-et!:)) Ő a Guru! -
Cobra11 #11 Honnan lehetne letölteni? -
Lantee #10 Köszi Crem! :) -
#9 -
#8 Mielött még valaki rákérdez...
cd key use 72YL-R4SB-GKG6-3WKS-HQ27.
-
#7 Nem is olyan rossz a grafika!:))))
Na jó... Az UT után elég nehéz véleményt mondani!:)))