HEROES 4 1.3 VERZIÓJÚ CRACK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Muszáj volt hozzászólni egy majdnem 4 éves hsz-hez mi ?? XD

PSN ID.: Beegabor

szerintem már senkise olvassa

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Talán már senki sem olvassa de ehol egy kérdés: akkor most a magyar retail h4 az 1.3 verziójú? és tényleg jó hozzá a UK crack? Mert én originálról húztam le blindwrite-val még anno.
Ha van csalásokat valaki tudja hogyan lehet bevinni a játékba?
Persze volt is, de csak angol 2.0 Gs-es verzió és attól a játék félig-meddig angol nyelvû lett.
Én pedig magyarul szeretném végre játszani.
De azért köszi!
Unknow
A magyar ha jól tudom alapból 1.3-as ... ezért általában az írott verzióhoz mellékelik a cracket is.
Sziasztok a Heroes IV-es 1.3 magyar verzióhoz tud valaki cracket? Elõre is köszi.
Z
affene! nem te Hellsdes!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
hehe! mert rosszul írtad be!!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Nem tuddod mért nem jön be az oldal amit megadtál.
altavista.box.sk
Kösi az infót
http://astalavista.box.sk . Keress rá.
Efreet
www.gamecopyworld.com

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Nincs olyan ismerõsöd aki tudna?
Hello!!
Egy Heroes 4-gyel kepcsolatos crack fájlt keresek az interneten és nem tudom sehol sem letölteni.
Az a baj hogy amit meg találok nem az én verzióm.
Nekem sajnos csak 1.3 verzióm van.
Ezért azt kérdezem hogy nem tud-e valaki ilyen weboldalt?!
Elõre köszi.
Kobra
Hello!!
Egy Heroes 4-gyel kepcsolatos crack fájlt keresek az interneten és nem tudom sehol sem letölteni.
Az a baj hogy amit meg találok nem az én verzióm.
Nekem sajnos csak 1.3 verzióm van.
Ezért azt kérdezem hogy nem tud-e valaki ilyen weboldalt?!
Elõre köszi.
Kobra