10
Memoriacim tiltás?
-
#10 működik? -
MadMag #9 Hello!
Ha esetleg nem jutsz semmire, LINUX alatt lehet használni, csak meg kell neki mondani, hogy hol van a rossz cím, és nem ír oda. Sajna WIN alatt nincs ilyen lehetőséged.
Üdv!
A LINUX alatti használatról a root.hu-n olvashatsz. -
Ebola #8 Köszi minden, Skaccok! ;D -
Supergamer_real #7 Vidd vissza a RAMot.Ha rendesek a boltban akkor hajlandoak leszenek a szamitogepben levo regisztracio alapjan visszavenni.Ha nem akkor vagy veszel ujat (most ugyis aranylag olcso a RAM) vagy kezdhetszt jatszadozni a letiltassal -
Ebola #6 az a gáz hogy a 256Mb-s es a cim szerint kb 151-152 körül hibás... most tiltsam le több mit a felét? -
Supergamer_real #5 pedig nem tul komplikalt.A BIOSban le lehet tiltani, de nem pontos cimenkent, hanem meret szerint.pl. megadhatod, hogy X megat ne hasnaljon.
Mas:Ilyen ramarak mellet szerintem egyszerubb ha masikat veszel - es ezuttal megorzod a szamlat.De legalabb egy probat meger, hacsak nem ebben a boltban vetted :
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1024405860 -
#4 hat szerintem azert annyira nem egyszeru ,mart van a memorian cimke ,sorozatszammal ami nyilvan van tartva.Ha tudod akkor garba csreltesd -
Ebola #3 nem emléxem hova a rákba tettem a számlát :(
vagy vegyek egy másikat és egy nap mulva vigyem vissza a rosszat??? ;) -
#2 szerintem vidd vissza ahol vetted ,abbol mar nem lesz jo cucc. -
Ebola #1 Hali!
A segitsegeteket kernem: Rossz a memoriam. Szereztem tesztelo progit...
Priman ki is irja a cimeket hogy hol hibas... Hogyan tudnam ezeket a cimeket letiltani, hogy ne irjanak oda a progik? mert ha ir ====> fagyi