10
Memoriacim tiltás?
  • PíszLávJuniti
    működik?
  • MadMag
    Hello!

Ha esetleg nem jutsz semmire, LINUX alatt lehet használni, csak meg kell neki mondani, hogy hol van a rossz cím, és nem ír oda. Sajna WIN alatt nincs ilyen lehetőséged.

Üdv!

A LINUX alatti használatról a root.hu-n olvashatsz.
  • Ebola
    Köszi minden, Skaccok! ;D
  • Supergamer_real
    Vidd vissza a RAMot.Ha rendesek a boltban akkor hajlandoak leszenek a szamitogepben levo regisztracio alapjan visszavenni.Ha nem akkor vagy veszel ujat (most ugyis aranylag olcso a RAM) vagy kezdhetszt jatszadozni a letiltassal
  • Ebola
    az a gáz hogy a 256Mb-s es a cim szerint kb 151-152 körül hibás... most tiltsam le több mit a felét?
  • Supergamer_real
    pedig nem tul komplikalt.A BIOSban le lehet tiltani, de nem pontos cimenkent, hanem meret szerint.pl. megadhatod, hogy X megat ne hasnaljon.

Mas:Ilyen ramarak mellet szerintem egyszerubb ha masikat veszel - es ezuttal megorzod a szamlat.De legalabb egy probat meger, hacsak nem ebben a boltban vetted :
    http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1024405860
  • Evil
    hat szerintem azert annyira nem egyszeru ,mart van a memorian cimke ,sorozatszammal ami nyilvan van tartva.Ha tudod akkor garba csreltesd
  • Ebola
    nem emléxem hova a rákba tettem a számlát :(
    vagy vegyek egy másikat és egy nap mulva vigyem vissza a rosszat??? ;)
  • Evil
    szerintem vidd vissza ahol vetted ,abbol mar nem lesz jo cucc.
  • Ebola
    Hali!
    A segitsegeteket kernem: Rossz a memoriam. Szereztem tesztelo progit...
    Priman ki is irja a cimeket hogy hol hibas... Hogyan tudnam ezeket a cimeket letiltani, hogy ne irjanak oda a progik? mert ha ir ====> fagyi