ICQ help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Egy nagy kérdésem lenne!
Vagyis az, hogy a message history-t hol találom?
Mert vannak benne fontos beszélgetéseim és azt akarnám lementeni!
Elõre is köszi!
Csõ!
Egy nagy kérdésem lenne!
Vagyis az, hogy a message history-t hol találom?
Mert vannak benne fontos beszélgetéseim és azt akarnám lementeni!
Elõre is köszi!
Csõ!
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy a legujabb ICQ-hoz (5.04) nincsen magyarítás?
Engem az érdekelne, hogy a legujabb ICQ-hoz (5.04) nincsen magyarítás?
Légy jó, légy hű Magyar!
Helló!
Formatálni akarom a gépem,és nem tudom a jelszavam.Az internetes jelszólekérés egyik lépése az,hogy egy beírt kérdésre kell választ adni.Azt esetleg meg tudom nézni vhol,hogy mi volt a beírt kérdés?Most még be tudok jelentkezni.
Formatálni akarom a gépem,és nem tudom a jelszavam.Az internetes jelszólekérés egyik lépése az,hogy egy beírt kérdésre kell választ adni.Azt esetleg meg tudom nézni vhol,hogy mi volt a beírt kérdés?Most még be tudok jelentkezni.
néhány óránként kapok üzenetet, hogy felvettek listára idegenek, vagy priv üzenet jön (álcázva reklám)
ezek ellen mit lehet tenni?
ezek ellen mit lehet tenni?
nem jön fel az icq main ablaka, nem tudok üzenni senkinek. az ikon ott van jobb alul, de csak a saját státuszom tudom lecsekkolni. hol lehet ezt a szart konfigolni?
htx
htx
vagy próbáljátok ki a Trilliant én azt használom (persze ennek is megvannak a buktatói) Jó megoldás lehet még az Odigó is. Benne k*rva könnyen tudsz saját csevegõszobát csinálni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Csocso képén is látni, az ICQ panelen azt a nagy ADD gombot!
Ha tudod valakinek a számát, oda kell beírnod...
Ha tudod valakinek a számát, oda kell beírnod...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nekem meg elszállt az össze hang az icq-ból..
meg se nyikkan.. pedig van rajta hang, még extra hangoakt is tötöötem le, de nem játsza le... semmit... semmikor...
és nem állítottam, csak egyik napról a másikra.. lehet hangkártya ? de minden más megy vele...
az online icq help meg szart se ér !!!
meg se nyikkan.. pedig van rajta hang, még extra hangoakt is tötöötem le, de nem játsza le... semmit... semmikor...
és nem állítottam, csak egyik napról a másikra.. lehet hangkártya ? de minden más megy vele...
az online icq help meg szart se ér !!!
hogy lehet valakit icq szám alapján megtalálni??? Mindenféle szempontot felajánl de a szám beírását nem!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
viszont rám csatizik gép..
és a haveromnál ugy van hogy õ a második gép és se küldeni se foagni nemtud semmit
és a haveromnál ugy van hogy õ a második gép és se küldeni se foagni nemtud semmit
Ha közvetlen kapcsolódsz, mér kínlódik megosztással?
Nem lehet vírus?! Sz.tem internetbeállítások/tulajdonságokban ne engedélyezd, hogy más is használja a kapcsolatod (tudod, kis köcsög gomb), most lehet az kavar be.
Nem lehet vírus?! Sz.tem internetbeállítások/tulajdonságokban ne engedélyezd, hogy más is használja a kapcsolatod (tudod, kis köcsög gomb), most lehet az kavar be.
törpe és rohadék
hi ho..van egy hatalmas problémám.. méghozzá az amit a képen lehet látni:
ezt a szart mindíg megkérdezi.. szerverre csatizásnál és file küldésnél...
de..
...hiába kattintok a ne mutassa többetre ugyis mutatni fogja
...hiába nyomok a bövebben re nem történik SEMMI!!!
tök nem végom mi ez vagy mit lehet ezzel csinálni.. hja és küldeni tudok másnak fogadni már nem😞((((((
nemtom miért cisnálja ezt régebben nem volt.. hja és közveten kapcsolodom a netre.. firewall off.. a biztonság meg alacsonyra van állítva..szal nemtom.. tud valaki segíteni??
ezt a szart mindíg megkérdezi.. szerverre csatizásnál és file küldésnél...
de..
...hiába kattintok a ne mutassa többetre ugyis mutatni fogja
...hiába nyomok a bövebben re nem történik SEMMI!!!
tök nem végom mi ez vagy mit lehet ezzel csinálni.. hja és küldeni tudok másnak fogadni már nem😞((((((
nemtom miért cisnálja ezt régebben nem volt.. hja és közveten kapcsolodom a netre.. firewall off.. a biztonság meg alacsonyra van állítva..szal nemtom.. tud valaki segíteni??
én nemtom mi van itt, de én sem tudok icq-zni,
nekem az icq xp alatt runtime errorokat és veremhibákaat ír ki, aztán kilép
ilyeneket utoljára win 3.1-nél láttam
többen is mondták már hogy valamilyen okbol nem tudják használni az icq-t..
nekem az icq xp alatt runtime errorokat és veremhibákaat ír ki, aztán kilép
ilyeneket utoljára win 3.1-nél láttam
többen is mondták már hogy valamilyen okbol nem tudják használni az icq-t..
Utobbi idoben alig tudok icukazni, mert allandoan felvagja a rate limit exceeded feliratot. Tudtok ez ellen valami szert?
Ez így igaz.
Csak a Contact listet lehet tárolni a szerveren.
Csak a Contact listet lehet tárolni a szerveren.
Nikásze peeri menó
icq mindent offline tárol. a legújabb verzióban állítólag a contactlistet lehet online tároltatni, de semmi mást. icq könyvtárat mindenestül ajánlott néha learchiválni... persze, így utólag már nem.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Szerintem nincs fenn a neten.
Magyarul b*sz6od.
Magyarul b*sz6od.
Nikásze peeri menó
helolosztok. vinyó formázása után a régi icq-s historyjaimat nem tudom valahogy megnézni?
mindig a régi számomat használom, tehát nem regisztrálom ujra magam.
állítólag valahogy visszalehet, mert fennvan neten, vagy ilyesmi
a segítséget elöre is thx
mindig a régi számomat használom, tehát nem regisztrálom ujra magam.
állítólag valahogy visszalehet, mert fennvan neten, vagy ilyesmi
a segítséget elöre is thx