Full Throttle 2 !!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.classic-trash.com:
Full Throttle - Lucas Arts - Adventure - 1994

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Sephi
Szal igenis vegig lehet venni 40 perc allat nezd meg a leirast barhol hogy irja is. Ha vegig mesz szepen es eltekintve a motoros reszrol es a dodgemrol siman vegig megy 40 - 50 perc allat.

Meg engyelnlore nem tudom mikor jelenik meg:)

Es a filmet ugy kell hogy beirod a cimet a DAP-ba vagy siman donwlodolod hogy save as!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacc
Én régen láttam valahol, leszedtem és végignyomtam de már nem találom én se sehol.
I.C.ram
szerintem sehonnan! ahhoz hogy abandon warezeken legyen tul uj es nagy ahhoz meg hogy 0-day warezokon legyen tul regi :(
magus
nem cd-t hülye vagyok az elsõ részt

magus
honnan lehet letölteni az elsõ cd-t?

KeKKSZike
Hát, igen... rövidke volt...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Nah de fasza,epphogy kijott a syberia oszt jon ra ez.A vegen bõsegzavaromban becsömöllök a sok kalandtol.Bar azer a ft2re meg biztos lesz idõm:)
Amugy nekem volt 3ora jatek is,pedig hülye se vagyok meg nem is haltam meg szinte soha,de azer igy is eleg rövid volt.

I.C.ram
huuu en az eggyel meg az iMac-kemmel jatszottam (adtak hozza ajandekba bizony full orig volt :)) kegyetlen jo volt a gafikaja es jo tortenete is volt de enyleg rovid volt :(( monkey islandok hosszusaga mogott elbujhat siman! :(( nagyon varom a kettot van rola valahol screenshot?
KeKKSZike
Amúgy én emlékszem a játékra! Hattalmas játék volt, nagyon szerettem! :) Rengeteget játszottam vele! ;)

KeKKSZike
mi ez a cím? Ezt nem tudom letölteni.. :P

az elsõ részrõl lemaradtam...ez már ilyen nagy CD-s volt,és azért nem elérhetõ az abandonware-knál?Baromira meg akartam szerezni,de nem sikerült...

EqUiNooX
40 perc? Eleinte a motoros harcoknál minimum 1 orát sz..tam :] Nem volt az annyira rövid, fõleg elsõre, leirás nélkül. Ujság vagy txt alapján végigklikkelgetve lehet volt 40 perc, de hogy önállóan nekem napokig eltartott, az tény :]

A 2höt annyit, hogy sajnálom valahol, hogy nem maradtak az 1 rész rajzfilmszerû képvilágánál.. Szerintem megélne ma is ez a stilus, poénokkal, hangulattal, mint a divatos 3D-t mindenbe.. Lásd Cartoon Network! Reneszánszát éli a sok idiota rajzfilm :]
mazsa
Ne viccelj már, 93-ban még Sam&Max se volt. Ez 96-os game. :)

Sephi
Nos aki emlekszik erre a super Lucas Arts jatekra ami anno 93 korul jelent meg az most orujon mert ime hamarosan kiadgyak a masodik reszet!

igaz az elso resz rohadt rovid volt mert valjuk be hogy ha megalas nelkul jaccuk 40 percnel nem tarthatt tovabb a jatek... jo nah egy ora de akkor is rovid.

A zene jo volt es a poenok is kurva jok voltak:)

De most itt a kettesnek a bemutatoja hajra!!

www.scummbar.com/images/f...ttle_2.avi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"