15
Haamrosan megjelenik:)
-
mentos-boy #15 www.classic-trash.com:
Full Throttle - Lucas Arts - Adventure - 1994 -
#14 Szal igenis vegig lehet venni 40 perc allat nezd meg a leirast barhol hogy irja is. Ha vegig mesz szepen es eltekintve a motoros reszrol es a dodgemrol siman vegig megy 40 - 50 perc allat.
Meg engyelnlore nem tudom mikor jelenik meg:)
Es a filmet ugy kell hogy beirod a cimet a DAP-ba vagy siman donwlodolod hogy save as! -
#13 Én régen láttam valahol, leszedtem és végignyomtam de már nem találom én se sehol. -
#12 szerintem sehonnan! ahhoz hogy abandon warezeken legyen tul uj es nagy ahhoz meg hogy 0-day warezokon legyen tul regi :( -
#11 nem cd-t hülye vagyok az első részt -
#10 honnan lehet letölteni az első cd-t? -
#9 Hát, igen... rövidke volt... -
fucko #8 Nah de fasza,epphogy kijott a syberia oszt jon ra ez.A vegen bősegzavaromban becsömöllök a sok kalandtol.Bar azer a ft2re meg biztos lesz időm:)
Amugy nekem volt 3ora jatek is,pedig hülye se vagyok meg nem is haltam meg szinte soha,de azer igy is eleg rövid volt. -
#7 huuu en az eggyel meg az iMac-kemmel jatszottam (adtak hozza ajandekba bizony full orig volt :)) kegyetlen jo volt a gafikaja es jo tortenete is volt de enyleg rovid volt :(( monkey islandok hosszusaga mogott elbujhat siman! :(( nagyon varom a kettot van rola valahol screenshot? -
#6 Amúgy én emlékszem a játékra! Hattalmas játék volt, nagyon szerettem! :) Rengeteget játszottam vele! ;) -
#5 mi ez a cím? Ezt nem tudom letölteni.. :P -
TneX #4 az első részről lemaradtam...ez már ilyen nagy CD-s volt,és azért nem elérhető az abandonware-knál?Baromira meg akartam szerezni,de nem sikerült... -
#3 40 perc? Eleinte a motoros harcoknál minimum 1 orát sz..tam :] Nem volt az annyira rövid, főleg elsőre, leirás nélkül. Ujság vagy txt alapján végigklikkelgetve lehet volt 40 perc, de hogy önállóan nekem napokig eltartott, az tény :]
A 2höt annyit, hogy sajnálom valahol, hogy nem maradtak az 1 rész rajzfilmszerű képvilágánál.. Szerintem megélne ma is ez a stilus, poénokkal, hangulattal, mint a divatos 3D-t mindenbe.. Lásd Cartoon Network! Reneszánszát éli a sok idiota rajzfilm :] -
#2 Ne viccelj már, 93-ban még Sam&Max se volt. Ez 96-os game. :) -
#1 Nos aki emlekszik erre a super Lucas Arts jatekra ami anno 93 korul jelent meg az most orujon mert ime hamarosan kiadgyak a masodik reszet!
igaz az elso resz rohadt rovid volt mert valjuk be hogy ha megalas nelkul jaccuk 40 percnel nem tarthatt tovabb a jatek... jo nah egy ora de akkor is rovid.
A zene jo volt es a poenok is kurva jok voltak:)
De most itt a kettesnek a bemutatoja hajra!!
www.scummbar.com/images/f...ttle_2.avi