Avi vágás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok AVI fájlokat akarok összfüzni.Mivel,hogyan?
mp3 szeletelésre szvsz elég az audacity. így, ha épp akkor kopogtat a bsa, 3 évvel kevesebbet, 23862-t kell majd csak ülni 8).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
audacity ingyenes 8)
a topik nem errõl szól. amúgy:
http://audacity.sourceforge.net/
http://audacity.sourceforge.net/
Hy!!!
Engem az érdekelne hogy milyen progival tudnék kivágni egy rádiómûsorból egy részletet???? Letöltöttem internetrõl egy rádiómûsort és van benne egy szám amit kiszeretnék vágni belõle!!!! Letölteni nem tudom még mer a cd amin ez rajta lesz az még nagyon soká fog kijönni!!!!
plz help!!!!!!!!!! jah és ez a rádiómûsor mp3 formátumban van meg!!!!
Engem az érdekelne hogy milyen progival tudnék kivágni egy rádiómûsorból egy részletet???? Letöltöttem internetrõl egy rádiómûsort és van benne egy szám amit kiszeretnék vágni belõle!!!! Letölteni nem tudom még mer a cd amin ez rajta lesz az még nagyon soká fog kijönni!!!!
plz help!!!!!!!!!! jah és ez a rádiómûsor mp3 formátumban van meg!!!!
vágni már tudok de ha kettévágom az avit a hang nem lesz szinkronba a képpel
jah, még anniy hogy 4 gigás filét kell végnom, azt is tud ugye? :-)
köszi a helpet, de virtualdubbal hogykell vágni ? :-)
nandub az tokeletes ,csak ha lehet akkor pont keyframe nel vagd el ellenben lehet gondjaid lesznek.Divscenteren talalsz progit hozza.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
virtualdub, aranyos kis free program, barmilyen codeccel csinal avikat es sok mindent tud, vagni, batchelni.... vagy esetleg nandub, az 1 piciket megmodositott virtualdub de nem tom miben
hellósztok!
olyan progira lenne szükségem ami a tvkártyával felvett avi filejaimat cdméretûre vágja,
az is érdekelne honnan tudom õket letölteni,
segítséget elõre is köszz
olyan progira lenne szükségem ami a tvkártyával felvett avi filejaimat cdméretûre vágja,
az is érdekelne honnan tudom õket letölteni,
segítséget elõre is köszz