26
pixel shader
-
#26 2 éves driver megoldotta. Feltettem 2 uccsó drivert, ami még támogatja a kártyám, de azokkal nem volt jó. Kínomban tettem fel ilyen régit, de most jó. -
#25 X800GTO-val egy MMO nem indul el, azaz fosbarna lesz az egész képernyő. SwiftShader-rel elindul viszont mocskosul szaggat.
2-es shader kell a gámának, a GTO tudja is ezt, mégsem megy. Ötlet? -
tmisi #24 Sehogyan. Szerzel bele másik kártyát. Egy ATI 9600Pro 4 ezer Ft használtan, az támogatja a 2.0-ásat. Hogy mennyire vagy lemaradva a technikában, érzékelhető azzal, hogy újonnan már csak 4.0-ás (DX10) kártyák vannak. :) -
mumeen #23 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy nekem a Vietcong 2 indításakor írja ki,hogy kéne a pixelshader 2.0 meg a vertex shader 2.0.
Nos,azokat honnan lehet letölteni,vagy hogyan lehet "becsapni" a gépet(ezt valahol olvastam),hogy ne kelljen neki? -
#22 igen. miután leírtam és utána néztem rájöttem :( ,de nem találtam semmit (sokat nem kutakodtam) arról, h mit támogat a kari, de sok jóra ne számíts szvsz... -
Dobronski #21 Az a baj hogy integrált -
#20 rajta van a dobozán, h mit támogat. -
Dobronski #19 ATi radeon hd2100-hoz mien directx-et és pixel shadert ajánlotok?
Előre köszi!
-
#18 egy olyan driver amit akkoriban adtak ki amikor a thief kijott...sztem O_o -
istvan3 #17 Kössz, de ez alatt mit értesz, hogy THIEF korabeli driver???
-
Anotino #16 Azzal kellene mennie.. Probald ki egy sokkal regebbi (kb thief-korabeli) driverrel -
istvan3 #15 Hello lenne egy kérdésem. GForce 4-em van aminek elvileg támogatni kell a pixel shader 1.1-et. Most szereztem meg a THIEF+-at de a pixel shader hiányában nem megy! Letöltöttem egy 3D Analize nevű programot(emulátort) amivel mennie kellene a játéknak, de időtúllépés van! Valaki tudna segíteni, vagy valami emulátort mondani? -
#14 én mindig kikapcsoltam a vpu recover-t és sohasem "pofázott" :P
ha tönkremegy akkor vissza gariba. ennyi -
lord nihilus #13 ugye a Cod 2 direktX 7 vagy direktX 9-es módjának egyetlen külömbsége csakis a shader, nem?
azért kérdem mert sokan kételkednek(a válaszokat előre is köszönöm)
és hanyas változata megy rajta? -
VGQ #12 nem sikerült:(( -
VGQ #11 köszi megprobálom.
a winfos meg frissitgeti magát folyamatosan szal a pack 2 tuti fennvan.
ujratelepités sajna nem megy technikai okok miatt:p -
Inquisitor #10 Próbáld meg a DriverCleaner-el teljesen lepuceválni a régi drivert és CSAK UTÁNA feltenni az új drivert. Nem rég jött ki az 5.13 Catalyst.
Másrészt nem baj, ha friss DirectX van fent. Ha a hardwareoc.hu oldalon beírod a keresőbe, hogy DirectX, akkor a linkek között lesz a DirectX9.0C 2005 decemberi verziója ...
Persze az sem baj, ha Service Pack 2 fent van az XP-n.
Ilyenkor igazán tiszta az lenne, ha full újratelepítenéd az egészet. -
#9 És mi közre ennek a pixel shaderhez?
Ha nem melexik túl, akkor meg hardverhiba lesz. Szar ügy. -
VGQ #8 rakerestem a pixel shaderre és ezt a topicot adta meg..
direkt vettem a videokarira egy rézbordát,hogy ne melegedjen tul
itt a kép is hogy mi a baja -
#7 Az még nem jutott eszedbe, hogy VPU recover nem véletlen pofázik neked? El kéne olvasni mit ír ki...Ez ugyanis egy védelmi mechanizmus, aminek feladata a VGA-d megvédése. Azért szotyiskodik, mert valami gáz van a kariddal. Szvsz túlmelexik. És hogy ezt miért ebbe a topicba kellett...ecsém... -
#6 új driver? -
VGQ #5 Pixel Shader 1.1
Lenne egy kérdésem ezzel a hülyeséggel kapcsolatban..
Van egy radeon 9600 pro 400/400 os kártyám,de lassan minden rohadt játék kb 5 perc után behal,mert valami idiota VPU recover nem tud mit kezdeni ezzel a szotyisággal és meghülyül a gép.
A felbontás lemegy 320*260ra a HErtz vissza 60-ra és a játék nem indul el ujra mert valami baja van..
Ha kikapcsolom a VPU-t akkor szimplán kifagy a picsába a gép és meg sem birom mozditani..
Van lenn egy sudeki nevü gama azon segitett egy 1.9-es patch viszont sem a fear sem a SW:battlefront 2-höz nem találok ilyen javitást ami orvosolná az lyen hibát..
Lennvan a legujabb radeon driver,de már egyszerüen nem tudok mit csinálni és a frász kerülget mikor a játék kellös közepén kilép ez a sz@r..
Lécci valaki mondjon egy megoldást erre a problémámra,mert teljesen megörit a dolog..
psz.: ha lehet ne azt hogy vegyek uj videokártyát..
Elöre is köszi
VGQ
-
l-toro #1 Sziasztok! vettem egy gf4 et a hqaverom pedig elhozta a morrowindet. a jatek egyebkent is szep de az ujsagokban azt olvastam a gf3-4 tulajdonsok ha bekapcsoljak a pixel shadert akkor meg gyonyorubb lesz a kep pl a vizfelszin. a gondom csak az hogy nem tudom hol kell ezt bekapcsolni. a kartya korul nem talaltam a jatek ugyan rip de ott se. aki tud kerem segitsen! koszi.