3766
-
Christian #1749 izé, még egy kérdés erről a könyvesről, lehet kapni magyarul, ha igen, hol? alexandrában és libriben nincs:( -
#1748 "nem a 7-8-9." ezt akartam irni csak nem jott ossze :D -
#1747 Tudom, de a Mult kisertete es a Jovo latomasa nem a 2 a 7-8-9. :)
Egyebkent szvsz a Zahn konyvek jok, megeri oket elolvasni. De szvsz ezt a temat ne az Ep3 hanem az "altalanos" SW topicban boncolgassuk inkabb :) -
#1746 -
#1745 amin rajta van a Star Wars plecni abba nyilván lukasz is belenézett... -
Christian #1744 melyik kettő? -
Christian #1743 és jó könyvek? Azt írja le, amit George Lucas kitalált? Mármint, nem az ő kitalációja? -
Mihail #1742 ez az király, ilyesmi kellett volna III. epbe is, pl. qobiwan ellen küldenek vmi sexi sith bérgyilkost, aztán kufircban kötnek ki -
#1741 Es meg van ketto. -
#1740 Timothy Zahn Thrawn trilogiaja a 7-8-9. resz: A Biroldalom orokosei, Sotet erok ebredese, Az utolso parancs -
Christian #1739 Honnan tudjátok, hogy mi lesz a star wars 7-8-9. részben? Van róla valami könyv?
Egyre jobban irigylem azokat, akik ma nézik meg a Star Wars III-tHihetetlen -
#1738 JUJ A macskánkank nagy füle van és zöld!!!!!!! -
#1737 ksiütött a nap!! :O biztos meghalota amikor kimentem és ordibáltam hogy áljon már el a francba mert ma van a premier (aza honlap) és ha nem ál el akor dögöljön meg, most meg olyan idő van minntha paks felrobant vonla, olyan világos .... -
#1736 ááá kicsit sem!!! -
#1735 mert ellenszenves buzi feje van... -
#1734 mert? -
#1733 köszi -
#1732 D:DD:DDdd -
#1731 ezt megint nem kellett volna látnom...:(
itt hayden gyereket rugnám szájba..... -
#1730 lassan be kéne tenni banner alá mér rövid padmé haja.... -
#1729 :DDDDDDDDD -
#1728 reggel?? miazhogy!
hazajövök első dolgom lesz
[mer konosz] -
#1727 ugyanazért amiért korában egy szőke magyar szinésznő is az lett, 1000 szori de nem ugrik be a neve -
#1726 Nah márcsak "pár " ora :)) -
#1725 SecondStrike amatör rajongói cuci, de netűnik rosznak .... -
#1724 Yesz MASZTER?!!! öööööö -
#1723 télleg ma reggel halottam h azelső és a második rész közötti átmenetett a magyarok megcsinálták!!! kíváncsi vagyok milyen lett... -
#1722 eee a csaj miért lett kopasz? -
#1721 A jo öreg george egy kicsit felszedett magára, hát igen , söráll :)))))
Vindu bátyó Rózsaszín havai cuccban feszít , közbe befittyen egy skinhead Padme , egy kis rúzs egy kis ienek céphajacska csillogó szemek hát ez a PINK Vader, nah és elmaradhatatlan a főgonosz ős-szit kisnyuszis mosoja!!!!! -
Aspyrin #1720 nem szabad többet szívnod! -
#1719 lehet nekem is szabit kellet volna kivenni, és a reggeli vonattal haza, de hát ez van :( -
#1718 én vidéki vok és repülök a premierre :)))) a lényeg hogy ha becsukom a szemem fénykardokat látok .... aszem ha egyszer hazakeveredek akor bizti írok valami érdekeset%!!!!! -
#1717 jaja light vader :( -
#1716 Nagyon ellájtosodott ez a Dárt Veder!!! -
#1715 Nemsokára láthatjátok..nekem még időpont sincs mikor,de remélem hamarosan.(vidéken nehéz a helyzet:-()
Kíváncsian várom a véleményeket,reggel már talán irtok!:-) -
Prof William #1714 Várjatok már! Coruscant már az emberek előtt is városbolygó volt? Azt hittem az csak a köztársaság elején nevezték ki főbolygónak. + akkor kezdett városiasodni. -
#1713 filmet forgat. -
Prof William #1712 Wow Natlie kisasszonynal mi történt? Ennyire megviselte volna a forgatás? -
Aspyrin #1711 -
#1710 vazeeeeeg sztem vegyél be valami nyugatatót:D
itt nem villámlik [pest, ->westend]