Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Ha valaki nem tudja megállni.

Itt egy nagyon jó minõségû SPOILER videó Anakin és Obi Van harcáról.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Mhosah Myth
Jah 😊)

Haverokkal csináltunk SW filmet és egyéb SW-s ökörséget... Iszonyat SW fan vagyok! (persze vannak õrültebbek😊) Ha tudtam volna elmentem volna jövõhét szerdán éjféli elõadásra csak egri vagyok és este nem tudtam volna hazajönni meg egyebek... Viszont szombaton megyek... Az tuti hogyha szerdai elõadásra mentem volna akkor jedi ruhába mentem volna 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

franco
Te függõ vagy...

fogod az összes SW játékot és eltolod

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Mhosah Myth
Bakker 😊 Én meg nem akarom, hogy itt legyen... Már vége a Gyûrûk Urána és ha ennek is vége nem is tudom mit fogok várni... Egy üres ûr fog tátongani <#rinya>
Nem akarom ne jöjjön a film 😊 Olyan rossz volt az is amikor már a könyv végén jártam tudtam, hogy nemsokára vége és nem lesz többet 😞(

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Fúúú tényleg nagyon durva! Meg amikor mondja Padme hogy összetöri a szívét... Szinte minden mondatra felborzolódik a szõr a hátamon 😊

Iori
Az IMDBn, a commentek szerint nagyon sirály lett a film.

I love this game!

Gorvik
the first Galactic Empire....

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
Qva élet, látni akarom a fiiiiillllllmmmmmmmeeeeeeettt!!!!!!!!!!!!!!!!
Megõrülök ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

SoDI---
Jobb klikk, mentés másként...

SoDI---
Nézzétek meg, feláll az ember hátán a szõr, amikor jelenti a szentáusban...

SoDI---

Johnyy
Megszólat bened a törzsgyökeres szit!??!? Hát hiába ezek az erõk némelyek számára természetelenesnek tûnek!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Punker
lázadó söpredék vagytok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mhosah Myth
Én most fejeztem be 20 perce a könyvet nekem is ugyanez a véleményem és mivel nekem Anakin a kedvenc szereplõm szinte az egész vivódásán küszködtem a könnyeimmel a végén amikor leírja a Darth Vader páncéljában akkor nem bírtam)<#rinya> (iszonyat együttéreztem mindenkivel fõleg Obi-van-al amikor megnézi a képernyõn Anakin-t)

Tatyla
hát ez elég érdekes mert Cannes-be is talán holnap lessz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Idióta ismerõsöm már holnap megnézi moziban a filmet mert újságíróknak holnap lesz a premier, pedig annyira utálom a gyereket<#gunyos1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punkerwork
erre gondoltam én is 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Solid Snake GH
Szerintem tökéletes a könyv. Kellõen hosszú, kitárgyalt, a karakterek pillanatnyi jellemeit szintén szuperül írja le (én speciel elkezdtem könnyezni, amikor leírta Anakin jellemét, amikor már Darth Vader páncéljában van).

Egyedül a Jedik bukáss, kivégzése, és a Kashyyyk-i csata TELJES hiánya zavart, ezt azért nem kellett volna kihagyni.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Punker
na kivégeztem tegnap este a könyvet, rövid, pedig mindig a könyv szokott hosszabb lenni 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
Mi az, hogy már a Jay és Néma Bob-ban? Az összes filmjében volt SW utalás. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

rezsofiz
Jajjj de várom már a jövõ hétvégét

sazl : c

bigapó
hamarabb visszatekerem neked a videót, mint, hogy lejöjjön a netrõl😊)

The Matrix has you...

DarkJedi
De van, csak így kényelmesebb lenne 😊

bigapó
videjó??? van felvevõ rész is😊) vagy nincs?

The Matrix has you...

Solid Snake GH
Pont a premier idején adják?
Ilyen nincs!
Kénytelen leszek beállítani a videót, hogy reklámokkal együtt is felvegye. <#gonosz3>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Solid Snake GH
Huhh...Kevin Smith nagy ember! <#alien>
Már a Jay és Néma Bob visszavágban és a Képtelen Képregényben is belemixelt egy-két SW-re hajazó jelenetet (külön öröm, hogy a régi SW trilógia fõszereplõi is benne vannak a Jay és Néma Bob visszavágban /Mark Hamill - Dákónvágó, Carrie Fisher - Apáca/).

DarkJedi
Jövõ szerdán 00:10-kor lesz az Így készült.. az RTL-en. Valaki ha esetleg bedigizné azt megköszönném, ugyanis akkor a moziban leszek ^^

Gorvik
Hogy is fogalmazott Kevin Smith (Jay és Néma Bob visszavág, Shop stop)? Kurvajó volt (vagy valami ilyesmi).
Azért érdekes lesz, ha tényleg õ fogja rendezni az esetleges sorozat részeit.

Sephi
Na megjottek az elso velemenyek a "kritikusok" tollabol es hat oszinten eleg biztato volt amaz teny hogy alig volt rosz benyomas a filmrol. Mindeki dicserte 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

HiPPoNaX
1. ez nem warez forum
2. eleg nagy hulyesegre utal, ha egy ilyen vizualis effektusokkal rendelkezo filmet nem mozivaszon nagysagban nezel meg
(3. a film megbecstelenitese nem mozbiban megnezni, de ez a zarojeles sor csak SW fanok szamara erdekes ugyis 😊)
Es hogy a kerdesedre is valaszoljak: mivel vilagpremieres a film, ezert nagy valoszinuseggel nem kerul ki hamarabb a netre, mint ahogy nalunk bemutatjak

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

nem. amit leszedtél az fake. fake-et nem érdemes leszedni, csak normális release-t.
így van, pölö - én is loloztam az ugyeviccelszen😊
nem vág "elég" szorosan a témába (itt egy filmrõl van szó, te pedig egy könyvrõl beszélsz 😛), törlöd ki az üzeneted! <#eplus2>
(LOL)

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Punker
Myth-tel megvettük az uccsó 2 könyvet a fõ könyvesboltban 😊

Tatyla
és milyen nyelvü?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

rezsofiz
Hja, ez az ugyeviccelsz nekem tök illuziorombolo, szal úgy értem abszolút nem vág ide vagy valami ilyesmi

SoDI---
mondjuk az "összetörödaszívem" helyett mondhatná, hogy "elkeresítesz"... Az "ugyeviccelsz" helyett még ez is jobb lenne.

Kandurex
<#help><#help>

😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

off😊 szinkronelmélet 101:

egyrészt az angol a 'you'-t hozzácsapja a 'brék'-hez, így az egy szótag, másrészt egybe mondja azt, hogy 'jbrékimáhárt' (you breaking my heart) - magyarul erre csak az 'összetöröd' jön ki (épphogy), de ahhoz is kell egy kis szünet az 'anakin' és az 'összetöröd' között, hogy ne folyjon egybe a szöveg.

ugye viccelsz (4 szájmozgás) - összetöröd a szívem (7 szájmozgás) - durván gyenge megoldás lenne az utóbbi😊
Botond
na nekem már van jegyem 20ára a corvin nagytermébe este 9re :-) európa második legnagyobb mozivászna ^.^
rezsofiz
Jo lesz az a szinkron nem kell félni.

Kandurex
kellene..sztem, fasstuggya

Kandurex
tagolom: Anakin, your, braking, my, heart

ez bõven elég a magyarhoz, szar szikron ez van

naa! szerinted jobb lenne, ha akkor is menne a duma, amikor már szegény szereplõ nem beszél? mondd ki, hogy "brékimáhárt" és azt, hogy "összetörödaszívem" - baromi hosszú az utóbbi. kétszer annyi idõ kimondani. itt kell kompromisszumot kötni - nem, persze nem azt kell, hogy "ugye viccelsz", de a te verziód sem jó.
Kandurex
miért ne lehetne? Anakin, összetöröd a szívem!

wizy
jah akkor sry, ezt nem tudtam😄 akkor még van remény😄

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

ja, azt ne feledjük, hogy az elõzetes szinkronját nem a moifilmbõl vágják ki, hanem külön veszik fel - sokszor teljesen más szereplõkkel és természetesen más szöveggel
lol😊)

de a kritika mellé egy javaslatot is kérünk. 4 szótagban hogy lehet a breaking my heartot magyarul?😊
Kandurex
eredeti: Anakin you breaking my heart!
szikron: Anakin ugye viccelsz?

....hmm