Rizikó avagy Risk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném kérdezni 1 szabállyal kapcsolatban hogy:
Bármennyit lehet támadni egy körben, de hány figurás kártyát lehet felhúzni 1 körben maximum egy embernek?
ui: elõre is köszi!
Egy kicsit sérült, de gyûjtõknek tökéletes így is!
Ha valakinek van kedve, regeljen, aztán nyomjunk egy speed game-t.
We do not buy superstars. We make them.
köszi hali
de az nem annyira nem jó.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
pl nekem,a t800 on vagyok
spideronehub.myip.hu
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Commodore 64 játékban is, magyarul a Rizikó.
Valamint a Risk 2 magyarítása is letölthetõ :
KATTINTS IDE
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
Risk2- hoz hasonlo jatekokat tudnatok mondani itt lejjeb latok most egyet, de meg biztos van tobb is. Koszi!
War. War never changes.
War! Age of Imperialism, ez egy Risk hez hasonlithato tablas jatek jolsikerult adoptacioja PC-re.
A Wargemeren van egy ismerteto rola....

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
football without ultras is nothing
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
War. War never changes.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://mp3.mindenkinet.hu/szoftverbazis/multimedia/oktato/index.html
Stratlgiai játlkok között!!!
Másik pedig melyik játékban nem csal a gép???
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nekem gépen is jó lenne!
Üdv, Karcsi