15
Minden jöhet ,ami ebbe a kategoriába tartozik!!
-
Schelek #15 Hali!
Elég meghaltnak tűnik ez a fórum, de azért írok bele!
Nagyon szeretem a filmzenéket!!!! A Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar-ban klarinétozom, rengeteg filmzene-átiratot játszunk, és imádom^^
Valóban vicces volt olvasni, h a legismertebb és legkedvencebb zeneszerzők nevét nem tudják páran pontosan, ill. nem mindig tudják, h melyik feilmzenét ki írta. A lehető legfurcsább párosításokat hallottam már az életben, a kedvencem az, mikor meggyőződéssel állítja valaki, h a Star Wars az Hans Zimmer. Ettől kész vagyok xD De senkit nem nézek le azért, mert nem tud valamit, én se vagyok egy mindenttudó!!! Kottacserére szeretnélek Titeket invitálni:
http://www.pianofiles.com/user/471383
Kellemes napot mindenkinek! -
#14 Köszönöm segítséged! -
#13 azt lattam valamikor 10+ eve egyik haveromnal fosulin :) eredeti cime Eis am stiel (remelem pontosan leirtam). keress ra -
#12 Sziasztok!!Kéne a forró rágógumi című film zenéje!!Tudom hogy elvis számok de a címeket nem tudom!!!köszi -
#11 Zimmer - nem Zimmerman -
#10 az tényleg atom!!! Klaus Badelt írta a Time Machine zenéjét is, az is nagyon állat -
#9 a Gladiátor Hans Zimmer (nem Williams - ez is gáz). azonkívül melyik témát nyúlták? -
#8 Túrkáljatok WinMX-szen, ott szinte mindent meg lehet találni. -
#7 Simán nyúltak a Gladiátorból (by Jonh Williams). Azért ez gáz. Amúgy nekem is tetszik.
-
#6 Ennio Morricone-nak az a zenéje kellene ami A neve senki-be volt.
De nem az alap theme hanem ami párbajnálvolt.Húú ez lehet hogy nem mond sokat de azhogy :ez a zene volt Az amisok az sok(k) c filmbe is -
#3 engem a bennfentes filmzeneje erdekelne ,ha jol tudom az is Zimmerman. -
izb #1 Nem tudom ti hogy vagytok,de en nagy gyujto vagyok!!
Van egy ket filmzenem,megosztanam masokkal,es egy ket keresem lenne!!
pl:
Morricone--- Polip cimu sorozat zeneje
Morricone--- Gyerekvaros
Godzilla--- Eredeti filmzene,nem a zenekari osszealitas
Tudok cserebe mindent,ami John Williams,James Horner,Trevor Jones,Morricone,Michael Camen,David Arnold,Hans Zimmer