Klasszikus filmzenék kérése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Elég meghaltnak tûnik ez a fórum, de azért írok bele!
Nagyon szeretem a filmzenéket!!!! A Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar-ban klarinétozom, rengeteg filmzene-átiratot játszunk, és imádom^^
Valóban vicces volt olvasni, h a legismertebb és legkedvencebb zeneszerzõk nevét nem tudják páran pontosan, ill. nem mindig tudják, h melyik feilmzenét ki írta. A lehetõ legfurcsább párosításokat hallottam már az életben, a kedvencem az, mikor meggyõzõdéssel állítja valaki, h a Star Wars az Hans Zimmer. Ettõl kész vagyok xD De senkit nem nézek le azért, mert nem tud valamit, én se vagyok egy mindenttudó!!! Kottacserére szeretnélek Titeket invitálni:
http://www.pianofiles.com/user/471383
Kellemes napot mindenkinek!
csn tamás
Köszönöm segítséged!

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

zakika
azt lattam valamikor 10+ eve egyik haveromnal fosulin 😊 eredeti cime Eis am stiel (remelem pontosan leirtam). keress ra

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

csn tamás
Sziasztok!!Kéne a forró rágógumi címû film zenéje!!Tudom hogy elvis számok de a címeket nem tudom!!!köszi

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

uv
Zimmer - nem Zimmerman

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

uv
az tényleg atom!!! Klaus Badelt írta a Time Machine zenéjét is, az is nagyon állat

uv
a Gladiátor Hans Zimmer (nem Williams - ez is gáz). azonkívül melyik témát nyúlták?

mikszer
Túrkáljatok WinMX-szen, ott szinte mindent meg lehet találni.

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

mikszer
Simán nyúltak a Gladiátorból (by Jonh Williams). Azért ez gáz. Amúgy nekem is tetszik.

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Trade
Ennio Morricone-nak az a zenéje kellene ami A neve senki-be volt.
De nem az alap theme hanem ami párbajnálvolt.Húú ez lehet hogy nem mond sokat de azhogy :ez a zene volt Az amisok az sok(k) c filmbe is

Evil
engem a bennfentes filmzeneje erdekelne ,ha jol tudom az is Zimmerman.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Nem tudom ti hogy vagytok,de en nagy gyujto vagyok!!
Van egy ket filmzenem,megosztanam masokkal,es egy ket keresem lenne!!
pl:
Morricone--- Polip cimu sorozat zeneje
Morricone--- Gyerekvaros
Godzilla--- Eredeti filmzene,nem a zenekari osszealitas

Tudok cserebe mindent,ami John Williams,James Horner,Trevor Jones,Morricone,Michael Camen,David Arnold,Hans Zimmer