Szolárium
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A turbó szolárium van olyan jó mint a normál?
Hetente hányszor érdemes menni?
Kb mennyi idõ amire lehet látni hogy szépen barnulsz?
Hetente hányszor érdemes menni?
Kb mennyi idõ amire lehet látni hogy szépen barnulsz?
Live for nothing or die for something.
nem... sõõõt! Elárulok vmit! Én SOSE szoktam bekenni magam semmivel, mert olyan a bõröm, hogy nem szoktam leégni SOHA!
Kreolbõrûûû vagyok... 
Kreolbõrûûû vagyok... 
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
A strandon mindig az árnyékban vagy? Ott is meleg van ám!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Én... azért szeretem a szolit, mert... Nekem nem kell órákig kinn lenni a napon, hanem elég 3*12 percet Lmenni a szoliba... És totáll barna vagyok! Én meg nem tudok kifeküdni a napra, mert nem bírom azt a meleget! Strandra is járok, de nehogymár "fehéren" menjek strandolni! 😊
börtónus kérdése... van akinek doki írja elö, mert annyira fehér a böre.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Csak hogy ne égjen egybõl szénné az ember.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Napfürdõ elõtt nem árt szolival alapozni.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Bazz, kint száz ágra süt a nap, ti meg szoliba akartok menni? Hát vannak még ''érdekes'' emberek... 😄
ez attól függ, hogy milyen bõröd van! Nekem van egy ismerõsöm, aki hót fehér börû és vett 100 perces bérletet és szegény nem nagyon barnult le! 😊
Én "szerencsés vagyok", mert nekem elég Lmennem egy héten kétszer 12 percre és barna vagyok... 😛
Én "szerencsés vagyok", mert nekem elég Lmennem egy héten kétszer 12 percre és barna vagyok... 😛
aha, csak a gond az hogy jelenleg dolgozom, hogy ki tudjak menni 😄
meg ez ilyen sátras, interrailjegyes buli, tehát totál minimálélet lesz 😊 felszállunk a vonatra, hátizsák, sátor, kajára kell csak költeni... szoval nem ferrari vár a repulõtéren 😉
de nem is akarom hogy ott kelljen kenegetnem magam, meg minden este fájjon a böröm a leégéstõl stb.
meg ez ilyen sátras, interrailjegyes buli, tehát totál minimálélet lesz 😊 felszállunk a vonatra, hátizsák, sátor, kajára kell csak költeni... szoval nem ferrari vár a repulõtéren 😉
de nem is akarom hogy ott kelljen kenegetnem magam, meg minden este fájjon a böröm a leégéstõl stb.
1 hónap?!?! Akkor már inkább menj el a strandra vagy menj dolgozni ha teheted és lesz neked olyan színed hogy a spanyolok azt hiszik hogy afrikai vagy ;>>>
1 hét alatt lebarnulsz, ha kifexel a napra... és attól nem szolibarna leszel, hanem rendes.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
nah, életemben elõszõr rávettem magam hogy elmenjek szolizni, mivel kövi honapban spanyolba megyek, és nem akarok nagyon leégni
3 hét alatt van esélyem lebarnulni? hányszor menjek? egyéb vélemény? 😊
3 hét alatt van esélyem lebarnulni? hányszor menjek? egyéb vélemény? 😊