26
Szolárium
-
#26 A turbó szolárium van olyan jó mint a normál?
Hetente hányszor érdemes menni?
Kb mennyi idő amire lehet látni hogy szépen barnulsz? -
#25 nem... de nem kell irígykedni! -
#23 nem... sőőőt! Elárulok vmit! Én SOSE szoktam bekenni magam semmivel, mert olyan a bőröm, hogy nem szoktam leégni SOHA! Kreolbőrűűű vagyok... -
#22 A strandon mindig az árnyékban vagy? Ott is meleg van ám! -
#21 ahha... -
#19 nem... miért? :) -
#18 Kekkszike te lány vagy? :-))) -
#17 Én... azért szeretem a szolit, mert... Nekem nem kell órákig kinn lenni a napon, hanem elég 3*12 percet Lmenni a szoliba... És totáll barna vagyok! Én meg nem tudok kifeküdni a napra, mert nem bírom azt a meleget! Strandra is járok, de nehogymár "fehéren" menjek strandolni! :) -
#16 Mindent csak mértékkel. -
#15 ja a szolis alapozastol meg leéghetsz
szoval ittis vedekezni kell :-) -
#14 attol is fugg milyen szoli
allo vagy fekvo
es emeld fel a karod kulonben lesz két világos foltod -
#13 Le kell kenni magad... -
#12 börtónus kérdése... van akinek doki írja elö, mert annyira fehér a böre. -
#11 Csak hogy ne égjen egyből szénné az ember. -
#10 Napfürdő előtt nem árt szolival alapozni. -
#9 Bazz, kint száz ágra süt a nap, ti meg szoliba akartok menni? Hát vannak még ''érdekes'' emberek... :D -
#8 nyaron szoliba ez sem idiotizmus :D -
#7 ez attól függ, hogy milyen bőröd van! Nekem van egy ismerősöm, aki hót fehér börű és vett 100 perces bérletet és szegény nem nagyon barnult le! :)
Én "szerencsés vagyok", mert nekem elég Lmennem egy héten kétszer 12 percre és barna vagyok... :P -
worly #6 aha, csak a gond az hogy jelenleg dolgozom, hogy ki tudjak menni :D
meg ez ilyen sátras, interrailjegyes buli, tehát totál minimálélet lesz :) felszállunk a vonatra, hátizsák, sátor, kajára kell csak költeni... szoval nem ferrari vár a repulőtéren ;)
de nem is akarom hogy ott kelljen kenegetnem magam, meg minden este fájjon a böröm a leégéstől stb. -
#5 1 hónap?!?! Akkor már inkább menj el a strandra vagy menj dolgozni ha teheted és lesz neked olyan színed hogy a spanyolok azt hiszik hogy afrikai vagy ;>>> -
#3 1 hét alatt lebarnulsz, ha kifexel a napra... és attól nem szolibarna leszel, hanem rendes. -
#2 itt tűz a nap és te szolizni mész ?
gazdag ember vagy, -
worly #1 nah, életemben előszőr rávettem magam hogy elmenjek szolizni, mivel kövi honapban spanyolba megyek, és nem akarok nagyon leégni
3 hét alatt van esélyem lebarnulni? hányszor menjek? egyéb vélemény? :)