Darkened Skye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom nem zavar hogy több mint fél év eltelt azóta ;>
Na végre! Én ismerem kábé 3 hónapja, de nincs meg. Jó game lehet, így az infók alapján! :)))
azonnal megszereztem, amikor megjelent :P
és meg kellett várnom, míg lesz egy jó vga-m hozzá, mert ezt a játékot nem szabad gyerkõc felbontásban játszani!
fantasztikus a világ, amit kreáltak az emberkék
ez a fantasy-s környezet teljesen lehengerelt

és meg kellett várnom, míg lesz egy jó vga-m hozzá, mert ezt a játékot nem szabad gyerkõc felbontásban játszani!
fantasztikus a világ, amit kreáltak az emberkék
ez a fantasy-s környezet teljesen lehengerelt

Egy elég jó játék , úgy fél éve jelent meg , csak éppen senki nem vette észre ... mondjuk én nekem megvan , csak még fel sem installáltam .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ez micsoda?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
aggyatok tippet!!
(azért írok, hátha valaki észreveszi, aki idáig nem, mert szem elõtt van a topic)
;-)
(azért írok, hátha valaki észreveszi, aki idáig nem, mert szem elõtt van a topic)
;-)
de hogyan?
ott állok a másik parton, de sehogy sem tudok átjutni.
látom, hogy ott van, csak víz van közöttünk, és idáig nem jöttem még rá, hogy hogyan jussak oda.
egészen potosan: leöltem a sárkány-féleségeket, a nagyot is, aminek az életereje zölden világított a képernyõ felsõ részén.
és innentõl kezdve k.o.
ott állok a másik parton, de sehogy sem tudok átjutni.
látom, hogy ott van, csak víz van közöttünk, és idáig nem jöttem még rá, hogy hogyan jussak oda.
egészen potosan: leöltem a sárkány-féleségeket, a nagyot is, aminek az életereje zölden világított a képernyõ felsõ részén.
és innentõl kezdve k.o.
Ismeri más is rajtam kívül ezt a játékot???
elakadtam a 3. pályán: megvolt a három zenebogár és odaadtam annak nagyon nem szép faszinak. most ott tartok, hogy az ugróhalakat kéne valamire használni: MIRE???
elakadtam a 3. pályán: megvolt a három zenebogár és odaadtam annak nagyon nem szép faszinak. most ott tartok, hogy az ugróhalakat kéne valamire használni: MIRE???