2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#660 :DDDDDDD -
#659 Na látod. Vagyunk vagy ketten... :) -
#658 Hmmm... ezt én is elmondhatom magamról :D -
#657 Grafikus vagyok. -
#656 mit melózol? -
#655 A munkám miatt természetesen más képeket is készítek. Az ügyfél a legritkább esetben bólintana rá egy ilyesmi hangulatú design-ra.
Ez azonban nekem nem munka, hanem a hobbim. Illetve talán több is annál... Kedvelem a horror-t, a dark stílus-t (legyen az zene, film, könyv, stb...) - meg még rengeteg más hatás van - és ezeknek a dolgoknak a következménye, hogy a saját képeim is ilyesmi jegyeket viselnek magukon. -
#654 "Akik először látják a képeimet... "
...mármint a "normális" emberek. ;) -
#653 csak kiváncsiságból : csináltál már vidámabb képet? -
#652 No problemo. Nem veszem ám túl komolyan az ilyen dolgokat. Akik először látják a képeimet azok általában megpróbálnak pszichiátert ajánlani. :)
Egy nagyon jó barátom azonban pszichiáter, szerinte rendben vagyok. Csak élénk a fantáziám... ;) -
#651 ezt bóknak kellett volna venned ;)
kiru a kép! -
#650 Upsz... Elfelejtettem csinálni egy /b -t a név után... sorry. -
#649 Baj az?! :DDDD -
#648 Thanks all!
Galy: Semmilyen mentális problémám nincs, ha erre gondolsz. -
#647 :DDDD
te beteg vagy ugye? :D -
#646 Aztakurva de nagy kép!! CONGRAT -
#645 wow -
#644 The new cenobites series. Part II.
The Older
-
#643 ja, max5/finalrender -
#642 lol, valahogy éreztem, hogy az tetszeni fog :D -
#640 szép. miez? :)
mivel csináltad ?max ? -
No comment, mindenki azt lát, amit akar :)
-
#638 Jó textúra lehet. Asszem kipróbálom. Szabad? :) -
#637 az lehet mert Render=> cloud ból indult ki :) -
#636 engem egy ultraviharos égre emlékeztet, csak ííígy továááb! -
#635 és alkotok ezerrel mint atom -
#634 a vicc az hogy ez egy rozsdás vaslap akart lenni golyónyomokkal az a 3 kör az alján, de aztán rájöttem azt nem tudom hogy kellene megcsinálni MÉG :D -
#633 i am back from skiing!
and healthy! -
#632 Hmm nem is tudom hogy betegyem e, szóval kb 4 napja kezdtem el a photoshopot használni. Most szórakoztam vele kicsit és kijött valami ilyen:
Nos ez Valami ilyen égetett papír akar/ -t volna lenni. jó úton haladok? :/ -
#631 Ha kicsit késve is: megkaptam, köszi. ;) -
[Walaki]D`Lair #630 -
#629 azért mert
1. mostanaban kisse tanulnom kell csak suliban strategazom
2. vmiert beszart az egesz. az itthoni geprol hogyha abrmit akarok csinalni, akkor egyszeruen vagy kidob a fooldalra, vagy pl az orszaglistanal bezarja az ablakot. nem tudok semmit sem csinalni. meg oylan hoyg este megtamadok vkit, meg 8 kor, reggelre meg mintha mi sem tortent volna otthon vannak a seregeim. szoval ha itthon megjavulna jatszanek:( -
#628 a strategában már meghaltál vagy mi van veled?A stratégás forúmba már rég nem írtál! -
#627 ja te nem ugy csinaltad hogy egy teruleten kicsit sotetebb? azt hogy lehet?
-
#626 Honnan lehet letölteni MS Gif Animator-t? -
#625 Ah köszi, pedig utána megbántam, hogy felraktam, mert sokkal jobban meg tudtam volna csinálni:)
(Most nem azért..:) -
#623 Színátmenetet jellemzően a gradient tool-lal lehet csinálni(hotkey:G).Amikor erre rányomsz az optionsban lehet beállítani a színátmenet típusát, meg az ezekhez tartozó egyéb opciókat.
Természetesen ki kell jelölni azt a rész amire színátmenet fog vonatkozni.Mondjuk nyílván könnyebb úgy, ha külön layeren van. -
#622 szokasos kerdes...
hogy csinaltad azt hogy ott legyen sotoet?
ugye ugy ekell egy teruletet sotetebbe tenni, hogy lasso toool, new layers, es ott allitok?
ja es a brightneess merre van?:) csomo ideig kerestem... -
#621 persze :D -
#620 szvsz tuti tools :) -
#619 nemtom. így volt leírva, én csak bemásoltam