2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#1989 köszi
brutális, ide el fogok menni egy dark beállítottságú modellel, ez gyönyörű! -
#1988 Lillafüred, ha arra a kis kápolnaszerű valamire gondolsz. -
#1987 vazzeg az első hol készült? -
#1986 -
#1985 Még egy utolsót engedjetek meg:
(a nem sikerülteket meg lehet törölni)
Bocs mégegyszer!
[IMG]http://www.freeweb.hu/tees/kepek/sky1r.jpg[/IMG
-
#1984 Sorry:
[IMG]http://www.freeweb.hu/tees/kepek/sky1r.jpg[/IMG
-
#1983 igy müködne is: http://www.freeweb.hu/tees/kepek/lf2.jpg
:-) -
#1982 Bocs, de ha lehet, berakom rendesen is, ne kelljen kattingatni :)
-
#1981 Sziasztok!
Alant néhány próbálkozás egy egyszerűbb géppel (HP635):
A felhős témára:
Sky1
Sky2
Egyéb:
Prága
Lillafüred1
Lillafüred2
A képek kicsinyítésnél veszítettek valamit a minőségükből, de sajna nem volt itthon hirtelen komolyabb szerkesztő.
-
#1980 http://www.blackrabbit.com/lightnng.htm -
#1979 The following procedure assumes a tripod, ISO 100 film speed, and a dark night sky:
1. Set the aperture at f/8.
2. Focus at infinity, and autofocus off.
3. Set the shutter speed at "B" or "T."
4. Frame and aim the camera at the storm.
5. Hold the shutter open for one or more hits of lightning.
6. Close the shutter and advance film, repeat steps 1-5.
bár ez igazából elég sötétre, és nagyon gyakori villámlásra igaz... f8-nál egy 100as film azért beég... -
#1978 nem saját képek, de szerintem ezek már jók vihar-előtt-fotózásból:
villámfotózás meg 5-8sec körüli időzár, a legkisebb ISO amit a gép bír, és rengeteg türelem :) (meg rengeteg törölnivaló kép ;) ) -
#1977 hát aki villámot akar fotózni, annak fel kell készülnie :D -
Madmaxx #1976 De ha 15 secet állit ahoz semmilyen más fényforrásnak nem szabad a közelben lennie mert különben nappal lesz az éjszakai képen :) -
#1975 Afene, most néztem meg, a kamerám állványa jó a fényképezőgépemhez is. No, majd legközelebb. -
#1974 az már használható, annyival próbálkoznék -
#1973 Pedig a középső nevem: Villám -
#1972 Tényleg, bulb. 15 másodperc. -
Penta #1971 Valamit valamiért...
bulp=bulb
Nálad ez hány sec maximum? -
#1970 a villám mindig gyorsabb lesz nálad, szóval neked kell előbb lépned -
#1969 Na, addigra lett vége a viharnak, mire ez eszembejutott -
#1968 Próbáltam bulp módban is, de persze addigra végelett a viharnak.
Meg már fáztam is -
Penta #1967 De villámot nem úgy fotózunk, hogy jujjottegy, és katt, hanem csinálsz rengeteg képet viharban, és vagy szerencséd van, vagy nincs. -
#1966 A záridő hiába nagy, ha vége a villámnak mire kattintok.
Az a baj, hogy ilyen nagy villámok ritkán vannak úgy, hogy az ablakom is arrafelé nézzen.
Ilyenkor csak kiszaladok az erkélyre és kattintok egy párat. -
Penta #1965 Több kitámaszott 4s expóval nagyobb eséllyel fogsz tudni villámot fotózni. -
#1964 kis rekesz (legkisebb), nagy záridő (lehetőség szerint a legnagyobb), alacsony érzékenység, és sok-sok "lövés" -
#1963 Gondoltam rá, a legnagyobb gondom az, hogy mire benyomom az a fránya gombot és a gép exponál, addigra vége a villámnak. -
#1962 hát az nem lesz nehéz, nem egy ritka és drága termék :) -
#1961 tedd rá egy cipősdobozra vagy tökmindegy, találd fel magad, csak ne kézből csinálj ilyet -
#1960 Kéne szereznem ágy állványt... -
Penta #1959 ablakpárkány?
nem csak vízszinteshez lehet támasztani, ha stabil a kezed, egy függőleges felület is elég lehet -
#1958 A 7.-en lakom a város második legmassabb pontján :) -
#1957 Nem, csak álvány nélkül nehéz megtartani 4 mp-ig.
Pedig igyekeztem -
#1956 ez egy nehéz téma, az tény, nem állítom, hogy csináltam már jó éjszakai városképet vihar előtt, de az a minimum, hogy a legszarabb képeimet nem mutogatom :) -
Penta #1955 Minden ami ezen a képen szép (lehetne), az a természet munkája. Minden ami el lett baszva, az a fotósé. -
#1954 milyen ötlet? nem látom az ötletet, csak kinézett az ablakon, és lusta volt megtámasztani a gépet...
a baj ezzel a képpel az, hogy csak sejteti, mit kéne látnunk, de a részletek teljes hiánya miatt semmit nem látunk belőle, így értelmetlen belekötni a kompozícióba, ami már sokadik szempont a sok technikai hiba után -
#1953 Namostmé? Az 5let nem rossz, csak a körítés (mint a randa nő: Felesleg a pina körül) -
#1952 nem járok oda, nekem elég volt az Aréna is egy életre
de nem értem, mit pontozol/kritizálsz egy olyan képen, ami alapvetően el van baszva
képzeld el, hogy egy asztalos a lábad elég dob egy nagy falapot, és közli, hogy kész az asztal, csak nincs lába, de azért fizess érte valamennyit...
-
#1951 :D:D:D
te ilyeket nyomsz a fotozz.hu-s emberkék arcába? :D
[egyáltalán jársz oda? ] -
#1950 viccelsz? ez így ebben a formában értékelhetetlen