Saját képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Van egy másik kép is errõl a helyrõl, de az világosabb, ez szerintem hangulatosabb.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
(a nem sikerülteket meg lehet törölni)
Bocs mégegyszer!

:-)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Alant néhány próbálkozás egy egyszerûbb géppel (HP635):
A felhõs témára:
Sky1
Sky2
Egyéb:
Prága
Lillafüred1
Lillafüred2
A képek kicsinyítésnél veszítettek valamit a minõségükbõl, de sajna nem volt itthon hirtelen komolyabb szerkesztõ.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1. Set the aperture at f/8.
2. Focus at infinity, and autofocus off.
3. Set the shutter speed at "B" or "T."
4. Frame and aim the camera at the storm.
5. Hold the shutter open for one or more hits of lightning.
6. Close the shutter and advance film, repeat steps 1-5.
bár ez igazából elég sötétre, és nagyon gyakori villámlásra igaz... f8-nál egy 100as film azért beég...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
villámfotózás meg 5-8sec körüli idõzár, a legkisebb ISO amit a gép bír, és rengeteg türelem 😊 (meg rengeteg törölnivaló kép 😉 )
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Az a baj, hogy ilyen nagy villámok ritkán vannak úgy, hogy az ablakom is arrafelé nézzen.
Ilyenkor csak kiszaladok az erkélyre és kattintok egy párat.
Riszpekk
Riszpekk
nem csak vízszinteshez lehet támasztani, ha stabil a kezed, egy függõleges felület is elég lehet
Riszpekk
a baj ezzel a képpel az, hogy csak sejteti, mit kéne látnunk, de a részletek teljes hiánya miatt semmit nem látunk belõle, így értelmetlen belekötni a kompozícióba, ami már sokadik szempont a sok technikai hiba után
Riszpekk
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
de nem értem, mit pontozol/kritizálsz egy olyan képen, ami alapvetõen el van baszva
képzeld el, hogy egy asztalos a lábad elég dob egy nagy falapot, és közli, hogy kész az asztal, csak nincs lába, de azért fizess érte valamennyit...
Riszpekk
te ilyeket nyomsz a fotozz.hu-s emberkék arcába? 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)