Készülőben a low-end kategóriás ClawHammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnyugtattatok, köszi.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
ha valaki gyorsat akar, akkot az ne integrált cuccban gondolkozzon...
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Az texture adatok útja a Clawhammer rendszeren, külsõ grafikus kártyával:
GPU Videó kártya memória (Videó kártya buszán)
Ha nincsen bent akkor pedig
GPU CPU (AGP 8X-on) Fõ memória (a CPU memória vezérlõjén)
Chipsetbe épített kártyával:
Mindig:
Chipset GPU CPU (belsõ busz) Fõ memória (CPU memória vezérlõjén)
Ezen kell változtatni úgy, hogy közvetlenül el tudja érni a memóriát, különben az ilyen chipset GPU-k nagyon lassúak lesznek.
Persze megoldás lenne az alaplapra dedikált RAM-ot tenni, ami függgetlen lenne a CPU-tól, de gondolom ez drága lenne, bár mondjuk nem értem, miért, hiszen akkor mindenki olyan (gyors) Grafikus memóriát venne, amilyet akar.
GPU Videó kártya memória (Videó kártya buszán)
Ha nincsen bent akkor pedig
GPU CPU (AGP 8X-on) Fõ memória (a CPU memória vezérlõjén)
Chipsetbe épített kártyával:
Mindig:
Chipset GPU CPU (belsõ busz) Fõ memória (CPU memória vezérlõjén)
Ezen kell változtatni úgy, hogy közvetlenül el tudja érni a memóriát, különben az ilyen chipset GPU-k nagyon lassúak lesznek.
Persze megoldás lenne az alaplapra dedikált RAM-ot tenni, ami függgetlen lenne a CPU-tól, de gondolom ez drága lenne, bár mondjuk nem értem, miért, hiszen akkor mindenki olyan (gyors) Grafikus memóriát venne, amilyet akar.
Talán 2003 második fele? És mi a helyzet a nem integrált grafikus kártyákkal? Elszenvedik õk is a memóriakontroller okozta veszteséget? Nagyon szûkszavú az AMD...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket