102
Little Fighter 2
-
Cartman190 #102 hali lenne 2 kérdésem az 1-ső hogyan lehet firennel átalakulni?? 2-kérdésem hogyan lehet valódi emebrekkel játszani?? nagyon fontos lenne aki válaszolna előre is köszönöm!! -
DrGabor #101 néztem pár képnél volt olyan h lehet választani a denevéres embert meg a főbosst azt hogy lehet megcsinálni? -
Titinke #100 Megyek én is de akk lf 2 turbooooo -
benedek11 #99 Hálózat neve: hlf2.0 a kódja: hlf2.0 -
firen97 #98 írd már le nekem pontosabban! -
benedek11 #97 Sziasztok! aki nagy lf2-fan az jöjjön lf2zni lanban a hamachval a hamachit innen tudjátok leszedni: http://download.chip.eu/hu/Hamachi-1.0.2.1_123914.html ezután lépjetek be a hamachis szobámba neve: hlf2.0 kódja: hlf2.0 (ugyanaz) ha ez megvolt cask írj rá valakire és mehet a fight!! -
firen97 #96 úgy változhatsz át hogy ha az életed lemegy 33%-ra akkor nyomd meg egyszerre a támadást az ugrást és a védekezést. -
madmike77 #95 helo nem tudjátok hogy luissal hogy lehet átváltozni ? előre is kössz -
Scooby Doo #94 Hy valaki tud nekem adni egy kis data changer tutorialt vagy egy honlapot amin rajta van !!! Léccci
-
Scooby Doo #93 Mármint firzenné ?
-
jupa #92 http://littlefighter2.try.hu/ -
#91 Jaa te vagy az:) nem tudtam ki vett föl)) jól van nem megyek többet bulizni -
#90 Felvettelek, ha vagy akkr írjál nekem! -
#89 na próbáljuk!
msn?
[email protected] -
#88 What the SHIT??????????????????
El nem hiszem!
LAN vagy NET?
Ha NET, akkor bróbáld meg velem is! -
#87 nekem eddig mindig működött... -
#86 Hát, tudod, az van..... ....hogy nem jó a csatlakozás. :D
Nálam se működik, és sok más embernél se, de ha v.lakinél működik, az szóljon nekem!!! -
#85 NEM JÓ A CSATLAKOZÁS!!!!
HELP!
Vki MOGYORÓZZA el, hogy mi van mááár, pls! -
#84 Network Game-nél még nem voltam:P
-
#83 amúgy felvettelek -
#82 Tok egy egyszerűbb módszert is:
LF2-nél a network game-nél kiírja -
#81 Császtok!
Lenne egy kérdésem: hogy a francba lehet Firennel átalakulni?
Aki tudna segíteni, vegyen fel msn-en pls: [email protected]
Egyébként, ha nem tudjátok az IP-teket, akkot feldzsaltok ide és kész: Whatismyip -
Kovács Ákos #80 Hello.kösz szépen. -
#79 Ákos: lehet a "Network game"-nél, ha beütöd a másik csóka IP címét oda ahova kel, de csak 2-ten lehet
ramolito:megnézem holnap, ma már faradt vok -
ramolito #78 Hellotok hallott már valaki arrol hogy Little fighter Online mert keresgéltem találtam is egy tok japán oldalt itt a link ----http://www.littlefighteronline.com/hk/index_hk.php
Egy mukkot sem értek belolé van ott egy gomb amivel lehetne angol szoveget is választani de nekem nem megy Ja angolul a játékrol meg itt a link ha érdekel valakit----http://en.wikipedia.org/wiki/Little_Fighter_Online#See_also
Szoval segíthetne valaki hogy hol lehetne letolteni???!!!! -
Kovács Ákos #77 Hi all.Új vagyok még itt és érdekelne hogy, a neten hogy lehet játszani little fighter2?A game már rég meg van.Lécci segítsetek. -
#76 Megvan az IP címem!
Mostmár bármikor nyomhatjuk multiban azzal, aki nem fél! -
#75 Egy kérdés, hogy kell a gép IP címét megnézni?
Köszi
Amúgy a kód:
lf2.net -
DramsSG #74 kösz -
DramsSG #73 csá. nem tudtok nekem vmi kódot adni hozzá? mert nekem champion módban sem ad new embert. ha tudtok küldjétek már el légyszi erre az email címre(ez az msn-em is):[email protected] -
#72 Everybody, v.ki írna ide egy címet, aholk tudnánk játszani?
Nagyon örülnék neki.
Thx előre is! -
#71 hy all
megszereztem a gémet, műkszik is!
aki tud szervert az írjon erre az MSN címre:
[email protected] -
#70 Nekemse, csak 100-500Rudolfnál(illetve, annál, akivé átalakulok:D). -
socc #69 nekem single-bemn nem akadozik és neten se nagyon -
#68 Egy kérdés, szerintetek P4-en elfut a gém?
Legutóbb a P2-n játszottam, mert ha elmenne, akkor nyomhatnánk pár meccset.
Írták, hogy sok embernél akadozik, 100 Rudolfnál?
-
#67 felvettelek tőlem nyomhatjuk!! -
socc #66 Hello nekem megvan és ha akarsz majd játszani az msn címem:[email protected] -
#65 nekem már rohadtrégóta megvan, illetve volt a játék, de szerintem a P4-es gépemen nem fog elindulni :(:(:(:(:( -
#64 nyomd meg az ugrást+ütés+védekezés
nemtom milyen sorrendbe, de ez a 3 kell
amúgy ki játszik vele mostanság??? -
socc #63 Köszi és még 1:)
luis-sal hogy lehet átváltozni?:)