777sms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Neo
www.olcsosms.hu www.ingyensms.hu - fizetõs oldalak, de olcsóbbak mint telcsirõl. Ha telcsirõl akarsz olcsóbban küldeni fizess elõ gprs wap-ra t-mobile-nál
Megszûnt elég régen az ingyen sms küldési lehetõség.

hali nekem van passom meg minden de nem tom hol kell elérni az sms küldési funkciót mert nállam ha bejelentkezek az oplogoó jelenik meg mármint amit én szerkeszthettnék meg stb.
Ha valaki megmondaná holl lehet sms írni megkszönném
_Neo
én elõfizettem a legkisebb gprs-wap csomagra, az 250 kb-ot engedett ingyen havonta, de ezen felül is (idõtõl függõen) 7-10 forint között mozgott egy sms... ez körülbelül az olcsósms árkategória, csak nem kell hozzá net. érdemes kipróbálni
márcsak (666)SMSweb van

Stann
Hali!
A Westel bezetette a havidijmentes és általános GPRS-t.
Ára 13Ft/10kb, ami nem tûnik soknak.
Igy elgondolkodtam rajta, h. 777sms-en GPRS-el ujra lehetne küldeni sms-t, sokkal olcsóbban.
Valaki tudja, h. kb. 1-2sms elküldése után mennyi az adatforgalom, vagyis ha egymásután irok 1-2 sms-t, még a 10kb-on belül vagyok-e?

Köszi, Dani

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

KeKKSZike
Akkor nem tudom...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Hangianix
Ja, de nem 30-as szamom van, meg akkor reggeltem amikor nem kellett hozza.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

KeKKSZike
Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor küldd a JELSZO hívószót a 0630/3444-777-es számra!

KeKKSZike
Szerintem mailba nem küld semmit se... De nem úgy kell megtudni a kódod...

Hangianix
Küld valamit vissza emailben? x éve reggeltem, de ki emlékszik már a kódra. Végignézném a címeimet, ha igen.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

KeKKSZike
A kúva annyukba!!

KeKKSZike
Ne basszál már! Fizetõs lett az SMSac??

KeKKSZike
hjól van akkor...

pascal
30/2227777 megtaláltam nagy nehezen... 1 régebbi zipben a winyómon.

pascal
Jah igen kicsit OFF a topictól de magába a címbe belefér...

pascal
Gyerekek! Nem tudjátok véletlenül mi a 777SMS kerdit sms száma, ahova az üres esemest kell küldeni 1 kreditért...Ritkán használom most kéne. A Leírások linken ott kellene lenni többek közt ennek a számnak is DE most a Leírások visz a fõoldalra.. Szóval kéne az a szám ha esetleg vki tudja fejbõl 😊

KeKKSZike
OKs...

Z
Majd leírom, az unaokatesóm dániában élt egy pár évet, megkérem, hogy fordítson. Ha rájövök, leírom.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

szacsi: ird le ide a jelszavad, háthta tudok segiteni😊
KeKKSZike
Tudod, hogy mennyire hiányzott, nem tudtam honnan SMSt küldeni, az enyémrõl biztos nem fogok!

VinylToy
Éljen éljen!!
😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

KeKKSZike
Nah, mostmár mûködik!

KeKKSZike
De azt nem értem, hogy eddig tudtam küldeni meg minden... Csak most 2 napja nem tudok belépni...

Jano
Mondom, dán.
Nekem is nehezen, de sikerült regisztrálni magam, aztán már nem olyan vészes. Ha a reg sikerült, akkor a KOMMUNIKATION alatt lehet küldeni üzt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

KeKKSZike
baxus... És hol lehet itt küldeni? 😊 Nekem kicsit magas ez az oldal! Milyen nyelvû ez baxus?!? 😊

KeKKSZike
kösz a címet! Megnézem! 😊

Jano
777 suksz. Aki tud egy kicsit dánul, az menjen a www.speedytomato.dk-ra, és akár külfödre is sms-ezhet. És asszem korlát se nagyon van.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

KeKKSZike
Ne baxatok már fel! Mindenkinek mûködik, csak nekem nem?!?

Z
Az napi 60 sms, talán elég lesz egy ideig...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Nekem is mûködik, amit szafta írt!!

Tök jó, most már nég reg-em van!! 😊

KeKKSZike
de hááát... nem értem!
Nekem is van/volt felhasználói nevem + jelszavam! Plussz még a haveroktól is szedtem, azok SE mûködnek és az se, amit szafta mondott...

VinylToy
Nekem most müködött!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Használd a szafta kódját! 😊)))

KeKKSZike
Gyerekek!! Mi van a 777sms-el? Már olyan 1,5 napja nem tudok belépni! Azt írja, ki, hogy a kívánt oldal csak regisztrált felhasználóknak elérhetõ! Van 3-4 azonosítóm, és mind után ezt írja ki... Nálatok mûxik?

Imremagdi
ha-ha

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Imremagdi
ha ezt tudtam volna.......

Imremagdi
Végül is Igazad van ! De ha mégis ha van valakinek egy felesleges azt szívesen fogadom !

A Remény hal meg utoljára !

RelakS
Ugyvan,ugyvan!
Nem, mintha nem bíznánk benned, de nem bízunk benned 😉
Meg ha haverod is pl megtudja a név-jelszót, és megváltoztatja brahiból, akkor mi sem tudunk a sajátra bemenni...
Meg egyébként is, ImreMagdi, szerintem te sem kötöd más orrára a Supergamezes név-jelszó párodat 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

KeKKSZike
Szerintem senki se fog neked "benyögni" egy azonosítót + jelszót... 😛

Imremagdi
Máshogy nem lehetne?
Esetleg haveri alapon,ingyen?

Z
Hát elõször is veszel egy elõfizus telót a westelnél, és akkor már könnyen megy.

Amúgy meg nagyot lehet szívatni ilyen reggel, mert vissza lehet keresni a telefonszámot/címet stb... szal durva dolgokat lehet így mûvelni

Imremagdi
Kérek mindenkit,hogy ha tud regisztrációt a 777smshez akkor írjon!
Nagy szükségem lenne rá!
Majd meghálálom valahogy!
kösz