Jogi támadás a lemezkiadók ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pc cdrom-nak meg jo hogy nem raknak bele hw hibajavitast, ugyanis 1 adat cd-nel nem mind1 ha veletlen par bit atirodik... uj cd formatumot meg nem fognak mar csinalni
van sacd meg dvd-a de ezekrol masolasvedelem szempontjabol semmit se tudok, bar sacd-t sony csinalta szal abban is van valoszinuleg.
Itt nem arrol van szo, hogy nem akar senki finzetni a CD-ert, hanem arrol, hogy nem akarunk olyan CD-t venni, amit nem tudunk lejatszani(es/vagy elb@ssza az olvasonkat)! Ez olyan nagy gondd? Es mindezt azert, mert a kiado azt mondja, hogy en biztos le fogom masolni a CD-t ezert jobb ha nem is jatszom le! Ez igazan nagy uzlet!
Egyébként én azt mondom legyen másolásvédelem, de adják az ilyen lemezeket félárba és NAGY piros betûkkel írják rá a megkülönböztetõ szöveget. Így esetleg a kecske is jó lakik és a káposzta is megmarad. Mi meg majd eldöntjük mi ér többet nekünk. Példaként a szexnél maradva ez olyan lenne, mintha egy szexújságból két verzió kaphatnánk: az elsõ fullos, minden látható, míg a másodiknál a fontosabb;-) részek kis fekete téglalapokkal lennének letakarva. Ezért asztán az a természetes, ha az utóbbit olcsóbban adják.
Ne legyen buszjegy, bérlet, vízdíj, gázdíj, villanyszámla, sõt adót se kelljen fizetni, ne legyen rendõrség és ne legyen hadsereg. Ne legyen kormány, börtön. Mit korlátoznak minket ezek a szemetek nem? Mi lesz az ártatlanság vélelmével? 😊
Önámító banda.
A per pedig már várható volt. A nagy kiadóknak rá kéne jönnie, õk csinálnak vmit rosszul, és nem lehet azokkal szembe menni, akikbõl élnek.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Én már csak elvbõl sem vennék ilyen másolásvédett szart.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
"
Ennek mar eppen itt volt az ideje.