Eminem vs Al Quaeda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
A röhejes szar te vagy.
Majd akkor beszálj ha fel tudsz mutatni néhány Grammy-díjat meg egy Oscar-díjat és akkor majd tárgyalhatunk. :|

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

eminem egy röhejes szar...
ennél még ez is értelmesebb
Fido4life
magát nagyon fikázzák a suliban, teccik tudni ?

Fido4life
csa

csa
Fido4life
Az Tupac <#whatever>

Dájrektóriász
<#kocsog><#wilting>

\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-

banok
na mi van? Bin Laden vadászik még Slim Shadyre? Vagy õ küldte rá (vissza) Kimet?<#mf2><#eplus2><#vigyor>

Bár Eminem és az Al-Kaida is utálja Bush-t...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

CaviaR
Milyen érzés ennyire primitívnek lenni?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Dájrektóriász
Mit keresek?!!!
azt amit te nem!
Köcsög!
<#kocsog><#wilting>

\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-

Directoriust és alteregóit véletlenül nem bannolták a g*cibe? Akkor mit keres itt?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

cSuwwi
lál

shit happens

Dájrektóriász
<#kocsog><#wilting>

bens
!!!!!FEKÜDJÉL VISSZA!!!!!

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Dájrektóriász
<#kocsog><#wilting>

I.C.ram
Nem mert az a RAPÜLÕK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/%=%!"+"+
Dájrektóriász
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EMINEM A RAPP KIRÁLYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

2002 óta süllyesztõben volt a topic. Egészen ma délig.
A rapperek általában ilyenek, a zenéjük szinte kizárólag egymásról szól, vagy a "gettóbólacsúcsra" mesérõl, (ezzel nem atz akarom mondani, hogy enm szeretem a rapet, csak azt, hogy nem a szövegéért szeretem, hanem a ritmusáért...) Eminemet például már a saját anyja is beperelte a "mother sucks more than me" szövegért...

Gorvik
<#ejnye1>
Jól csinálja, amit csinál

Amúgy szerintetek így több CD-t tud eladni? Mert nagy baromság...

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

maozedong
Bár én örülnék neki ha véletlen baleset érné <#nevetes1><#nevetes1>
mindig úgy keménykedik

Resurrection!

Taranov
Igen, neten kommunikálnak a szervezet tagjai, valószínûleg tévéjük is van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Így van, tiszta kamu az egész.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

maozedong
nevetséges
ezzel akarja sztárolni magát, felhívni magára a figyelmet.
szánalom

Resurrection!

Coine
Ez is csak felhajtás volt, h. mégjobban Eminemmel foglalkozzanak.
Jó marketingesei vannak az tuti.

Lteebee
Nagyon ritka, hogy két szemben álló oldalnak van humorérzéke.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
ja, ti meg elhiszitek, amit mond róla a média 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

mateos
viccelsz??? má akkor sirásra fakad ha bedugul a wc je 😄
hmhmhmhh Ezt király emin3m végre be van szarva! ezexerint õ se m olyan tökös legény mint amilyennek hirdeti magát!

koszontem.

mateos
szerintem mást se csinálnak csak MTV néznek és zabálják a Hamburgert Kólával...
Hangianix
Ha meghalna Eminem, akkor Dikki szomoru lesz. Majdnem olyan, mint amikor kiesik majd a nemet csapat a vb-rol. 😄
Egyebkent tenyleg, minek nezik ezt a nyugati mocskot. A vegen meg kiderul, hogy colat isznak es faljak a sertesburgert. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

mateos
ez akkor azt jelenti hogy a mi arab barátaink akik Afganisztánban ülnek a barlangokban nézik az MTV-t ?
Lazarus
Aki még nem látta a klippet innen még letöltheti (Letöltés vezérlõ muszáj)
Lazarus
"Az Al Quaeda megfenyegette Eminemt
Úgy tûnik a terrorszervezetnek nem túlzottan tetszett a vitatott énekes legutóbbi videó klipje, melyben Eminem gúnyt ûz szervezetükbõl.

A sokak által vitatott, sikeres rapénekes, Eminem nem ijesztette meg az Osama Bin Ladennel közremûködõ Al Quaeda terrorszervezetet.

A brit sajtó információi szerint a terrorszervezet igen bosszússá vált, az énekes legutóbbi Without Me címû videója láttán, amelyben a szõke hipp-hopp elõadó, egy tálibvezér karikatúrájaként jelenik meg: tunikában, hosszú szakállal és egy barlangba táncolva.

A fenyegetésekkel szemben Eminem úgy döntött egy különleges biztonsági õr csoportot szerzõdtet személyi védelmére és tanácsokat kért egy terrorakciókban jártas szakembertõl."

Mi lesz így szegény szõke barátunkal?