Miért sípol a gép??
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is ilyen gepem van 3 eve gyari hutessel (csak annyi elteres hogy 600-as) es meg mindig remekul megy!
Pár apróságot ne felejts el:
ez a proci még csak nem is 0.18-as csíkszélességgel készült, hanem nagyobbal,
Slot-1-es és nem FCPGA-s változat, amibõl ez volt a PIII-ak csúcsmodellje, tehát a technológia határa,
a Thunderbird 1.4-es hasonló helyzetben van, mint ez, csak az 0.18-as és mégis kazán,
ez a proci már legalább 2 éves és még mindig a gyári hûtés van rajta, ami azért szép teljesítmény,
a birtokos kolléga is nagyon enm ért a dolgokhoz, az látszik és mégis megy.
ez a proci még csak nem is 0.18-as csíkszélességgel készült, hanem nagyobbal,
Slot-1-es és nem FCPGA-s változat, amibõl ez volt a PIII-ak csúcsmodellje, tehát a technológia határa,
a Thunderbird 1.4-es hasonló helyzetben van, mint ez, csak az 0.18-as és mégis kazán,
ez a proci már legalább 2 éves és még mindig a gyári hûtés van rajta, ami azért szép teljesítmény,
a birtokos kolléga is nagyon enm ért a dolgokhoz, az látszik és mégis megy.
nekem is p3b-f alaplapom van és 5000-es fordulaton megy a venti...
És még az AMD-kre mondják, hogy kazánok... Amiket én próbáltam eddig, azok max. 50 fokon mûködtek egy átlagos, 3-4000 Ft körüli Coolink ventillátorral. És nem is 5-600 MHz-esek voltak, hanem 800 és 1000 fölött.
Na jó, ennyi, nem akarok ebbõl flame-et.
Na jó, ennyi, nem akarok ebbõl flame-et.
szerintem vegyel abba a gepbe egy 8000-es fordulatot produkalo ventilator extra nagy hutobordakkal
"P3, bios 86 fokot ír ki, ez lehetséges???"
És nem tûnt föl hogy idõnként lehámlik a bõröd ha a gép közelében tartózkodsz?
És nem tûnt föl hogy idõnként lehámlik a bõröd ha a gép közelében tartózkodsz?
p3b-f alaplapom van nekem is p3 600-as 5000-es fordulaton megy a ventilator es nekem is olyan 70-80-akat szokott mutatni 😊) meg sem fagy bios meg a legujabb 1006-os
Ha jó a ventillátor, akkor biztos, hogy hézagmentesen illeszkedik a procira? Mindenképpen használj szilikonpasztát! Ennyi információ alapján sajnos más ötletem nincs.
Húúú... Ez nem semmi teljesítmény ám! Csodálom, hogy egyáltalán elindul, meg hogy nem fagy egyfolytában. Persze, feltéve, hogy a BIOS jó értéket mér...
Egész biztos, hogy megy az a ventillátor? Ilyen magas értéket lehet, hogy még akkor sem produkálna egy 500-as P3 normál használat közben, ha a venti nem lenne rajta!
Milyen alaplap? Nálam egy Asus P2B-F riasztott egyfolytában, ha Linux alól betöltöttem a hangkártya modulját. Egy nap használat után már annyira beidegesedtem, hogy kapásból lehúztam a hangszórót az alaplapról, mivel más megoldást nem találtam. Igaz, az nem mutatott ilyen magas hõfokot!
Egész biztos, hogy megy az a ventillátor? Ilyen magas értéket lehet, hogy még akkor sem produkálna egy 500-as P3 normál használat közben, ha a venti nem lenne rajta!
Milyen alaplap? Nálam egy Asus P2B-F riasztott egyfolytában, ha Linux alól betöltöttem a hangkártya modulját. Egy nap használat után már annyira beidegesedtem, hogy kapásból lehúztam a hangszórót az alaplapról, mivel más megoldást nem találtam. Igaz, az nem mutatott ilyen magas hõfokot!
500 Mhz és nincs húzva
a hûtõ meg a gyári
P3, bios 86 fokot ír ki, ez lehetséges???
ha közben megy, akkor proci overheat
meg tudod nézni biosban, hány fokos???
milyen proci és milyen cooler?
meg tudod nézni biosban, hány fokos???
milyen proci és milyen cooler?
Riszpekk
4-5 másodpercig magas hangon
Ha már a wordöt futtattom akkor is csinálja..
Mivel van baj proci/alapla??
Plz help!
Mivel van baj proci/alapla??
Plz help!