63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ngcsnet
    én a helyedben egy maszek, de egyszerű megoldással oldanám meg:

azt az 1-2 élt explodáld, aztán arra az objektumra már ne rakj nurms modifiert
  • zsolesz92
    Aztá nem bizti h te voltál:D
  • zsolesz92
    szia, sajna nem értek hozzá de azt hiszem te kerestél mustanghoz tutorialt azzal az okkal hogy 5ödször kezded ujra.
    Mondtad h megtaláltad egy oldalon. Meg tudnád adni ezt az oldalt? bent volt kedvencekben, nagyon tetszett, rengeteg tutor volt rajta, és elveszett az összes könyvjelzőm a vinyócserénél.
  • youth #39695
  • Met
    senki?

A Mustáng oldalán a "kopoltyú nyílást" szeretném megcsinálni, kihúzom a megfelelő éleket, bekapcsolom a nurms-öt és csak egy hullámos felület lesz belőle
  • zenoka
    nincs mit...gondolj ram ha majd kijon a dvd-d;P (komolyan ne vedd):)
  • zenoka
    ctrl+alt+del 3szor egymas utan vagy reset gomb esetleg a halokabelt kihuzod...
    Elnezeset:
    de a problema veled tenyleg csak annyi hogy olyanokat kerdezel FOLYAMATOSAN ami egy kis gondolkodassal megoldhato..az elmult 24 oraban kb 5-6 teljesen olyan newbie kerdest tettel fel amiert mar egy tanarba' azt mondta volna hogy irany vissza az ovoda eloszor a kezsegfejleszto dolgokkal kenne foglalkozni rajzolgatas/legozgatas..
    elhiszem hogy ujdonsag meg minden, de azert a gondolkodas nem art meg, meg neked sem...
    no offense csak legyel mar kevesbe "pattogos"... relax...

• Dark Geo
    hogyan lehet kikapcsolni a vray messege ablakot mert bezárni nem lehet csak átméretezni de ha hozzáérek atommód lefoglalja a procim.
  • youth #39690
    Király! Köszi szépen!!!
  • zenoka
    na ez kell neked:
    html be kell beilleszteni

<embed src="http://www.dvision.hu/chianti.mov" Pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/" width="320" height="250" CONTROLLER="true" LOOP="false" AUTOPLAY="false" name="chianti"></embed>

csak a width et meg a heightet alitsd at:D
    egyebkent faszantos panorama:D
  • zenoka
    OFF
    PL:
    html-be illesztes:
    <embed src="http\akarmi.mov" Pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/" width="320" height="250" CONTROLLER="true" LOOP="false" AUTOPLAY="false" name="na ez a neve"></embed>

width, high: egyertelmu
    controller: controlerek
    lopp, autoplay: valszeg egyertelmu
    ui: remelem mukodik:D
  • youth #39687
    Off:
    Egy oldalba szeretném beszúrni ezt a quicktimeos panorámát:
    http://www.dvision.hu/chianti.mov
    próbáltam beszúrni mint kép, stb, de dreamweaverben csak javas cuccot lehet beszúrni vagy én nem találtam mit kell csinálni.. mondjuk egy táblázat egyik mezőjébe szeretném ha megjelenítené és ott lehessen forgatgatni míg mellette képek, szövegek lennének.
    vagy át kéne valahogy javas cuccba menteni?
  • cskapi
    ó igen!
    megy!
    kösz!
  • nenad
    privatban kuldtem egy filet.
  • nenad
    itt rc5 van max9 en, teljesen jol megy..
  • cskapi
    1.5 RC5
  • nenad
    vray verzio?
  • cskapi
    Még mindig nem megy a vray override material.

Megnéztem ezt a tutorialt:
    http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/examples_vray_overridemtl.htm
    Basic material:floor
    GI material:wall
    eredmény: fekete lett mindkettő.

Azt hittem, hogy itt nincs mit elrontani.
    :(
  • nenad
    hat pedig mental rayhez kepest, tobb beallitas modja van (render parameterek).
    De az teny hogy joval hamarabb kapsz vele szep eredmenyt.
  • Dark Geo
    meglestem vrayt...ez szinte majdnem,hogy automata. beszarás hogy egy indirect illuminationnal mit csinál. sebaj néha foglalkozom vele egy kicsit hátha bele tudok még tanulni.
  • GixEr
    ujra:

Fixing the scroll wheel in the modifier menu

Posted August 2006 by Vincent Brisebois

Software: Autodesk 3ds Max
    Category: UI

PROBLEM: When you open the modifer list and try to use the scroll wheel, the menu doesn't scroll correctly, it flickers. SOLUTION: This is related to a windows display setting. Follow these instructions to fix this issue.. In Windows XP, click on "Start" -> "Control Panel" -> "Display" -> "Appearance" Tab -> Click on the "Effects" button Turn OFF "Use the following transition effect for menus and tooltips" That's it, your mouse wheel should now work while you are browsing through the modifier list.
  • nenad
    nem haragszom, miert haragudnek? :-)
  • Dark Geo
    Akkor nagyon félreértelmeztem ne haragudj, csak ki vagyok merülve és másképp értékelem a dolgokat. Itt a hétvége és a mentalrayes problémám is megoldódott úgyhogy végre pihenhetek. Megmutatom az igen sok javításra szoruló munkámat.
    Ez lenne itt!
  • nenad
    vray override material..Pl.
  • nenad
    egyebkent ahogy elnezem eleg konnyen meg lehetne irni.
    poen hogy milyen css stilusok vannak..

.nagyonirritaloszoveg {
    font-weight: bold;
    color: red;
    font-size: 40px;
    }
    .kevesbeirritaloszoveg {
    font-weight: bold;
    color: red;
    font-size: 20px;
    }
  • cskapi
    Egy láma kérdésem van.

Interior rendernél a padlóról visszaverődő vény átszinezi barnás árnyalatúra az amúgy fehérnek szánt falat

Köszönöm előre is!
  • nenad
    szerencsere en kinyirok minden XP effectet alapbol.
    DarkGeo, vicc volt, Egyebkent elegge fel lehetsz porogve..
  • nenad
    masold ki, login nelkul nem megy...
  • GixEr
    Ez szerintem nem csak nekem okozott problemat...

Link
  • ThomasGins
    Asszem ez lesz a legjobb nekem,köszi!
  • GixEr
    Volt anno egy discreet -es website ahol proceduralis modellezes volt, noise volt egy palane-ra rakva de egy radial gradienttel ki volt maszkolva. Hatarozottan jol nezett ki (igaz az szakadek volt, tehat hegy, csak negativban)
  • Dark Geo
    24 vagyok a fenébe ;)
  • zenoka
    LOL:)
    lehet gyorsabb kitenni egy 18 as karikat meg szuloi engedelyhez kotni a topic latogatasat:D
  • Dark Geo
    *Nenad Elnézést
  • Dark Geo
    Ennyire zavar akkor sajnálom. Van egy ötletem Nenand, ne olvasd el. Köszönöm.
  • Dark Geo
    Egészségedre!
  • ThomasGins
    Kész vagy:)
  • youth #39661
    :)
  • nenad
    <?php
    DarkGeo_Filter();
    ...//vki irja meg. :D
    ?>
  • ThomasGins
    Nincs valakinek ötlete gyors eróziós hegy készitésre modifykkel?