3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF:

pár munkahely multi-monitor kiszerelésben, vannak benne egész jók, és néhány nagyon õrült konfig...

http://www.realtimesoft.com/multimon/gallery.asp

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

ThomasGins
Mókás lehet egy szimulátornál a fejköré tekerni😊

\"So always look on the bright side of death\"

LOL... már csak egy asztal kellene hozzá! 😄

Free
igen kicsit elmértem a dolgokat. :c)) majd javítom :C))

Oryon igen egy sikátor készülne egy intróhoz. de ez csak az elsõ 3 órai "munka" eredménye.
még az lesz meleg, hogy animáció lesz belõlle és most nem beállított texturákkal tartok ilyen kevés modellnél 3 perc per frame renderidõnél 😞

majd megkérem itt a gurukat, hogy segítsenek. most lehet leveszem a szineket meg minden egyebet és marad csak amodellezés.. :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Süti lett!

NFR
van egy agyag teaskannam azt probaltam meg megcsinalni..jo pofa mert van benne egy teafilter tarto igy lehet benne teafuves cuccot is csinalni😄
bar meg sosem hasznaltam😊)
a szineket megint nem talaltam el grr.
alap
ps fekete feher

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

oryon
Hm ... furcsa, mert a kép jobb oldali része, az kisebb, mint a bal oldali... akár direkt is lehetne így tök fura hatást elérni 😊
Azaz nem csak a lámpaoszlop, hanem a kerítés és a 2 ház közötti "rés" is kicsi, szvsz... a többirõl még nem, mert írtad, hogy még dolgozol rajta.

Egy teliszemetelt utcarészlet készül?

Oryon

oryon
Én csak annyit szeretnék hozzáfûzni az eddig elmondottakhoz: még mindig nincs d21!?

Oryon

Rozsomák
szerintem nem erõsebb, hanem inkább a lámpának kéne nagyobbnak lennie. olyan aránytalan így egy ilyen lámpaoszlop megvan vagy 6-7 méter ez max 3

jo lesz ez...szerintem a lampanak erosebb a fenye😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Free
nah akkor én is offolok

a texturák nincsenek kész végülis semmi nincs kész csak rég tettem be képet :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Papirzacsi
Egyik északa elkészült pár render. Sajna elég tré , fõleg a színek, mert laptopon lõttem be a dolgokat, és mint reggel kiderült , a laptop képernyõje igencsak máshogy értelmezi a színeket, így fotosopban amihez nem értek, kellett utánnabénáznom vmit,de nem sikerült. :-D
A modelt nem én készítettem, de azért ilyen low poly, mert szimulátorba készült statikus objektumnak.
gobe1
gobe2
gobe3
gobe4
Esetleg vmi ötlet, hogy lehetne kiküszöbölni ezeket a színproblémákat, hogy a laptopon is hasonló színeket lássak, mint a többi képernyõn?Amúgy tök normális eredméyneket produkál, csak ennél a rendernél jött elõ ,hogy torzak a színek.:-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

muhaha😄D aranyos!!

ThomasGins
😊

...eloesten
Aldaryn
És foltos.

per aspera ad astra

private :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Asszem olvastam hozzászolásokban h csak elismerést😊
Hogy sorozatos lesz a dolog és nem lesz nyeremény.😊

azt nem tudni mit lehet nyerni sajnos. 😞

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
http://www.world3d.hu/verseny.php

vörsöny akit érdekel😊

nem gondoltam volna hogy ebben a kornyezetben van😄

ThomasGins

2óra render veryhigh-on😊

ehehe😄 okes😄

ThomasGins
😊ez a legnagyobb,de kirenderelem ujra.
10perc render volt fingatósan😊

muti uj logo-d nagyban😊))

ThomasGins
Mert mütermi kép😊Megg itt már 4kor sötétedik, bannerba csak 6 körül😊

Oh yes, visszjott a kedves kis hoeses is.
Tok peoen hogy mar akkor is esik a ho amikor meg a hatter kep nincsen betoltve... 😄

modenr meses lett😊
de nem legyolo😄

áááj wiiiis ju merii krissszmöööööössszzz..😊

Boba
Na mind1, nemtom ez a project meger-e annyit... itt a final render:
Itten.

Most asszem nagyoromomre belekezdhetek a karacsonyi kepeslap gyartasba.<#falbav>

Boba
Usse kavics! Megprobalom azt a verziot is!😊

jaja piros kalapos feher potyos😊

ThomasGins
A mesekönyvekben mindig légyölõ galóca van😊

ThomasGins
Amilyen sürün van a fü sztem maradhatott volna fekete is😊

Boba
Fogalmam sincs, de tenyleg. Tegnap este olyan 10 korul ertem haza, hulla faradtan es ugy belemcsapott mint a villamcsapas: gombat akarok modellezni... es igy. Jo, tudom, hogy nem a legjobb kerettortenet, de attol meg tenyleg csak ugy eszembejutott!😊

Jo lett!!! de miert pont gombaaaa😊 oke nekem is ez volt a jelem anno de kivancsi vagyok😊

Boba
Koszi!😊 Egy olyan mesekonyv hangulatot szerettem volna.
Ez itten!😊

Neten kerestem valami avarra hasonlito texturat, azt dobtam be es raktam ra egy keveske displacementet... ne csak valami fekete plane legyen oszt kesz.😊

ThomasGins
Még ma átpakolom ha lesz idõm,ez csak egy file átnevezés volt😊

ThomasGins
Élethü lett a hangulat nagyon szerintem.A fü alatt mi van?😊

Free
És az alsó részt miért változtattad vissza a régire? :c(
hol marad így a számláló ?

Boba
Nah akkor en is beraknek egy kepecsket, most kopte ki Vray... (elnezest a minosegeert, beallitasaiert de meg nem hasznaltam vrayt... most fogom 1360*768ban leszamolni, es desktopnak hasznalni.😄)
Itt a kepecske!
Haaat... ez inkabb majd az elkovetkezo tavaszt hivatott mutatni.😊

ThomasGins
...de ha van kedved/idõd egy ujat összedobni ne fogd vissza magad😊

Aldaryn
Szuper! 😊

per aspera ad astra

Aaaaaa, azt majd Ti megcsinaljatok! 😄

Nincs nekem olyan sok idom (mikozben 2D -ben dooogoztam kozbe szamolt szerencsetlen kis gep igy is, hogy feldobtam 3 kannat)

Csak kedvcsinalo! 😉
fun😊 de hun a szaja, sepruje?😊

Nah, akkor egy extra lowcost cucc...

...akkor ezek apropojan valaki egy kannahoembert? 😉
ThomasGins
...akik egész évben jómunkásemberek voltak a kannagyárban,most jutalombol nem kell azt nézni😊

S mindenki teljes hangerobol kezdje el enekelni a hull a pelyhest😄D

ThomasGins
önhatalmulag elrendelem a telet😊