63014
"Aki másnak felbontás...!"
-
putyi #24212 valakinek van valami ötlete arra, hogy a look-at-constraint hogyan lehet egyszerre több objektumra rátenni? -
putyi #24211 menj el egy asztalos boltba(pl.a moriczon a bakos) és kérj 0.5m furnérmintás élfóliát, s szkenneld be, vagy pedig valami gyártó honlapján kellene körülnézni pl. finnforest, maxplatte.
én sem gondoltam volna nyáron, hogy nincs sehol halszálka mintás parketta textúra, így egy gyártó honlapjáról leszedett képet fotosoppoltam. -
Kösz mindent mindenkinek!!!!
Egyébként osztálytársam szeret programozgatni én pedig szeretek modellezgetni és én csinálnám neki a modelleket ő pedig írna jó cuccokat.
-
MrGeE #24209 szerintem ez kell neked 8) -
Nincs esetleg valakinek jó furnérlemez keresztmetszet (plywood) mapja? Normális felbontásút se égen, se földön nem lelek, textúragyüjteményekben sem... -
.obj kiterjesztésüként probáld maxbol.Ugy jonak kell lenni. -
Zsottybobo #24206 Szia!
Letöltöttem, feltelepítettem, de nem tud importálni .max file-t...:( -
Nah ebből ennyi elég...
Caustics elég gázul nézett ki rajta,ugyhogy csak haloványan van.
bolyóbis -
pauly #24204 Ha jól tudom van 3dsmaxhoz olyan exporter,keress ra szerintem biztos talalsz.Én régebben exportáltam x-be vele ha minden igaz :),de már nincs meg. -
töltsd le a belnder nevü progit és importáld át a maxos modelt bele , utána blenderböl exportáld .x kiterjesztésbe.Kétfajta is van van egy sima directx és egy directx8-as amelyik neked jobb.
OFF
esetleg ird meg privibe hogyan lehet x-es modellt betenni egy programba(milyen progi és egyebek) -
Spec azt sem tudom minek a kiterjesztése a .x azt milyen program használja?
milyen progiba szeretnéd átvinni a maxos cuccokat? -
Tudja valaki hogy hogy lehetne 3dsmax-ban *.x fájlba menteni? Vagy valahogy átkonvertálni??? Légyszi!
Vagy lehet egyáltalán valahogy ilyet??? -
putyi #24200 ha a sérülések displace-szesek lennének,lehet, hogy érdekesebb lenne a caustic. a fa már jobb. -
Köszi!
Milyen az élet odaát?:) -
nenad #24198 gyurja ra a subdivisionra is, mert szogletes a gomb! ;)
egyebkent baro jo!
:) -
10 pont :c) -
:))
Csak neked csak ma, távolságot mint üveggolyót megkapod:) -
scenest ide és meganimálom :c) elkapott a lendület :c)
Tartom az eddigi véleményem Q.. jó :c) -
:)))
Üdv FRenkie!
Kicsit még rágyurtam a gombócokra...
és famintásan -
Zsottybobo #24193 Nem! Kiváltság...:) -
Sziasztok!
2 hónap után újra van netem!
Sajnos nem sok időm van mexezni, de azért majd benézek.
-
A hülyegyereknek levés globális?!:) -
hehe :) -
Azt hiszed csak ott? :) Természetesen nekem is volt egy kis tasakkal, valahol egy dobozkában meg is vannak még. ^^ -
Zsottybobo #24188 Az enyimek nem ilyenek:)
Randa szőrös tasakban lifegnek...
A kép viszon mestermű!!!
Gratulálok! -
Ilyenem nekem is van :)
Itt Veszprémben ilyennel játszottunk hülyegyerekek úgy látszik :) -
Tudja valaki hogy hogy lehetne 3dsmax-ban *.x fájlba menteni? Vagy valahogy átkonvertálni??? -
"Üveggolyó és ami benne van":D -
Köszi!
Este még rágyúrok akkor, csak hirtelen nem volt jobb minőségű fám:)
Mi az az anizo, és hol lelem meg?:)
-
Én nem tudok belekötni sztem hibátlan :c)
Q..a jól néz ki :c) nekem felvidította most ez a kép a reggelem :c)
eszembe jutott áldott gyermekkorom :c) főlleg a nyáriszünetek :_c) -
putyi #24182 kicsit gyarló az a fa. kérnénk rá némi glossy-t, és egy kis anizo-t -
marcee #24181 Hogyne valahol még meg is kell lenniük. Mundjuk az enyémeknek áttesző, színtelen üvegeanyaga volt. :) Amúgy marhajó. -
Jóvanna,ez a kedvenc hdri-m, jó meleg színei vannak,még a pirítós szagát is érezni benne:)
Igy utólag nézve kicsit nagyok a kacskaringók benne,vagy az ior nagy... vagy éjjel kettőkor aludni kellene.... vagy most...:) -
Hehe. Üveggolyók a konyhában. Fasza! -
Egy kis NFR, nem tudom lehet-e még ilyen "csinos" golyókat venni,de találtam most pár 20-25 évvel ezelőttit.:)
Ha vki emléxik még ilyenre...
-
Igen, de a "töröttet" szót ki kell húznod, még akkor is, ha erre az SG BB scrit pharserje nem ismer megoldást. asszem... :D
A poharaknak megvan a maguk sztorija, nem véletlen 5 decis borospoharak. :) Egyszer bementünk egy vendéglőbe útban balcsiról hazafelé, és én a húshoz egy pohár pinot noirt kértem, hogy lemossam torkomról az út porát. S mivel aznap nemigen ittam még semmit sem, a pincér azon kérédésére, hogy hány decit, azt feleltem: "hármat". Nah, ezen mindenki megrökönyödött... és a pincér lazán kihozott egy félliteres söröspoharat, és abba töltöte ki nekem a 3 deci vöröset. Namost, mindenki szörnyülködött, hogy lehetek ilyen ősparaszt, hogy 3 decit kérek, mikor akkora borospohár sincs, és senki nem akarta elhinni nekem, hogy bezony, ittam már 3 decit 5 decis pohárból is. Namost, később szerencsére pont ezzel a társasággal utam egy olyan lerakaton vitt keresztül, ahol ég 6 decis poharat (hatlamas vörösboros pohár felirattal!!) tartottak. :o)
eof -
köszi
engem hogyan képzeltél el ?
Al: sztem az nem warez kérdés volt hanem álltalános plugin információ :c) -
Inkább Free volt meglepetés. :D
Al: A kép tetszik, főleg a bal oldali polc, meg az ablak alatti szekrény. Mik ezek az óriás poharak (kelyhek :P), hobbit lakás? :D -
Kircsi kép, én egy kockát tennék még bele a sok kerek dolog mellé:)
Nenadot én pont igy képzeltem,főleg a tutor avik után:) -
Hát kész. :) Két féle fejet képzeltem el a "Nenad" névhez, ez nagyon közel áll az egyikhez, mondjuk, a másik nagyon nem, de ugye lényegtelen.